NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 19:21

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:56

Aksjefall da børsene åpnet i USA

Aksjekursene falt da børsene åpnet i New York onsdag. Dow Jones-indeksen sank over 1 prosent. En av årsakene er dårlige økonomiske tall fra Tyskland som viser at den tyske økonomien krympet i andre kvartal, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, Jones, Tyskland, AFP, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aksjefallda , børsene, åpneti , USA
Hegnar.no - 01 May 19 kl. 23:47

Skremt av FED - børsene korrigerte ned - RCL rett opp

Børsene var opp i kjølvannet av rentedommen i USA onsdag, men da sentralbanksjefen åpnet munnen snudde børsene ned..

Hegnar.no - 01 May 19 kl. 23:47

Skremt av FED - børsene i New York korrigerte ned

Børsen steg i kjølvannet av rentedommen i USA onsdag, men da sentralbanksjefen åpnet munnen snudde børsene ned..

P4 - 13 May 19 kl. 05:35

Svak åpning på Asia-børsene

Børsene i Asia åpnet svakt - som ventet, etter den fastlåste handelskonflikten mellom USA og Kina. Forhandlingene ble avsluttet fredag uten noen løsning, og USA innførte sin varslede tolløkning. Kina varslet da motsvar, men det har foreløpig ikke kommet.

P4 - 14 May 19 kl. 17:55

Trump tror på avtale med Kina

USAs president Donald Trump har stor tro på at det vil bli en handelsavtale med Kina. Det skriver han på Twitter nå. Det ble et nytt kraftig børsfall i Asia da børsene der åpnet i natt, norsk tid.

P4 - 15 May 19 kl. 07:40

Markedene i Asia forsiktig opp igjen

Børsene i Asia åpnet opp i dag for første gang på flere dager. Årsaken er trolig Flere meldinger fra USAs president Donald Trump på Twitter, der han antydet at en handelsavtale med Kina kan være innen rekkevidde. Økt spenning mellom landene den siste tiden har gjort at børsene har gått på noen smeller de siste dagene..

P4 - 02 Aug 19 kl. 09:53

Oslo Børs ned fra start

Oslo Børs åpnet ned 1,4 prosent i dag etter at USA har varslet innføring av økt toll på kinesiske varer. Også børsene i Asia åpnet med nedgang i dag. Presidentent Donald Trumps kunngjøring om den nye tollsatsen kom i etterkant av resultatløse handelssamtaler mellom de to landene i Shanghai denne uken..

Hegnar.no - 26 Jun 19 kl. 15:35

Bredt aksjefall tirsdag - børsoppgang onsdag

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 21:24

Rentene stuper på handels- og vekstfrykt

Torsdagens aksjefall setter mai på vei mot å bli årets verste måned for S&P 500..

NRK - 15 Aug 19 kl. 03:37

Børsen i Japan åpnet med nedgang

Børsen i Tokyo fulgte fallet på børsene i Europa og USA og falt med nesten 2 prosent da handelen startet der torsdag morgen. Nikkei-indeksen falt med 1,93 prosent da handelen åpnet, mens den bredere sammensatte Topix-indeksen falt med 2,01 prosent..

P4 - 11 Jun 19 kl. 05:48

Tokyo-børsen åpnet svakt

Tokyo-børsen åpnet svakt etter nye utspill fra USAs president Donald Trump mot Kina. Trump sa i går at han vil innføre en ny høyere tollsatser på kinesiske varer hvis handelssamtaler med Kinas president Xi Jinping ikke kommer noen vei når de to skal møtes senere i juni. De asiatiske og amerikanske børsene er spesielt preget av tonen mellom de to presidentene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Rundt 2000 mennesker i fakkeltog

Rundt 2000 mennesker hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget på Karl Johan og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 15 minutter siden

Uvær gir stengte fjelloverganger

Uvær i Sør-Norge fører til at mange veier og fjelloverganger er stengt, blant annet alle fjellovergangene i Hedmark og Oppland. E6 over Dovre, riksvei 15 over Strynefjellet og fylkesvei 27 over Venabygdsfjellet er blant de stengte overgangene..

NRK - 15 minutter siden

Hevder seg uskyldig i drap

Mannen som er sikta for drap på en mann i Kristiansand, hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Forsvarer Kjetil Sørensen, sier 60-åringen at han vil hjelpe politiet med å få klarhet i hva som har skjedd. Mannen har vært i avhør i dag..

NRK - 15 minutter siden

– Mange forventninger i fredsprisen

Geir Lundestad, tidligere leder av Nobelinstituttet, sier det ligger mange forventninger og forhåpninger i denne prisen om at nobelprisvinneren skal følge opp. – Et slikt dobbelt siktemål i prisen, har vi opplevd mange ganger før, sier Lundestad..

NRK - 30 minutter siden

Flere tusen i fakkeltog

Flere tusen hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 45 minutter siden

Solberg husker ikke

I et skriftlig svar til kontroll- og konstitusjonskomiteen skriver statsminister Erna Solberg at hun ikke husker når hun ble kjent med at Nav endret praksis for nye saker om rett til ytelser under kortvarige midlertidige opphold i andre EØS-land..

NRK - 1 time siden

Etterlyser denne bilen

Politiet har innledet drapsetterforskning etter funn av død mann ved Sola flyplass søndag. Politiet har etterlyst bilen til avdøde, en svart Opel Astra, og har gått ut med bilde av bilen. Politiet ber om tips dersom noen observerer bilen..

NRK - 1 time siden

Navngitt på Google i overgrepssak

Navnene på elever som var varslere og fornærmede i en overgrepssak, lå i over ett år ute på Fylkesmannen i Oslo og Viken sine nettsider. Et navnesøk på elevene i Google var alt som skulle til, skriver Utdanningsnytt..

NRK - 1 time siden

Følg fakkeltoget direkte her

17:30 begynner feiringen på Jernbanetorget før det tradisjonsrike fakkeltoget går mot Grand Hotell for å støtte fredsbygging i Etiopia og å feire fredsavtalen mellom Etiopia og Eritrea. Klokken 19 er det middag til ære for fredsprisvinneren..

NRK - 1 time siden

Seks migranter frøs i hjel

Seks mennesker er funnet døde i grenseområdet mellom Tyrkia og Hellas, der de har frosset i hjel de siste dagene. Ifølge rettslegen Pavlos Pavlidis i byen Alexandroupol er det fire menn og to kvinner blant ofrene, alle under 30 år gamle..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt