P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 05:50

P4 - 14 aug. 19 kl. 14:29

Alvorlig skadet etter ulykke

En person er alvorlig skadet etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 35 i Hokksund i Buskerud i ettermiddag.
Føreren av personbilen er hentet av luftambulanse.
Politiet opplyser at veien vil bli stengt i lang tid..
Les mer på P4


Les mer om:
Hokksund, Buskerud

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadet, etter, ulykke
P4 - 19 juni 20 kl. 14:22

Alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke med tre biler ved Sørumsand i Viken i ettermiddag. En annen person er også skadet, og begge får behandling av helsepersonell. Politiet melder om store materielle skader..

P4 - 08 des. 19 kl. 10:12

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 25 april 20 kl. 18:11

Alvorlig skadet etter ulykke

Motorsyklisten som var involvert i en ulykke på Bjørkelanden sent i ettermiddag er alvorlig skadet. Det melder politiet, som også skriver at tilstanden ikke er kritisk. Han er fløyet til sykehus etter ulykken.

P4 - 20 april 20 kl. 18:30

To alvorlig skadet i ulykke

To personer er alvorlig skadet etter en ulykke med to lettmotorsykler i Malvik i Trøndelag i kveld. En er sendt itl sykehus med luftambulanse, den andre er kjørt til sykehus med amubulanse, skriver Adresseavisen..

P4 - 01 aug. 20 kl. 21:20

Alvorlig skadet etter ulykke

Syklisten som var involvert i en ulykke i Enebakk i ettermiddag er alvorlig skadet. Det opplyser politiet nå. Mannen i 40-årene ligger på sykehus.

P4 - 19 sep. 20 kl. 07:37

Alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke mellom en syklist og en buss i sentrum av Oslo i natt. Syklisten er kjørt til sykehus. Politiet sier hendelsesforeløpet så langt er uklart..

NRK - 18 juli 19 kl. 17:17

Alvorlig ulykke på E6 i Nordland

En bil og to motorsyklister var involvert i en ulykke på E6 i Krokstranda i Nordland. En person skal være alvorlig skadet, men stabil og blir hentet med seakinghelikopter. En annen blir betegnet som lettere skadet, melder politiet i Nordland..

Aftenposten - 23 juli 20 kl. 17:21

MC-ulykke på Bygdøy alle – to alvorlig skadet

To personer er alvorlig skadet i en front-mot-front-ulykke i Bygdøy alle ved Niels Juels gate..

Aftenposten - 23 juli 20 kl. 17:21

MC-ulykke på Bygdøy allé – to alvorlig skadet

To personer er alvorlig skadet i en front-mot-front-ulykke i Bygdøy allé ved Niels Juels gate..

Aftenposten - 23 juli 20 kl. 17:21

MC-ulykke i Bygdøy allé – to alvorlig skadet

To personer er alvorlig skadet i en front-mot-front-ulykke i Bygdøy allé ved Niels Juels gate..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 6 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 6 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 7 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 7 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 7 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 8 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 8 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 8 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 8 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt