NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 22:51

NRK - 02 feb. 21 kl. 23:06

Alphabet med solid overskudd

Selskapet Alphabet, som eier både Google og YouTube, endte i fjor med et overskudd på 40,3 milliarder dollar. Selskapets totale omsetning for 2020 steg imidlertid kun med 12,8 prosent. Vanligvis er økningen på rundt 20 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alphabet, Google, YouTube

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alphabetmed , solid, overskudd
NRK - 19 jan. 21 kl. 21:20

Goldman Sachs med solid overskudd

Den amerikanske investeringsbanken Goldman Sachs kan se tilbake på et særdeles godt år, til tross for koronapandemien. De endte i fjerde kvartal med et overskudd på nærmere 38 milliarder kroner, over dobbelt så mye som samme kvartal året før..

NRK - 27 jan. 21 kl. 23:08

Tesla-overskudd for første gang

Tesla gikk med overskudd i fjor, for første gang i selskapets historie. Men aksjekursen falt da siste kvartal ikke levde opp til analytikernes forventninger. 2020-overskuddet havnet på 721 millioner dollar, melder AFP..

NRK - 27 jan. 21 kl. 23:37

Økt overskudd for Apple

Apples kvartalsresultat viser et økt overskudd på 29 prosent og en rekordhøy omsetning på 100 milliarder dollar. Overskuddet i fjorårets tre siste måneder steg 29 prosent fra tilsvarende kvartal 2019, til 28,7 milliarder dollar..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 18:11

Bastøfergene går med overskudd og uten statsstøtte. Skal billettprisen halveres også her?

I dag frakter fergesambandet Moss-Horten 1,8 millioner kjøretøyer over fjorden årlig. Det går med overskudd..

NRK - 15 mars 21 kl. 09:50

Sjanse for lærer-overskudd

Det kan bli overskudd av lærere fram mot 2040, viser nye tall fra SSB. Det er første gang beregninger viser dette. Hovedårsaken er en lav og delvis negativ vekst i antall framtidige barn og unge, altså nedgang i befolkningsveksten..

NRK - 20 jan. 21 kl. 02:06

Youtube blokker Trump en uke til

Donald Trumps Youtube-konto er sperret i ytterligere en uke etter det Youtube har omtalt som flere regelbrudd i kjølvannet av kongresstormingen i Washington. Youtube eies av Alphabet, Googles eierselskap..

NRK - 27 jan. 21 kl. 04:19

Utestenger Trump på ubestemt tid

YouTube stengte Trumps konto 12. januar på ubestemt tid etter stormingen av Kongressen og forlenget utestengelsen igjen 20. januar.

E24 - 26 feb. 21 kl. 22:00

I disse sakene var Oljefondet uenig: Markerte motstand mot lederlønn i gigantselskaper

Oljefondet var i fjor uenig med styrene i en rekke storselskaper. Fondet stemte blant annet mot styrets råd i saker om lederlønn i Disney og Alphabet og rapporteringen om bærekraft i Amazon og Facebook..

NRK - 10 april 21 kl. 05:21

Opprop mot Googles eierselskap

Mer enn 1000 ansatte i Googles eierselskap Alphabet krever at selskapet beskytter folk som varsler om seksuell trakassering på arbeidsplassen bedre. Oppropet ble lagt ut på nett fredag. I et åpent brev anklages gigantselskapet for å beskytte, og i noen tilfeller belønne de som er ansvarlige for seksuell trakassering, mens ofrene lider..

E24 - 08 feb. 21 kl. 09:00

Plantasjen forbedret topplinjen med over en halv milliard

Fjoråret ble langt bedre for plantevarehuset enn 2019, hvor et markant underskudd er snudd til et solid overskudd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 1 time siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 1 time siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 1 time siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 2 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 2 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 2 timer siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 2 timer siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt