NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 23:00

NRK - 25 aug. 19 kl. 02:37

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arendal, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skaddi , båtulykke
P4 - 16 mai 20 kl. 20:47

Alvorlig skadd i båtulykke

En mindreårig person er alvorlig skadd og to andre lettere skadd etter en båtulykke i Vesterålen. Den alvorlig skadde er sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge. Flere omstendigheter rundt ulykken er ikke kjent foreløpig..

Aftenposten - 25 aug. 19 kl. 00:28

To personer antas å være alvorlig skadd etter en båtulykke i Arendal

To menn og en kvinne er kjørt til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal lørdag kveld. To av dem antas å være alvorlig skadd..

NRK - 16 mai 20 kl. 20:47

Tre mindreårige skadd i båtulykke

Tre mindreårige er skadd i en båtulykke i Vesterålen. Det melder politiet på Twitter. En av dem er alvorlig skadd og fløyet til universitetssykehuset i Tromsø..

Aftenposten - 18 aug. 19 kl. 18:23

Gutt (10) alvorlig skadet i båtulykke

En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehuset i Tromsø etter at han ble alvorlig skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland..

P4 - 13 juli 19 kl. 19:54

Kvinne i båtulykke har fått bruddskader

Kvinnen som var involvert i en alvorlig båtulykke i Tønsberg i ettermiddag har fått bruddskader og betegnes fortsatt som alvorlig skadd. Det opplyser politiet. Kvinnen ble fraktet til luftambulanse etter at en 200 kilo bom til et av seilene løsnet og traff kvinnen som var om bord i en vikingskip-kopi.

NRK - 01 aug. 19 kl. 11:13

Mann omkommet i båtulykke i Namsos

En mann er bekreftet omkommet i en båtulykke i Namsos. Båten gikk på et skjær utenfor Namsos natt til torsdag. En person er alvorlig skadd..

NRK - 18 aug. 19 kl. 17:10

Barn hardt skadd i båtulykke

To barn skal være skadd i en båtulykke utenfor Bjerkvik i Nordland. Ett av barna skal være hardt skadd, og fraktes til sykehus. En fritidsbåt skal ha kjørt på et skjær.

P4 - 13 juli 19 kl. 16:38

Kvinne alvorlig skadd i båtulykke

En kvinne i 30-årene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en ulykke om bord en kopi av et vikingskip i Tønsberg i ettermiddag. En stor bom fra et seil skal ha løsnet og truffet kvinnen. Politiet vet ikke hvor alvorlig skadeomfanget er..

NRK - 18 aug. 19 kl. 17:10

To barn skadd i båtulykke

To barn skal være skadd i en båtulykke utenfor Bjerkvik i Nordland. En fritidsbåt skal ha kjørt på et skjær. tre personer, to barn og en voksen var om bord, melder politiet..

P4 - 28 juni 19 kl. 22:24

To personer skadd i båtulykke

En mor og en sønn er sendt til sykehus etter en båtulykke i nærheten av Helgeroa i Larvik. Ifølge politiet var det en familie på fire om bord i båten da ulykken skjedde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Landets tørreste hage

1. juni kom det 2,2 millimeter med nedbør på Nes i Valnesfjord i Fauske. Siden er det ikke registrert en eneste dråpe..

NRK - 10 minutter siden

Tom Hagen får ikke flytte hjem

Drapssiktede Tom Hagen ble løslatt i mai, men det kan gå uker før han får lov til å flytte hjem til huset i Lørenskog fordi politiet fortsatt vil gjøre kriminaltekniske undersøkelse, skriver VG. Hagens forsvarer er kritisk til politiets tidsbruk..

NRK - 30 minutter siden

Ettåring funnet død i Geiranger-elv

Den ett år gamle guten som ramla i elva i Geiranger i ettermiddag, er no funnen omkomen. Det stadfestar politiet. Familien er norske turistar i Geiranger, og dei pårørande blir varetatt av helsepersonell og kommunen sitt kriseteam..

NRK - 1 time siden

Sør-Afrika går forbi Storbritannia

Sør-Afrika har gått forbi Storbritannia i talet på registrerte smittetilfelle av koronaviruset, melder nyheitsbyrået AP, som baserer seg på tal frå Johns Hopkins-universitetet og helsestyresmaktene i Sør-Afrika..

NRK - 1 time siden

Maxwell vert ikkje lauslate

Ghislaine Maxwell får ikkje innvilga kausjon og må sitje i fengsel fram til rettsaka hennar neste år. Det har ein domstol i New York bestemt. Ho erklærer ikkje straffskuld i tiltalten mot seg..

NRK - 1 time siden

Opphever studentutkasting

Regjeringa i USA har gått med på å oppheve regelen som ville ført til at utanlandske studentar i landet vert kasta ut dersom universiteta deira ikkje tilbyr noko anna enn undervisning over internett..

NRK - 1 time siden

Maxwell får ikkje kausjon

Ghislaine Maxwell får ikkje innvilga kausjon og må sitje i fengsel fram til rettsaka hennar neste år. Ho erklærer ikkje straffskuld i tiltalten mot henne, som mellom anna går ut på at ho har hjulpe Jeffrey Epstein med seksuelle brotsverk..

NRK - 1 time siden

Føler seg lurt

NVE har mottatt en rekke klager fra folk som mener strømselskapene krever for mye penger for strømavlesning og at de heller ikke utfører jobben..

NRK - 1 time siden

Pærebrann påvist i epletre

For fyrste gong er det påvist pærebrann i kommersiell fruktproduksjon i Noreg. Den smittsame plantesjukdomen vart funnen på epletre av Gravenstein. Mattilsynet har sett i verk tiltak for å kartlegge omfanget og finne ut kor smitta kjem frå..

NRK - 2 timer siden

Varetektsfengsla i fire veker

Dei to som er sikta for knivstikking på Laksevåg i Bergen i helga, vert varetektsfengsla i inntil fire veker med brev- og besøksforbod, og fullstendig isolasjon i to veker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt