E24 > Økonomi

Onsdag, 15 Juli, 20:59

E24 - 17 nov. 19 kl. 15:07

Alarm, på vegne av stadig færre nordlendinger

UKESLUTT: Nord-Norge kan forbli landsdelen med de mange mulighetene, for få folk og desto mer syting. Hvis ikke de unge viser vei..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ukeslutt, norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alarm, vegneav , stadig, færre, nordlendinger
Klartale - 29 juni 20 kl. 12:17

FN slår alarm om sult i Syria

Sju store hjelpeorganisasjoner slår alarm. De sier at stadig flere sulter i Syria. FN sier det kan bli en ny flyktning-krise som i 2015..

NRK - 02 aug. 19 kl. 04:59

Vil gi demente GPS-alarm

Statsminister Erna Solberg lover eldre demente GPS-alarm, men bare i de kommunene hvor Høyre vinner makten i det kommende kommunevalget. Det er 77.000 personer med demens i Norge.

P4 - 06 nov. 19 kl. 21:21

Alarm Nederland

Falsk alarm førte i kveld til full utrykning på den store nederlandske flyplassen Schipol i kveld. Det kom meldinger om en mulig gisselsituasjon på et av flyene til det spanske selskapet Air Europa. Men det var en feil ombord i flyet som utløste en alarm som igjen satte flyplassen i terrorberedskap, melder AFP..

Dagbladet - 03 april 20 kl. 09:32

Slo alarm - sparket

Da coronasmitten spredte seg om bord det amerikanske hangarskipet, slo kapteinen alarm. Nå er han avløst fra stillingen..

Aftenposten - 05 sep. 19 kl. 21:00

Ble lurt av Folkeopplysningen: Slutt å bli fornærmet på våre vegne! | Nora Margrete Strütt

Vi føler oss mer respektløst behandlet av folk som tror de kan mene noe på våre vegne, enn av Folkeopplysningen..

Dagbladet - 26 april 20 kl. 06:35

Slår alarm om togkaos

Fylkesleder i Viken, Halvard Ingebrigtsen, slår alarm om konsekvensene av sommerstenging av jernbanestrekninger på Østlandet. Situasjonen er ekstra alvorlig i år, mener han..

P4 - 28 aug. 19 kl. 05:43

Ansatte slår alarm om eldreomsorgen i Os

Ansatte og tillitsvalgte ved Frps prestisjeinstitusjon slår alarm om eldreomsorgen i Os. Luranetunet er Frps glansbilde på deres vellykkede suksesshistorie, men nå slår de ansatte alarm på grunn av mangel på ansatte, skriver Klassekampen. Kommunalsjef for helse og omsorg Monica Melvold sier til avisen at de vil ta tak i bekymringene som har kommet inn og sier bemanningen har vært økt flere ganger..

Aftenposten - 20 okt. 19 kl. 07:03

Da hun så pensum, ble hun sikker. Barna skal ikke gå på russisk skole.

ZJELEZNODOROZJNYJ (Aftenposten): Stadig flere russiske foreldre tar barnas utdannelse i egne hender. Myndighetene slår alarm..

NRK - 11 mars 20 kl. 05:54

Slår alarm om tingretten

Sorenskriver i Vadsø slår alarm om Øst-Finnmark tingrett. Ny domstolsstruktur kan føre til kraftig kutt i både saksmengde og antall ansatte. Myndighetene sier at ingen domstoler i landet skal legges ned..

P4 - 02 aug. 19 kl. 06:24

Høyre lover demente GPS-alarm

Statsminister Erna Solberg lover nå eldre hjemmeboende demente GPS-alarm, men kun i kommunene hvor Høyre vinner makten i det kommende kommunevalget. Solberg sier til VG at at det er et mål i seg selv at eldre demente kan bo så lenge som mulig hjemme hos seg selv. Det er 77.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

I dag åpner grensene igjen. Men europeerne har ingen hast med å bestille norgesferie.

Mens mange nordmenn kastet seg rundt for å bestille sydentur i helgen, merker den norske turistnæringen foreløpig bare en svak pågang fra Europa..

E24 - 2 timer siden

Saksøkte DNB etter å ha tapt mot hemmelig bud – gikk på nytt nederlag i retten

Marius Borthen (34) fikk bekreftet at hans bud var det høyeste. Fire minutter senere var leiligheten likevel solgt til en annen. Nå har han også tapt erstatningssøksmålet..

E24 - 4 timer siden

Vil digitalisere offentlig sektor – med stjerneinvestorer på laget

Investorene bak Link Mobility og Crayon er i gang med et nytt selskap: Norske Sikri vil ta del av det voksende markedet for å fornye og digitalisere offentlig sektor..

E24 - 11 timer siden

Markant oppgang på Oslo Børsen

Positive vaksinenyheter fra USA gir et løft til verdens aksjemarkeder. Samtidig steg Mowi kraftig etter resultatoppdatering. Storebrand falt tungt etter tallslipp..

E24 - 5 timer siden

Maribel-konkurs: Disse norske hotellene rammes

Syv norske hoteller er rammet av Maribel-konkursen. Men hotellgjestene har per i dag ingen grunn til å frykte, mener bostyreren..

E24 - 6 timer siden

Norwegian med ny permitteringsrunde

Norwegian har sendt ut nytt permitteringsvarsel til mange ansatte, kun to uker etter at 600 ble hentet tilbake fra permisjon, skriver Børsen..

E24 - 11 timer siden

Oppgangen tiltar på Oslo Børs

Positive vaksinenyheter fra USA gir et løft til verdens aksjemarkeder. Samtidig stiger Mowi kraftig etter resultatoppdatering. Storebrand faller tungt etter tallslipp..

E24 - 7 timer siden

Norwegian anklager Boeing for svindel og kontraktsbrudd

Flyselskapet kommer med skarpe anklager mot Boeing i søksmålet etter kanselleringen av en ordre på 97 fly..

E24 - 8 timer siden

Kronikk: Sparer seg til klimafant

Det er som oftest varer med lavest totalpris som også er mest klimavennlige. Kvalitet lønner seg. Det er konklusjonen i en rapport som den danske Miljøstyrelsen nettopp publiserte..

E24 - 9 timer siden

Apple vinner mot EU-kommisjonen: Slipper skatteregning på 139 mrd.

EUs konkurransekommissær Margrethe Vestager går på et smertelig nederlag mot Apple og Irland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt