NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:10

NRK - 21 Apr 19 kl. 01:55

Alvorleg trafikkulukke i Moss

Øst politidistrikt melder om ei alvorleg trafikkulukke på Innfartsveien til Moss i Østfold, der ein bil har køyrd av vegen. Politiet har nett komme til staden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innfartsveien, Moss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorleg, trafikkulukkei , Moss
NRK - 12 Jan 19 kl. 13:55

Fleire snur etter ulukke på E6

E6 ved Halmstad er stengd i begge endar etter ei trafikkulukke. To personer skal vere skadde, men truleg ikkje alvorleg, ifølge politiet. Dei har fått meldingar om bilistar som snur og køyrer mot køyreretninga og åvarar om at det er livsfarleg..

NRK - 12 Jan 19 kl. 13:55

E6 stengd i Østfold etter ulukke

E6 ved Halmstad er stengd i begge ender etter ei trafikkulukke. To personer skal vere skadde, men truleg ikkje alvorleg, ifølge politiet. Dei har fått meldingar om bilistar som snur og køyrer mot køyreretninga og åvarar om at det er livsfarleg..

NRK - 22 Apr 19 kl. 16:19

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 21 Jan 19 kl. 19:38

Trafikkulukke ved Kjerrgarden

Politiet fekk klokka 18.52 melding om ei trafikkulukke på fylkesveg 562 ved Kjerrgarden på Askøy. Ein bil var involvert, og den 20 år gamle kvinnelege føraren blir sendt i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus.

NRK - 18 May 19 kl. 12:27

Alvorleg ulykke i Siljan

Politi og ambulanse rykker ut til ei alvorleg motorsykkelulykke på ein lukka bane i Siljan. Luftambulanse er også varsla, melder politiet..

NRK - 02 Jan 19 kl. 18:49

Alvorleg skadd av sprengingsulukke

Ein 16 år gamal gut skal vere alvorleg skadd etter sprengingsulukka i Meland nord for Bergen. Det opplyser politiet på Twitter. Dei trur ulukka skjedde i samband med bruk av fyrverkeri..

NRK - 09 Apr 19 kl. 21:07

Tajik: – Brotet er alvorleg

Arbeiderpartiet ser alvorleg på brot på Stortingets regelverk, seier Ap-nestleiar Hadja Tajik til NRK i ein SMS. Ho vil no at Stortinget ser på saka der partiets Hege Haukeland Liadal har levert inn fiktive reiserekningar til titusenvis av kroner..

NRK - 15 Jan 19 kl. 07:46

Alvorleg skadd etter påkøyrsel

Ein kvinneleg forgjengar er alvorleg skadd etter å ha blitt påkøyrd på Årnes i Akershus. Luftambulansen har kome, og kvinna får behandling på staden. Ulukka skjedde ved krysset inn mot Hvamsvegen..

NRK - 13 Jan 19 kl. 09:23

Ikkje alvorleg skadd av knivstikk

Mannen i 20-åra som blei stukken fleire gonger med kniv av ei kvinne i Alta i natt, er ikkje alvorleg skadd. Han har fått behandling for stikkskadar i armen og blir no avhøyrt, skriv politiet på Twitter..

NRK - 10 Jan 19 kl. 19:00

Skøytestjerne alvorleg brannskadd

Den nederlandske kortbaneløparen Sjinkie Knegt, som vann OL-sølv på 1500-meter i fjor, er alvorleg brannskadd med tredjegrads forbrenningar i venstre bein. Kleda hans tok fyr då han skulle tenne ein vedomn, ifølge det nederlandske skøyteforbundet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt