P4 > Nyheter

Wednesday, 13 November, 03:46

P4 - 24 Oct 19 kl. 09:34

Aksjonister hentet ned fra stillas

Aktivistene fra Greenpace er nå hentet ned fra stillaset de klatret opp ved shoppinsenteret Byporten i Oslo ved sentralbanestasjonen i morges.
Aksjonistene hengte opp et banner med krav om den norske regjering gjør mer for å ta vare på havet.
Aksjonen ble gjort i forbindelse med den pågående Our Ocean-konferansen som Norge er vert for..
Les mer på P4


Les mer om:
Greenpace, Byporten, Oslo, Our Ocean, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aksjonister, hentet, nedfra , stillas
NRK - 15 Oct 19 kl. 05:04

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 04 Sep 19 kl. 05:05

20 døde hentet opp etter båtbrann

Letemannskaper har hentet opp levninger etter 20 av de 34 passasjerene etter brannen på en dykkerbåt i California. I tillegg til de 20 som er hentet opp, er ytterligere fire til seks døde lokalisert. Alle de resterende er antatt omkommet..

NRK - 23 Jul 19 kl. 18:18

Alle hentet opp

Rett før klokka 18 fikk politiet melding om en båt som var i ferd med å synke like ved Åkra havn på Karmøy.Det var flere personer om bord i båten, og flere ble hentet opp av sjøen. Alle skal nå være hentet opp, melder brannvesenet..

P4 - 04 Sep 19 kl. 05:55

20 omkomne hentet opp etter båtbrann

Letemannskaper har hentet opp levninger etter 20 av de 34 passasjerene etter båtbrannen utenfor Santa Cruz i California i USA. I tillegg til de 20 som er hentet opp, er ytterligere fire til seks døde lokalisert. Den 75 fot lange dykkerbåten Conception begynte å brenne og sank natt til mandag..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 08:19

Politiet aksjonerte mot aktivister i stillas på Byporten kjøpesenter i Oslo

Miljøorganisasjonen Greenpeace står bak aksjonen..

NRK - 03 Sep 19 kl. 18:43

Hentet av helikopter

16 personer er hentet fra svensk passasjerbåt som satt fast isen i ved Svalbard, melder HRS..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 11:26

Trump: - Hentet ut «de verste av de verste»

USA har nå hentet ut det som antas av å være de to britiske bødlene, som sto bak halshogginger av vestlige gisler..

NRK - 21 Jul 19 kl. 08:06

Trønderenergi anmelder aksjonister

Trønderenergi har politianmeldt tre vindkraftaksjonister etter tre forhold ved anleggsområdet på Frøya, skriver Adresseavisen. To av anmeldelsene handler om mindre hærverk, mens en er anmeldt for å ha gått inn i et sprengningsområde..

NRK - 05 Sep 19 kl. 03:48

Har hentet opp 33 personer

Dykkere har nå hentet opp 33 døde etter en båtbrann utenfor California. Dermed er det bare én som fremdeles er savnet, ifølge nyhetsbyrået AP. Totalt var det 39 mennesker om bord i båten.

NRK - 28 Jul 19 kl. 16:37

Mann (70) omkom i fallulykke

En mann i 70-årene døde i formiddag etter en falluklykke fra et stillas. Ulykken skjedde ved en fritidsbolig i Gran i Oppland..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Mann knivstukket

En mann ble knivstukket i Hakadal i Akershus tirsdag kveld. Skadeomfanget er ikke kjent, men han er kjørt til sykehus med ambulanse. Politiet har pågrepet en mann..

P4 - 4 timer siden

Reagerer på millioner til merkevarebygging

Flere politikere reagerer på at Bane Nor skal bruke 54 millioner kroner på design- og merkevaretjenester de neste årene. Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet mener dette er vanvittig og sløsing med skattebetalerens penger, melder Kampanje. Bane Nor på sin side forsvarer dette da de til nå ikke har klart å kommunisere tydelig nok hva som er deres ansvar..

P4 - 4 timer siden

Store oversvømmelser i Venezia

Kraftig regnvær har ført til store oversvømmelser i Venezia og flere steder sør i Italia. Vannstanden til den svært populære Markusplassen ble tirsdag ettermiddag målt til 1,4 meter på det høyeste. Det har ikke kommet meldinger om personskader..

P4 - 5 timer siden

Risikerer fengsel for menneskehandel

Aktor mener et ektepar i Stavanger bør dømmes til fengsel for menneskehandel. Ekteparet er tiltalt for å utnytte fire indiske kokker til tvangsarbeid i en restaurant. To av kokkene har forklart at de bare hadde fri i to dager det første året, melder Stavanger Aftenblad.

P4 - 5 timer siden

Lungebetennelse tar mange liv

Lungebetennelse tar et barneliv hvert 39. sekund. Hver dag dør nesten 2.

P4 - 6 timer siden

Mann filmet 4. klassinger i garderoben

En mann i 70-årene ble oppdaget mens han filmet fjerdeklassinger i guttegarderoben ved Tromsøbadet i Tromsø i dag. En ansatt ved skolen grep inn og sørget for at mannen slettet videoklippet, melder Nordlys. Alle de foresatte har fått informasjon om det som skjedde.

P4 - 6 timer siden

Tilsyn også hos Freia-eier

Konkurransetilsynet var på uanmeldt besøk også hos Freia-eier Mondelez i dag etter mistanke om brudd på konkurranseloven. Det bekrefter selskapet til E24. Fra før er det kjent at tilsynet hadde razzia hos både Orkla og Norgesgruppen i dag..

P4 - 6 timer siden

Søk avsluttet i Troms

Søket etter en eller flere personer som muligens hadde falt gjennom isen i Dyrøy i Troms i kveld er nettopp avsluttet. Det ble startet en stor redningsaksjon med helikopter og dykkere etter melding om lysaktivitet på Skøvatnet som plutselig forsvant. Politiet tror ikke lenger at noen har falt i vannet da de ikke har gjort noen funn som tilsier dette..

P4 - 7 timer siden

Drapsoffer hånes i sosiale medier

Den 15 år gamle gutten som ble skutt og drept i Malmø i Sverige lørdag hånes i sosiale medier. Anonyme personer uttrykker glede over at han ble drept, og de forsøker å ta kontakt med vennene og familien hans, melder Expressen. Politiet har blitt varslet om saken.

P4 - 7 timer siden

Har fortsatt ikke hørt fra NAV

Flere av de som har blitt feilaktig dømt for trygdesvindel har fortsatt ikke hørt fra NAV. Blant disse er en 70 år gammel kvinne som måtte sone åtte måneder i fengsel og betale tilbake 900 000 kroner til NAV, melder Aftenposten. NAV opplyser til avisen at de har forsøkt å ringe alle de 48 som er feilaktig dømt, men fortsatt ikke har fått kontakt med sju av disse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt