NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:43

NRK - 21 Apr 19 kl. 01:55

Alvorleg trafikkulukke i Moss

Øst politidistrikt melder om ei alvorleg trafikkulukke på Innfartsveien til Moss i Østfold, der ein bil har køyrd av vegen. Politiet har nett komme til staden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innfartsveien, Moss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorleg, trafikkulukkei , Moss
NRK - 30 Jun 19 kl. 15:47

Fem bilar i alvorleg ulukke

Fem bilar har vore i ei alvorleg trafikkulukke på E134 i Hjartdal kommune i Telemark, melder brannvesenet..

NRK - 30 Jun 19 kl. 15:47

Fire bilar i alvorleg ulukke

Fire bilar med totalt seks personar har vore i ei alvorleg trafikkulukke på E134 ved Landsverk i Hjartdal kommune i Telemark. To personar er fastklemte og i kritisk tilstand. For to personar er skadeomfang uvisst, og to er truleg lettare skada..

NRK - 12 Jan 19 kl. 13:55

Fleire snur etter ulukke på E6

E6 ved Halmstad er stengd i begge endar etter ei trafikkulukke. To personer skal vere skadde, men truleg ikkje alvorleg, ifølge politiet. Dei har fått meldingar om bilistar som snur og køyrer mot køyreretninga og åvarar om at det er livsfarleg..

NRK - 12 Jan 19 kl. 13:55

E6 stengd i Østfold etter ulukke

E6 ved Halmstad er stengd i begge ender etter ei trafikkulukke. To personer skal vere skadde, men truleg ikkje alvorleg, ifølge politiet. Dei har fått meldingar om bilistar som snur og køyrer mot køyreretninga og åvarar om at det er livsfarleg..

NRK - 22 Apr 19 kl. 16:19

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 04 Aug 19 kl. 16:16

Trafikkulukke i Flenjatunnelen

Flenjatunnelen på E16 i Aurland i Sogn og Fjordane er stengt etter ei trafikkulukke mellom to bilar. Tre personar skal vere involverte, og naudetatane er på veg, melder politiet..

NRK - 08 Jun 19 kl. 19:26

Alvorleg for motorsyklist

Tilstanden til motorsyklisten som var involvert i ei trafikkulykke i Eide på Nordmøre tidlegare i dag, er alvorleg og ustabil. Det opplyser St. Olavs hospital..

NRK - 21 Jan 19 kl. 19:38

Trafikkulukke ved Kjerrgarden

Politiet fekk klokka 18.52 melding om ei trafikkulukke på fylkesveg 562 ved Kjerrgarden på Askøy. Ein bil var involvert, og den 20 år gamle kvinnelege føraren blir sendt i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus.

NRK - 18 May 19 kl. 12:27

Alvorleg ulykke i Siljan

Politi og ambulanse rykker ut til ei alvorleg motorsykkelulykke på ein lukka bane i Siljan. Luftambulanse er også varsla, melder politiet..

NRK - 02 Jan 19 kl. 18:49

Alvorleg skadd av sprengingsulukke

Ein 16 år gamal gut skal vere alvorleg skadd etter sprengingsulukka i Meland nord for Bergen. Det opplyser politiet på Twitter. Dei trur ulukka skjedde i samband med bruk av fyrverkeri..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 3 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 4 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 5 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt