P4 > Nyheter

Friday, 29 May, 03:16

P4 - 24 Oct 19 kl. 09:34

Aksjonister hentet ned fra stillas

Aktivistene fra Greenpace er nå hentet ned fra stillaset de klatret opp ved shoppinsenteret Byporten i Oslo ved sentralbanestasjonen i morges.
Aksjonistene hengte opp et banner med krav om den norske regjering gjør mer for å ta vare på havet.
Aksjonen ble gjort i forbindelse med den pågående Our Ocean-konferansen som Norge er vert for..
Les mer på P4


Les mer om:
Greenpace, Byporten, Oslo, Our Ocean, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aksjonister, hentet, nedfra , stillas
E24 - I førrgår: 10:38

Aksjonister hindrer vindkraftutbyggere på Haramsøya

Flere aksjonister blokkerte tirsdag fergekaia på Haramsøya for trailertrafikk som etter planen skulle komme med utstyr til vindkraftanlegget utenfor Ålesund..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 10:48

Aksjonister i lenke fra Y-blokken til Stortinget

Aksjonister dannet tirsdag morgen en lenke av folk fra Y-blokken til Stortinget for å få politikerne til å redde bygningen som er vedtatt revet..

NRK - 15 Oct 19 kl. 05:04

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

P4 - 16 Jan 20 kl. 17:04

Døde etter fallulykke

En mann i 50-årene døde etter å ha falt fra et stillas i Sola i Rogaland i formiddag. Det bekrefter politiet tli Stavanger Aftenblad. Han falt rundt tre meter fra et stillas da han jobbet på en privatbolig og han var bevisstløs etter ulykken.

P4 - 29 Feb 20 kl. 17:37

Takstein og stillas forsvinner i vinden

Kraftig vind har tatt med seg takstein fra flere boliger i Kvinnherad i Vestland. Brannvensenet ber folk holde seg innendørs til vinden løyer. Og i Haugesund har deler av et stillas rundt rådhuset løsnet i vinden.

P4 - 26 Dec 19 kl. 07:49

Tyv til sykehus etter å ha falt ned fra stillas

En innbrudstyv er sendt til sykehus etter at han har falt ned fra et stillas. Det var etter et basketak med en vekter at tyven klatret opp i stillaset, men så falt han ned. Han er nå kjørt til sykehus, skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 29 Feb 20 kl. 20:59

Skigåere hentet ut

To skigåere er hentet ut av redningsmannskaper etter at de ikke klarte å ta seg ned til Fondsbu ved Bygdin i Innlandet. Skigåerne var i god form da de ble hentet ut med snøskuter klokken 20.20 lørdag kveld..

NRK - 04 Sep 19 kl. 05:05

20 døde hentet opp etter båtbrann

Letemannskaper har hentet opp levninger etter 20 av de 34 passasjerene etter brannen på en dykkerbåt i California. I tillegg til de 20 som er hentet opp, er ytterligere fire til seks døde lokalisert. Alle de resterende er antatt omkommet..

NRK - 22 Apr 20 kl. 17:11

Oslo Børs hentet seg inn

Oslo Børs falt fra start, men hentet seg inn gjennom onsdagen og avsluttet på 738,12 poeng, opp 1,57 prosent. Også oljeprisen hentet seg noe inn. Ved 17-tiden onsdag kostet et fat nordsjøolje 21,26 dollar, opp 8,14 prosent..

NRK - 23 Jul 19 kl. 18:18

Alle hentet opp

Rett før klokka 18 fikk politiet melding om en båt som var i ferd med å synke like ved Åkra havn på Karmøy.Det var flere personer om bord i båten, og flere ble hentet opp av sjøen. Alle skal nå være hentet opp, melder brannvesenet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Utenlandske fastboende på Svalbard får reise

Fra 1.juni får utenlandske fastboende på Svalbard reise til fastlandet. Det skjer som følge av at kravet om karantene for de som reiser fra fastlandet og til Svalbard oppheves.

P4 - 4 timer siden

Meldte inn falsk trussel til politiet

En person er pågrepet etter at han meldte inn en falsk nødmelding til politiet. Tidligere i kveld mottok politiet melding om at det var observert flere personer med våpen utenfor Oslo Lufthavn. Meldingen førte til at politiet aksjonerte og flere mennesker fikk panikk..

P4 - 4 timer siden

Renault sier opp 15.000

Bilprodusenten Renault sier opp 15.000 ansatte på grunn av koronaviruset. Nyheter kommer bare to dager etter at president Emmanuel Macron lanserte en elbil-satsing hvor han avslørte av Renault vil tredoble sin produksjn av elbiler de neste årene..

P4 - 4 timer siden

Trump har signert presidentordre om sosiale medier

President Donald Trump har signert en presidentordre om sosiale medier. Orden vil gjøre Facebook, Twitter og Google mer åpne for erstatning, melder CBS news. Trump sier vider at han vil jobbe for en ytterligere lovgivning, og kommer etter at Twitter publiserte lenker til faktasjekking på to av hans Twitter-meldinger..

P4 - 4 timer siden

Arbeidsulykke på Via Ferrata i Åndalsnes

En person er hentet ut etter en arbeidsulykke i Via Ferrata i Åndalsnes. Personen måtte bli hentet med helikopter etter å ha landet på en berghylle, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 5 timer siden

Færre personskader i 2019

Det var færre personskader i fjor. Tall fra Personskadedata fra Helsedirektoratet viser at det var 3.000 færre personskader i fjor enn i 2018, ifølge NTB.

P4 - 6 timer siden

50 verdensledere tar til orde for samarbeid

50 verdensledere tar til orde for samarbeider etter koronapandemien. De 50 lederne deltok på en videokonferanse i dag, hvor målet var å styrke et samarbeid på tvers av land og gjøre verden mer motstandsdyktig..

P4 - 6 timer siden

Slåsskamp på E18

Det oppsto slosskamp mellom to en MC-fører og en bilist på E18 ved Sande i ettermiddag. Ifølge politiet har føreren fått påført voldsskader, men ikke alvorlig. Bilisten fikk beslaglagt førerkortet og MC-føreren er anmeldt for vold.

P4 - 7 timer siden

UP: Full forståelse for at folk reagerer

Sjef for Utrykningspolitiet Steven Hasseldal sier han forstår at folk reagerer på at politiet kjører på en MC-syklist i forbindelse med et oppdrag. I en video fra en privatbilist ser det ut som politiet kjører på MC-syklisten bevisst, etter at han hadde bremset ned. Nå har Hasseldal selv sendt saken til Spesialenheten for politisaker:.

P4 - 8 timer siden

Forren ferdig i Molde

Vegard Forren har spilt sin siste kamp for Molde. Ifølge TV 2 er han og klubben nå enige om å avslutte kontraksforholdet. I et intervju med kanalen tidligere i uken fortalte Forren om at han har slitt med gamlingsproblemer i 15 år, og skal blant anent ha lånt penge fra Moldes botkasse for å betale spillegjeld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt