Dagbladet > Nyheter

Thursday, 21 November, 05:11

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Bergen, Vy

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alle, tog, innstilt, etterat , godstog, sporetav i , Bergen
Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 06:44

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken er ventet å skape forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

NRK - 29 Aug 19 kl. 09:28

Kraftig tordenvær skaper reisekaos

Kraftig tordenvær skaper kaos i trafikken på Østlandet. Nær alle tog er innstilt, og det er igjen full stans på T-banen i Oslo. Buss og taxi er nærmest ikke å oppdrive.

NRK - 12 Aug 19 kl. 10:39

Innstiller alle flyvninger

Alle avganger og ankomster ved flyplassen i Hongkong er innstilt resten av mandagen som følge av demonstrasjoner i ankomsthallen, opplyser flyplassmyndighetene. Kina kaller protestene for terrorisme, ifølge AFP..

NRK - 15 Oct 19 kl. 12:04

44 fly innstilt i Barcelona

44 flyvninger er innstilt fra El Prat-flyplassen i Barcelona tirsdag. Årsaken er ødelagt infrastruktur ved flyplassen, etter gårsdagens sammenstøt. Det opplyser en talsmann for driftsselskapet Aena, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 12 Aug 19 kl. 10:42

Innstiller alle flygninger i Hongkong

Alle avganger og ankomster ved flyplassen i Hongkong er innstilt resten av dagen. Det er en følge av demonstrasjoner i ankomsthallen, opplyser flyplassmyndighetene. Demokratiaktivister har demonstrert flere steder i Hongkong over lang tid.

NRK - 13 Aug 19 kl. 08:32

Nye protester i Hongkong

Hundrevis av demokratidemonstranter har i dag inntatt Hongkong flyplass, dagen etter at en massiv demonstrasjon der førte til at alle flyvninger ble innstilt, melder AFP. Flytrafikken gikk som vanlig i morges, men nå er demonstrantene tilbake..

VG - 12 Aug 19 kl. 10:39

Hongkong: Innstiller alle flyginger på grunn av demonstrasjoner

Alle avganger og ankomster ved flyplassen i Hongkong er innstilt resten av mandagen som følge av demonstrasjoner i ankomsthallen..

VG - 12 Aug 19 kl. 10:39

Hongkong: Innstiller alle flygninger på grunn av demonstrasjoner

Alle avganger og ankomster ved flyplassen i Hongkong er innstilt resten av mandagen som følge av demonstrasjoner i ankomsthallen, opplyser flyplassmyndighetene..

NRK - 31 Jul 19 kl. 01:39

Søket innstilt for dagen

Søkene ved Jølstravannet er nå innstilt for natta. Det er ifølge politiet ingenting som tyder på at personer eller verdier er tatt av rasene, men situasjonen er uavklart. Søket gjenopptas så snart området regnes som trygt nok for redningsmannskapene..

P4 - 07 Nov 19 kl. 05:41

Alle tog innstilt etter godstog sporet av i Bergen

Det er ventet forsinkelser i morgentrafikken etter at et godstog sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen i natt. Det er ikke kjent hva som er årsaken til avsporingen, forteller operasjonsleder Tatiana Knappen i Vest politidistrikt. Det er ikke klart hvor lang tid det vil ta før togene kjører som normalt igjen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt