NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 14:32

NRK - 25 Aug 19 kl. 02:37

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arendal, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skaddi , båtulykke
Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 00:28

To personer antas å være alvorlig skadd etter en båtulykke i Arendal

To menn og en kvinne er kjørt til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal lørdag kveld. To av dem antas å være alvorlig skadd..

Aftenposten - 18 Aug 19 kl. 18:23

Gutt (10) alvorlig skadet i båtulykke

En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehuset i Tromsø etter at han ble alvorlig skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland..

P4 - 13 Jul 19 kl. 19:54

Kvinne i båtulykke har fått bruddskader

Kvinnen som var involvert i en alvorlig båtulykke i Tønsberg i ettermiddag har fått bruddskader og betegnes fortsatt som alvorlig skadd. Det opplyser politiet. Kvinnen ble fraktet til luftambulanse etter at en 200 kilo bom til et av seilene løsnet og traff kvinnen som var om bord i en vikingskip-kopi.

NRK - 01 Aug 19 kl. 11:13

Mann omkommet i båtulykke i Namsos

En mann er bekreftet omkommet i en båtulykke i Namsos. Båten gikk på et skjær utenfor Namsos natt til torsdag. En person er alvorlig skadd..

NRK - 18 Aug 19 kl. 17:10

Barn hardt skadd i båtulykke

To barn skal være skadd i en båtulykke utenfor Bjerkvik i Nordland. Ett av barna skal være hardt skadd, og fraktes til sykehus. En fritidsbåt skal ha kjørt på et skjær.

P4 - 13 Jul 19 kl. 16:38

Kvinne alvorlig skadd i båtulykke

En kvinne i 30-årene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en ulykke om bord en kopi av et vikingskip i Tønsberg i ettermiddag. En stor bom fra et seil skal ha løsnet og truffet kvinnen. Politiet vet ikke hvor alvorlig skadeomfanget er..

NRK - 18 Aug 19 kl. 17:10

To barn skadd i båtulykke

To barn skal være skadd i en båtulykke utenfor Bjerkvik i Nordland. En fritidsbåt skal ha kjørt på et skjær. tre personer, to barn og en voksen var om bord, melder politiet..

P4 - 28 Jun 19 kl. 22:24

To personer skadd i båtulykke

En mor og en sønn er sendt til sykehus etter en båtulykke i nærheten av Helgeroa i Larvik. Ifølge politiet var det en familie på fire om bord i båten da ulykken skjedde..

Aftenposten - 18 Aug 19 kl. 18:23

Barn skadet i båtulykke

En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehus etter at han ble hardt skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 16:17

Latvier kritisk skadd i båtulykke i Averøy

En mann i 50-årene fra Latvia er fløyet til sykehus med kritiske skader etter en båtulykke i Hasløysundet i Averøy kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Krever at Sivertsen får sparken

SV gir statsminister Erna Solberg (H) frist til fredag ettermiddag med å avskjedige fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H). Ap stiller seg bak kravet. Solberg erklærte så sent som tirsdag at hun har tillit til Sivertsen..

NRK - 15 minutter siden

Iran nekter kinesere inn i landet

Iran vil nekte alle kinesiske statsborgere inngang til landet, melder statlig media. Iran, er hardt rammet av viruset og nabolandene Tyrkia, Pakistan, Afghanistan og Armenia har stengt grensene til Iran i et forsøk på å hindre spredning..

NRK - 45 minutter siden

Flere testa for korona

22 personer er så langt testa ved St. Olavs hospital for korona-smitte. Ingen prøver har vært positive..

NRK - 45 minutter siden

Ti i korona-karantene i Lurøy

Ti personer av et reisefølge på 40 er satt i korona-karantene hjemme i Lurøy etter en reisetur til Nord-Italia, melder Rana No. De ti har influensalignende symptomer, men kommunelegen sier til avisa at det er lite trolig at symptomene skyldes korona..

NRK - 30 minutter siden

Flere tror på høyere boligpriser

Andelen som tror på stigende boligpriser har økt fra 44 prosent i november til 58 prosent i februar, viser en undersøkelse bestilt av Norske Boligbyggelags Landsforbund. Undersøkelsen viser at stadig færre husholdninger tror på høyere boliglånsrente..

NRK - 45 minutter siden

Avslutter samarbeid med Polen

Domstolsadministrasjonen i Noreg trekk seg frå eit felles EØS-program for domstolar med Polen, skriv NTB. Årsaka skal vere at dei meiner den politiske kontrollen over domstolane i Polen har gått for langt..

NRK - 1 time siden

Norwegian fell nesten 25 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med nesten 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 1 time siden

Norwegian fell meir enn 20 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 1 time siden

Norwegian ned 25 prosent

Aksjekursen til flyselskapet Norwegian har falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag, melder Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Fjerner jødiske bøker frå pensum

Ungarn fjerner jødiske forfattarar frå litteraturlister i skulen, skriv SVT, mellom anna nobelprisvinnaren Imre Kertész. Styresmaktene meiner det ikkje ligg antisemetetisme bak avgjersla som har hausta mykje kritikk..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt