NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 15:42

NRK - 26 Jul 19 kl. 00:17

Alvorlig skadd etter utforkjøring

En motorsyklist er sendt til sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring på Fagernes i Oppland. Ifølge politiet var vedkommende bevisstløs og alvorlig skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fagernes, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadd, etter, utforkjøring
NRK - 27 Jul 19 kl. 18:18

Tenåring alvorlig skadd

En gutt i tenårene er alvorlig skadd etter en utforkjøring med motorsykkel i Stange i Hedmark. En annen skal være lettere skadd. Nødetater har ankommet åstedet, og politiet foretar åstedsundersøkelser..

P4 - 13 Jun 19 kl. 18:32

MC-fører alvorlig skadd

En motorsykkelfører er alvorlig skadd etter en utforkjøring i Skjåk i Oppland. Det opplyser politiet i Innlandet Ulykken skal ha skjedd idet føreren har kjørt forbi en lastebil, mistet kontrollen og kjørt av veien..

P4 - 05 Jul 19 kl. 05:53

Til sykehus etter utforkjøring

En mann er fløyet til sykehus etter en utforkjøring på E 18 ved KJevik i Kristiansand. Føreren fikk trolig et illebefinnende. Det var fire personer i bilen da den kjørte av veien ved Timenes-krysset, men bilen holdt lav hastighet, så de tre andre bilen er ikke alvorlig fysisk skadd, ifølge politiet..

P4 - 27 Jun 19 kl. 06:24

MC-fører alvorlig skadd i ulykke

En mannlig motorsyklist er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en utforkjøring på E6 i Åsen i Levanger like før midnatt. Mannen i 50-årene var ifølge politiet ved bevissthet da han ble sendt i luftambulanse til sykehus. Årsaken til utforkjøringen er ukjent..

NRK - 10 Aug 19 kl. 03:35

Fem til sykehus etter utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim for undersøkelser etter en utforkjøring på Byåsen. Like før klokken 03.

P4 - 10 Aug 19 kl. 08:43

Fem ungdommer til sykehus etter utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim etter en utforkjøring på Byåsen. Det er snakk om en utforkjøring i høy hastighet og politiet utelukker ikke promillekjøring.

P4 - 27 Jul 19 kl. 18:54

Tenåringer skadet i utforkjøring

To tenåringsgutterer er skadet etter en ulykke med motorsykkel i Stange i Hedmark. En person er alvorlig skadd, og en annen lettere skadd, melder Innlandet politidistrikt. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart, men motorsykkelen skal ha havnet av veien.

Aftenposten - 27 Jun 19 kl. 06:18

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke i Levanger

En motorsyklist er innlagt på St. Olavs Hospital med alvorlige skader etter en utforkjøring på E6 i Åsen i Levanger like før midnatt natt til torsdag..

NRK - 27 Jun 19 kl. 05:01

MC-fører alvorlig skadd

En motorsyklist er innlagt på St. Olavs Hospital med alvorlige skader etter en utforkjøring på E6 i Åsen i Levanger like før midnatt natt til torsdag. Mannen i 50-årene var ifølge politiet ved bevissthet da han ble sendt i luftambulanse til sykehus..

NRK - 01 Jul 19 kl. 01:20

Tre alvorlig skadd etter ulykke

De tre som var kritisk skadd etter en trafikkulykke på E134 i Sauland i Hjartdal kommune i Telemark betegnes nå som alvorlig skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Veien vil fortsatt være stengt utover natten og omkjøring er skiltet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Støre: – Gledelig at Berg er fri

Det er gledelig at Frode Berg er fri. Ønsker ham og hans nærmeste alt godt og snarlig gjenforening, skriver Jonas Gahr Støre på Twitter..

NRK - 10 minutter siden

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Stavanger etterlyser vitner etter at en kvinne ble voldtatt natt til torsdag rundt klokken 04 fikk i trappene som går fra Olav Vs gate til Kannikbakken. Dersom du har tips i saken, kontakt politiet på 02800..

NRK - 15 minutter siden

Offentliggjør samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskij, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 15 minutter siden

Frigir samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Zelensky, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Trump til Nato-toppmøte i London

USAs president kommer til London for å delta på Natos toppmøte i desember, bekrefter Det hvite hus. Toppmøtet er det første for statsminister Boris Johnson, men det kan også bli hans siste. En drøy uke senere er det valg i Storbritannia..

NRK - 30 minutter siden

Investerer i elbiler

Volkswagen planlegger å investere 60 milliarder euro i å legge om produksjonen. Selskapet skal satse på elektriske biler. Den tyske bilprodusenten skal de neste årene produsere 75 ulike modeller elbiler og 60 ulike hybridmodeller..

NRK - 30 minutter siden

Høring i kongressen

NRK - 1 time siden

Støttegruppen: – Glade for løsning

– Vi er veldig glade for at saken nå har funnet sin endelige løsning, og at dette har endt godt både for Frode Berg, familien og lokalsamfunnet i Kirkenes, sier Øystein Hansen i Støttegruppen for Frode Berg..

NRK - 1 time siden

IS-mistenkt sendt til USA

En IS-mistenkt amerikansk statsborger som har tilbrakt de siste dagene i ingenmannsland mellom Tyrkia og Hellas, er sendt til USA. Det opplyser den tyrkiske innenriksministeren, ifølge tyrkiske medier..

NRK - 3 timer siden

Siktet for knivstikking i sommer óg

Kvinnen (36) som er siktet for drapet på en kvinne på Sofienberg i Oslo var siktet for å ha knivstukket samme kvinne i samme leilighet tidligere i år. Den saken ble henlagt på grunn av manglende beviser, ifølge politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt