P4 > Nyheter

Lørdag, 11 Juli, 10:50

P4 - 25 mai 20 kl. 05:34

Alpin-VM utsettes trolig

Alpin-VM, som etter planen skal arrangeres i Cortina d'Ampezzo i Italia i februar neste år, vil mest sannsynlig bli utsatt til 2022 på grunn av koronautbruddet.
Det italienske skiforbundet vil i dag foreslå en utsettelse til mars 2022 overfor Det internasjonale skiforbundet, melder TV-kanalen Rai.
Det betyr i så fall at VM først finner sted etter at vinter-OL i Beijing er gjennomført.
Italia er blant landene som er hardest rammet av koronautbruddet..
Les mer på P4


Les mer om:
VM, Cortina, 'ampezzo, Italia, Det, TV, Rai, OL, Beijing

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alpin-VM, utsettes, trolig
P4 - 25 mai 20 kl. 05:34

Alpin-VM utsettes trolig

Alpin-VM, som etter planen skal arrangeres i Cortina d'Ampezzo i Italia i februar neste år, vil mest sannsynlig bli utsatt til 2022 på grunn av koronautbruddet. Det italienske skiforbundet vil i dag foreslå en utsettelse til mars 2022 overfor Det internasjonale skiforbundet, melder TV-kanalen Rai. Det betyr i så fall at VM først finner sted etter at vinter-OL i Beijing er gjennomført.

NRK - 20 mars 20 kl. 13:55

EM i svømming utsettes

Svømme-EM skulle vært avviklet i Budapest i mai, men utsettes, og vil trolig avvikles i august. Dette utsettelsen skyldes viruspandemien. Det bekrefter Det europeiske svømmeforbundet på sine nettsider fredag..

NRK - 06 mai 20 kl. 22:31

Presidentvalget i Polen utsettes

Det kommende presidentvalget i Polen utsettes, melder nyhetsbyrået Reuters. Valget skulle etter planen holdes 10. mai, men utsettes på grunn av koronakrisen..

P4 - 09 feb. 20 kl. 13:17

Fotballkamper utsettes

Flere fotballkamper må i dag utsettes som følge av uværet i Europa. Kampen mellom Manchester City og West Ham er utsatt. Allerede i går ble det bestemt at dagens kamper i den nederlandske æresdivisjonen skulle utsettes.

NRK - 25 mai 20 kl. 03:59

Utsetter trolig Alpin-VM til 2022

VM i Alpint i Cortina d'Ampezzo i Italia februar neste år, vil mest sannsynlig bli utsatt til 2022 på grunn av koronautbruddet. Det opplyser president Giovanni Malago i den italienske olympiske komité..

Aftenposten - 01 april 20 kl. 17:41

Norge kom med klar beskjed, men blir ikke hørt: – Det er trist

Utsettes trolig ett år..

E24 - 30 april 20 kl. 21:47

Nytt drosjeregelverk utsettes

Coronasituasjonen fører til at regjeringens drosjereform utsettes til november..

NRK - 15 mars 20 kl. 08:00

Rettsaken mot Netanyahu utsatt

Korrupsjonsrettssaken mot den israelske statsministeren, Benjamin Netanyahu utsettes til 24. mai, melder nyhetsbyrået Reuters. Saken skulle egentlig startet tirsdag, men utsettes på grunn av koronavirusutbruddet..

Aftenposten - 17 mars 20 kl. 13:19

Bekreftet: Fotball-EM utsettes til 2021

Uefa bekrefter at sommerens fotball-EM utsettes ett år på grunn av koronaviruset..

NRK - 15 mars 20 kl. 08:00

Rettsak mot Netanyahu utsatt

Korrupsjonsrettssaken mot den israelske statsministeren, Benjamin Netanyahu utsettes til 24. mai, melder nyhetsbyrået Reuters. Saken skulle egentlig startet tirsdag, men utsettes på grunn av koronavirusutbruddet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Over 70.000 døde i Brasil

Dødstallene i Brasil etter smitte av koronaviruset fortsetter å øke kraftig og har nå passert 70.000 Det er registrert 1.200 nye dødsfall, melder helsemyndighetene i landet.

P4 - 1 time siden

Måling: Ap landets største parti

Arbeiderpartiet er igjen det største partiet på Norfaktas junimåling for Klassekampen og Nationen. Ap får økt oppslutningen med 3,8 prosentpoeng og selv om både SV og Senterpartiet går tilbake på målingen kunne de tre partiene gått i flertallsregjering. Dette er Aps beste resultat på denne målingen siden februar 2019..

P4 - 1 time siden

Bor ikke sammen før de gifter seg

Åtte av ti aktive kristne bor ikke sammen før de gifter seg. Det viser en undersøkelse utført av avisen Dagen. Tallene skiller seg klart fra hele befolkningen sett under ett.

P4 - 1 time siden

– Kan ta lang tid å normalisere næringslivet

Men statsråden er forsiktig optimist. – 2020 blir næringslivets annerledesår. Det sier næringsminister Iselin Nybø.

P4 - 1 time siden

Bussjåfør drept

En fransk bussjåfør døde etter å ha blitt angrepet da han nektet passasjerer om bord uten munnbind forrige helg. Det er påbudt med munnbind på offentlig transport i Frankrike og angriperne, som verken hadde billett eller munnbind, skal ha slått sjåføren flere ganger. To menn var siktet for drapsforsøk, men påtalemyndigheten har varslet at siktelsen trolig vil bli oppjustert etter at sjåføren døde av skadene i går..

P4 - 1 time siden

Brukte drone over demonstrasjon

Politiet i Oslo bekrefter nå at de brukte drone over demonstrasjonen mot Stopp Islamiseringen av Norge på Mortensrud i juni. Det skriver Aftenposten. Politiet måtte gripe inn med skjold og fjerne flere motdemonstranter under markeringen til Sian.

P4 - Igår: 10:28

VG: - Vil åpne for Hellas, Italia og Spania

- Regjeringen vil åpne for karantenefrie reiser til de store ferielandene fra og med onsdag neste uke. Det skriver VG, men dette er ennå ikke bekreftet. Regjeringen skal legge frem de nye reiserådene på en pressekonferanse om én time, altså klokken 12.

P4 - 3 timer siden

Bil krasjet med ku

En bilfører er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter å ha krasjet med ei ku i Tønsberg i natt. Kua sto midt i veien og døde i sammenstøtet. Politiet har fått kontakt med eieren..

P4 - 3 timer siden

Sponheim ut av Venstre

Tidligere Venstre-leder Lars Sponheim har nå meldt seg ut av partiet. 63-åringen sier til Bergensavisen at han mener det er feil at han som fylkesmann skal være medlem av et parti. Sponheim ble fylkesmann i Hordaland i 2010 en stilling senere har hatt i det sammenslåtte fylket Vestland..

P4 - 3 timer siden

Stone slipper å sone

President Donald Trump har omgjort fengselsdommen til sin tidligere rådgiver Roger Stone, kun dager før han skulle sone dommen. Stone ble i februar dømt til tre år og fire måneder i fengsel blant annet å ha løyet for de folkevalgte om sine forbindelser til WikiLeaks - og for å ha hindret etterforskning i Russland-saken. En omgjøring sikrer at Stone ikke trenger å sone, selv om han fortsatt er en dømt mann..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt