NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 09:03

NRK - 26 Jul 19 kl. 00:17

Alvorlig skadd etter utforkjøring

En motorsyklist er sendt til sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring på Fagernes i Oppland. Ifølge politiet var vedkommende bevisstløs og alvorlig skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fagernes, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadd, etter, utforkjøring
NRK - 27 Jul 19 kl. 18:18

Tenåring alvorlig skadd

En gutt i tenårene er alvorlig skadd etter en utforkjøring med motorsykkel i Stange i Hedmark. En annen skal være lettere skadd. Nødetater har ankommet åstedet, og politiet foretar åstedsundersøkelser..

P4 - 13 Jun 19 kl. 18:32

MC-fører alvorlig skadd

En motorsykkelfører er alvorlig skadd etter en utforkjøring i Skjåk i Oppland. Det opplyser politiet i Innlandet Ulykken skal ha skjedd idet føreren har kjørt forbi en lastebil, mistet kontrollen og kjørt av veien..

P4 - 05 Jul 19 kl. 05:53

Til sykehus etter utforkjøring

En mann er fløyet til sykehus etter en utforkjøring på E 18 ved KJevik i Kristiansand. Føreren fikk trolig et illebefinnende. Det var fire personer i bilen da den kjørte av veien ved Timenes-krysset, men bilen holdt lav hastighet, så de tre andre bilen er ikke alvorlig fysisk skadd, ifølge politiet..

P4 - 27 Jun 19 kl. 06:24

MC-fører alvorlig skadd i ulykke

En mannlig motorsyklist er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en utforkjøring på E6 i Åsen i Levanger like før midnatt. Mannen i 50-årene var ifølge politiet ved bevissthet da han ble sendt i luftambulanse til sykehus. Årsaken til utforkjøringen er ukjent..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 21:49

Alvorlig MC-ulykke i Skien

En motorsyklist er alvorlig skadd etter en utforkjøring i Skien fredag kveld, melder politiet..

NRK - 10 Aug 19 kl. 03:35

Fem til sykehus etter utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim for undersøkelser etter en utforkjøring på Byåsen. Like før klokken 03.

NRK - 24 Feb 20 kl. 00:47

En skadd i utforkjøring i Sunndal

En passasjer er sendt til sykehuset i Molde for undersøkelse etter en utforkjøring på Fv 62 i Øksendal i Sunndal. Det var tre personer i bilen..

P4 - 13 Dec 19 kl. 14:37

Alvorlig utforkjøring i Kongsvinger

En person er hentet med luftambulanse etter en utforkjøring på riksvei 40 i Kongsvinger. Det ble utført livreddende førstehjelp på stedet. Ingen andre skal ha vært involvert i hendelsen..

P4 - 10 Aug 19 kl. 08:43

Fem ungdommer til sykehus etter utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim etter en utforkjøring på Byåsen. Det er snakk om en utforkjøring i høy hastighet og politiet utelukker ikke promillekjøring.

P4 - 15 Dec 19 kl. 23:05

Stakk av etter utforkjøring

Politiet i Rogaland etterlyser en mann for å ha løpt fra stedet etter å ha vært involvert i en utforkjøring på riksvei 44 ved Skarpenes i Sokndal. Bilen ligger på taket utenfor veien. Politiet sier det er viktig å avklare om mannen er skadd, og ber publikum om tips..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Omgjorde samfunnsstraff til fengsel

51-åringen som kommanderte hunden sin til å angripe flere politibetjenter i Larvik i fjor, må i fengsel. Den 51 år gamle mannen ble i tingretten dømt til samfunnsstraff, men lagmannsretten har nå dømt ham til å sone 45 dager i fengsel..

NRK - 15 minutter siden

Pulitzer-komiteen fordømmer angrep

Pulitzer-komiteen fordømmer angrep på journalister som dekker demonstrasjonene i USA, og ber om at gjerningspersonene blir holdt ansvarlig. Journalistene var på jobb for å dekke demonstrasjonene som brøt ut etter at afroamerikanske George Floyd døde..

NRK - 30 minutter siden

Aker Solution-finansdirektør går av

Finansdirektøren i Aker Solutions, Ole Martin Grimsrud, slutter 1. september, etter å ha gått inn i stillingen i august 2019. Det melder NTB.

NRK - 15 minutter siden

Vil bruke 250 mill mot sult

Yara sier de vil bruke 250 millioner kroner for å avverge en sultkatastrofe i Sør- og Øst-Afrika i kjølvannet av koronapandemien, skriver NTB. Prosjektet skal støtte 250.000 småbrukere, og FN, Norges regjering og afrikanske institusjoner deltar..

NRK - 15 minutter siden

Fotgjenger kritisk skadet

Politiet melder at det har vært en trafikkulykke mellom en lastebil og en fotgjenger i Grønlandsleiret i Oslo. Fotgjengeren skal være fastklemt og kritisk skadet. Både politi og ambulanse er på stedet..

NRK - 30 minutter siden

NU: – AP må få ut fingeren

Natur og Ungdom mener at Arbeiderpartiet er for trege med å ta et standpunkt i iskant-debatten: – Det er for dårlig at landets største parti ikke signaliserer hva de mener om saken etter så lang tid, sier Andreas Randøy, 2. nestleder i NU..

NRK - 45 minutter siden

Rekordmye myr nydyrket

For ett år siden varslet regjeringen at de vil forby omgjøring av myr til åker. Siden har flere søknader enn noen gang blitt godkjent. Resultatet er en tikkende klimabombe..

NRK - 30 minutter siden

Fire politifolk skutt i St. Louis

Fire politifolk i St. Louis i USA ble skutt under opptøyer i byen, og har blitt fraktet til sykehus i området. Det melder St.

NRK - 30 minutter siden

Asia-børsene øker videre

De ledende asiatiske børsene fortsetter økningen inn i uka. I Tokyo steg Nikkei 225-indeksen 1,2 prosent, og i Hongkong har Hang bed-indeksen steget 0,6 prosent, etter å ha steget 3 prosent i går..

NRK - 45 minutter siden

Fransk økonomi ventet å krympe mye

Det er ventet at økonomien i Frankrike vil krympe med elleve prosent i år. Finansminister Bruno Le Maire sier at tallet er verre enn de åtte prosentene de allerede hadde regnet med, ifølge AFP. Han tror økonomien vil komme noe tilbake i 2021..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt