NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 00:56

NRK - 24 jan. 21 kl. 21:18

All høgskoleundervisning digital

Neste uke skal all undervisning ved fagskoler, høyskoler og universiteter foregå digitalt i de 25 kommunene i Oslo-regionen som har fått strengere koronatiltak. I 15 randkommuner settes videregående skoler på rødt nivå, slår regjeringen fast..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: All, høgskoleundervisning, digital
NRK - 15 jan. 21 kl. 09:48

11 000 fekk digital leksehjelp

Over 11 000 ungdommar fekk digital leksehjelp frå Raude Kors i 2020. Det er over dobbelt så mange som normalt, melder organisasjonen, som no trappar opp for å hjelpe unge med heimeundervisning. Tenesten er gratis og anonym..

NRK - 19 jan. 21 kl. 07:04

Kina tester digital valuta

Kina kan bli først i verden til å lansere en digital valuta. Det kan være et skritt i retning av en ny internasjonal valuta, men også av mer omfattende overvåkning, ifølge eksperter..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 11:20

Digital hjemmeopplæring kan bare brukes med en god, pedagogisk begrunnelse

I noen tilfeller kan digital hjemmeundervisning faktisk gi elevene et bedre undervisningstilbud..

NRK - 26 jan. 21 kl. 18:18

Åtte studentar smitta

Åtte studentar ved Høgskulen på Vestlandet i Førde har fått påvist koronasmitte. – Vi har bestemt at undervisinga i Førde i all hovudsak blir digital ut veka. Det blir sendt ut informasjon til studentar og tilsette i dag, fortel rektor Gunnar Yttri..

NRK - 23 jan. 21 kl. 15:11

Idrettsforbundet ber om stans

Norges idrettsforbund ber alle særforbund og medlemmer om å stanse all idrettsaktivitet i de ti kommunene som innførte strengere tiltak i dag. Dette omfatter all organisert trening og konkurranse, også innenfor toppidretten..

Aftenposten - 24 jan. 21 kl. 22:54

Ofrer gjerne nøkkelhullet for å få obligatorisk merking på fronten av all innpakket mat

Nøkkelhullsmerking er frivillig. Det bør erstattes av en obligatorisk merking på forsiden av all innpakning, mener….

E24 - 14 jan. 21 kl. 10:58

Covid-19: En katalysator for varig digital endring?

Da covid-19 traff Norge fikk vi over natten fart på digitaliseringen av Norge. Hva har vi lært så langt og hvordan skal vi klare å videreføre den digitale drivkraften?.

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 18:00

Vi trenger en ny gjennomgang av digital eksamen i matematikk

Svært mange er sterkt kritiske til både prosessen og forslaget fra Utdanningsdirektoratet. Vi må sette ned foten..

NRK - 19 jan. 21 kl. 00:11

FBI har fått 200.000 tips

Det amerikanske føderale politiet har fått nær 200.000 tips med digital dokumentering av volden under stormingen av Kongressen 6. januar, melder CNN.

NRK - 19 jan. 21 kl. 20:10

Mangler digital helsekompetanse

I følge Helsedirektoratet kan opp mot 33 % av befolkningen mangle sentrale kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å bruke digitale helsetjenester..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nigeria fikk 4 millioner vaksiner

Det mest folkerike landet i Afrika, Nigeria, har fått 4 millioner AstraZeneca-vaksinedoser gjennom vaksinesamarbeidet Covax. Nigeria har 195 millioner innbyggere..

NRK - 15 minutter siden

Biden lover vaksinering innen mai

USAs president Joe Biden sier at USA vil ha nok vaksiner til alle voksne amerikanere innen utgangen av mai. Tirsdag begynte utdelingen av den nyeste godkjente vaksinen, fra Johnson & Johnson, som er den fjerde godkjente i rekken..

NRK - 15 minutter siden

13 døde i kollisjon i California

13 personer mistet livet i en kollisjon ved Holtville sør i California tirsdag. Det var 25 personer i bilen som kolliderte med en lastebil med grus. Bilen var registrert for sju eller åtte passasjerer..

NRK - 30 minutter siden

Lover å heve minstelønnen i USA

Minstelønnen i USA skal heves gradvis fra 7,30 til 15 dollar i timen innen 2025, sier senator Bernie Sanders. Han sier til CNN at dagens minstelønn er sultelønn og at flere millioner amerikanere lever i fattigdom. Minstelønnen er ikke hevet siden 2007..

NRK - 45 minutter siden

499 nye smittetilfeller i Norge

Tirsdag ble det registert 499 nye tilfeller av koronasmitte i Norge. Det er 230 færre nye tilfeller enn dagen før, men 109 flere enn samme dag sist uke, melder Folkehelseinstituttet. I alt 109 koronapasienter var tirsdag innlagt på sykehus.

NRK - 6 timer siden

Vil stenge for laksefiske i Tanna

En fersk rapport konkluderer med at hele Tanavassdraget bør stenges for laksefiske. Forsker Morten Falkegård sier det er alvorlig. Det er så lite laks i vassdraget.

NRK - 4 timer siden

40 millioner til koronainformasjon

Over 140 organisasjoner får 40 millioner fordelt til å spre koronainformasjon til innvandrere, skriver Kunnskapsdepartementet i en pressemelding. I Troms og Finnmark får om lag 11 organisasjoner som driver informasjonsarbeid penger..

NRK - 3 timer siden

Skal ha fått vaksine mot sin vilje

Lyngdal kommune er blitt klaget inn for Statsforvalteren etter at en beboer på helsehuset fikk koronavaksine mot sin vilje, skriver Lister24. Ifølge beboerens nærmeste pårørende skal personen ha fått vaksinen 12. januar, uten å være klar over det..

NRK - 3 timer siden

Over 25.000 turister i Sirdal

I overkant av 25.000 turister er registrert av Sirdal kommune etter at de fra fredag har sendt ut en SMS til besøkende i kommunen. Det er like høye tall som det var i jule- og nyttårshelgen, skriver Sirdalmedia.

NRK - 3 timer siden

Oslofjordtunnelen stenges i natt

På E134 blir Oslofjordtunnelen stengt mellom klokken 22.00 og 05.30 i natt på grunn av vedlikeholdsarbeid.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt