NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:37

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:56

Aksjefall da børsene åpnet i USA

Aksjekursene falt da børsene åpnet i New York onsdag. Dow Jones-indeksen sank over 1 prosent. En av årsakene er dårlige økonomiske tall fra Tyskland som viser at den tyske økonomien krympet i andre kvartal, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, Jones, Tyskland, AFP, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aksjefallda , børsene, åpneti , USA
Hegnar.no - 01 May 19 kl. 23:47

Skremt av FED - børsene korrigerte ned - RCL rett opp

Børsene var opp i kjølvannet av rentedommen i USA onsdag, men da sentralbanksjefen åpnet munnen snudde børsene ned..

Hegnar.no - 01 May 19 kl. 23:47

Skremt av FED - børsene i New York korrigerte ned

Børsen steg i kjølvannet av rentedommen i USA onsdag, men da sentralbanksjefen åpnet munnen snudde børsene ned..

P4 - 13 May 19 kl. 05:35

Svak åpning på Asia-børsene

Børsene i Asia åpnet svakt - som ventet, etter den fastlåste handelskonflikten mellom USA og Kina. Forhandlingene ble avsluttet fredag uten noen løsning, og USA innførte sin varslede tolløkning. Kina varslet da motsvar, men det har foreløpig ikke kommet.

P4 - 14 May 19 kl. 17:55

Trump tror på avtale med Kina

USAs president Donald Trump har stor tro på at det vil bli en handelsavtale med Kina. Det skriver han på Twitter nå. Det ble et nytt kraftig børsfall i Asia da børsene der åpnet i natt, norsk tid.

P4 - 15 May 19 kl. 07:40

Markedene i Asia forsiktig opp igjen

Børsene i Asia åpnet opp i dag for første gang på flere dager. Årsaken er trolig Flere meldinger fra USAs president Donald Trump på Twitter, der han antydet at en handelsavtale med Kina kan være innen rekkevidde. Økt spenning mellom landene den siste tiden har gjort at børsene har gått på noen smeller de siste dagene..

P4 - 02 Aug 19 kl. 09:53

Oslo Børs ned fra start

Oslo Børs åpnet ned 1,4 prosent i dag etter at USA har varslet innføring av økt toll på kinesiske varer. Også børsene i Asia åpnet med nedgang i dag. Presidentent Donald Trumps kunngjøring om den nye tollsatsen kom i etterkant av resultatløse handelssamtaler mellom de to landene i Shanghai denne uken..

Hegnar.no - 26 Jun 19 kl. 15:35

Bredt aksjefall tirsdag - børsoppgang onsdag

NRK - 15 Aug 19 kl. 03:37

Børsen i Japan åpnet med nedgang

Børsen i Tokyo fulgte fallet på børsene i Europa og USA og falt med nesten 2 prosent da handelen startet der torsdag morgen. Nikkei-indeksen falt med 1,93 prosent da handelen åpnet, mens den bredere sammensatte Topix-indeksen falt med 2,01 prosent..

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 21:24

Rentene stuper på handels- og vekstfrykt

Torsdagens aksjefall setter mai på vei mot å bli årets verste måned for S&P 500..

P4 - 11 Jun 19 kl. 05:48

Tokyo-børsen åpnet svakt

Tokyo-børsen åpnet svakt etter nye utspill fra USAs president Donald Trump mot Kina. Trump sa i går at han vil innføre en ny høyere tollsatser på kinesiske varer hvis handelssamtaler med Kinas president Xi Jinping ikke kommer noen vei når de to skal møtes senere i juni. De asiatiske og amerikanske børsene er spesielt preget av tonen mellom de to presidentene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 15 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 2 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 2 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..

NRK - 3 timer siden

Færre turister etter nye sanksjoner

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge tall fra myndighetene. President Donald Trump innførte flere sanksjoner mot landet i fjor, blant annet nektet han cruiseskip fra USA å legge til der..

NRK - 3 timer siden

Mikroplast i vann er ikke skadelig

Mengden mikroplast i drikkevann er ikke helseskadelig enda, skriver Verdens helseorganisasjon (WHO) i en ny rapport. Likevel ønsker WHO mer forskning for å kartlegge fremtidig risiko, melder nyhetsbyrået AFP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt