Dagbladet > Nyheter

Thursday, 02 April, 15:27

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Bergen, Vy

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alle, tog, innstilt, etterat , godstog, sporetav i , Bergen
NRK - 25 Nov 19 kl. 12:04

Avganger innstilt etter påkjørsel

Alle østgående T-banelinjer er innstilt inntil videre etter en påkjørsel på Jernbanetorget, melder politiet på Twitter..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 06:44

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken er ventet å skape forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

NRK - 10 Feb 20 kl. 18:08

Starter ikke opp flyruter igjen

British Airways har innstilt alle sine flygninger til Beijing og Shanghai helt fram til 1. april. Det melder Sky News.

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 13:51

Steinras fører til innstilt togtrafikk på Bergensbanen

Et lite steinras har ført til en signalfeil som rammer togtrafikken på Bergensbanen. Alle togavganger mellom Bergen og Arna er innstilt..

NRK - 29 Aug 19 kl. 09:28

Kraftig tordenvær skaper reisekaos

Kraftig tordenvær skaper kaos i trafikken på Østlandet. Nær alle tog er innstilt, og det er igjen full stans på T-banen i Oslo. Buss og taxi er nærmest ikke å oppdrive.

NRK - 29 Jan 20 kl. 09:03

Lion Air flyr ikke til Kina

Det indonesiske flyselskapet Lion Air har innstilt alle fly til og fra fastlandet i Kina fra 1. feb. Årsaken skal være coronaviruset, som oppstod i byen Wuhan i Kina.

NRK - 17 Mar 20 kl. 14:41

Innfører tiltak mot smitte i leirer

Alle besøk til overfylte leirer med migranter på de greske øyene er innstilt. Alle nye som ankommer undersøkes, og alle fasiliteter skal desinfiseres jevnlig. For å hindre spredning av viruset settes det også opp isolasjonsposter for mulige smittede..

NRK - 20 Jan 20 kl. 18:53

Flere fergesamband innstilt

Flere fergesamband i Nordland er innstilt som følge av det dårlige været. Veitrafikksentralen opplyser at sambandene som er innstilt så langt er Herøy - Søvik, Levang - Nesna, Forvik -Tjøtta, Jektvik - Kilboghamn og Holm - Vennesund..

NRK - 12 Aug 19 kl. 10:39

Innstiller alle flyvninger

Alle avganger og ankomster ved flyplassen i Hongkong er innstilt resten av mandagen som følge av demonstrasjoner i ankomsthallen, opplyser flyplassmyndighetene. Kina kaller protestene for terrorisme, ifølge AFP..

P4 - 10 Feb 20 kl. 13:35

Innstilt resten av dagen

Det ekstreme lavtrykket i Nord-Norge gjør at Widerøe har innstilt så godt som alle sine avganger i nord i dag. De eneste unntakene er rutene mellom Tromsø og Bergen og Bodø og Bergen som trafikkeres meds tørre flytyper, melder NTB. Lavtrykket gjør at pilotene har problemer med å måle hvor langt det er mellom flyet og bakken..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt