NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:14

NRK - 25 Aug 19 kl. 02:37

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arendal, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skaddi , båtulykke
Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 00:28

To personer antas å være alvorlig skadd etter en båtulykke i Arendal

To menn og en kvinne er kjørt til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal lørdag kveld. To av dem antas å være alvorlig skadd..

Aftenposten - 18 Aug 19 kl. 18:23

Gutt (10) alvorlig skadet i båtulykke

En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehuset i Tromsø etter at han ble alvorlig skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland..

P4 - 13 Jul 19 kl. 19:54

Kvinne i båtulykke har fått bruddskader

Kvinnen som var involvert i en alvorlig båtulykke i Tønsberg i ettermiddag har fått bruddskader og betegnes fortsatt som alvorlig skadd. Det opplyser politiet. Kvinnen ble fraktet til luftambulanse etter at en 200 kilo bom til et av seilene løsnet og traff kvinnen som var om bord i en vikingskip-kopi.

NRK - 01 Aug 19 kl. 11:13

Mann omkommet i båtulykke i Namsos

En mann er bekreftet omkommet i en båtulykke i Namsos. Båten gikk på et skjær utenfor Namsos natt til torsdag. En person er alvorlig skadd..

NRK - 18 Aug 19 kl. 17:10

Barn hardt skadd i båtulykke

To barn skal være skadd i en båtulykke utenfor Bjerkvik i Nordland. Ett av barna skal være hardt skadd, og fraktes til sykehus. En fritidsbåt skal ha kjørt på et skjær.

P4 - 13 Jul 19 kl. 16:38

Kvinne alvorlig skadd i båtulykke

En kvinne i 30-årene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en ulykke om bord en kopi av et vikingskip i Tønsberg i ettermiddag. En stor bom fra et seil skal ha løsnet og truffet kvinnen. Politiet vet ikke hvor alvorlig skadeomfanget er..

NRK - 18 Aug 19 kl. 17:10

To barn skadd i båtulykke

To barn skal være skadd i en båtulykke utenfor Bjerkvik i Nordland. En fritidsbåt skal ha kjørt på et skjær. tre personer, to barn og en voksen var om bord, melder politiet..

P4 - 28 Jun 19 kl. 22:24

To personer skadd i båtulykke

En mor og en sønn er sendt til sykehus etter en båtulykke i nærheten av Helgeroa i Larvik. Ifølge politiet var det en familie på fire om bord i båten da ulykken skjedde..

Aftenposten - 18 Aug 19 kl. 18:23

Barn skadet i båtulykke

En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehus etter at han ble hardt skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland..

Aftenposten - Igår: 16:17

Latvier kritisk skadd i båtulykke i Averøy

En mann i 50-årene fra Latvia er fløyet til sykehus med kritiske skader etter en båtulykke i Hasløysundet i Averøy kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 30 minutter siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 30 minutter siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 1 time siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 2 timer siden

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt