NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 03:48

NRK - 15 Jan 20 kl. 07:58

Aker Solutin vant Equinor-kontrakt

Aker Solution har fått kontrakten med Equinor for å forberede plattformene Troll B og C til å ta i mot strøm fra land for å redusere CO2-utslippene. Beslutningen om å elektrifisre Troll B og C er ventet senere i år..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Solution, Equinor, Troll, CO2, Solutin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aker, Solutin, vant, Equinor-kontrakt
E24 - 20 Sep 19 kl. 10:46

Kepler Cheuvreux spår markant kurshopp for Røkkes Aker BP

Meglerhuset ser stor oppside i oljeaksjene Aker BP, DNO, Equinor og Lundin..

E24 - 23 Oct 19 kl. 06:29

Aker BP-sjefen åpner for Noaka-løsning før nye boreresultater

Aker BP og Equinor har fortsatt ikke kommet til enighet om hvordan man skal bygge ut Noaka-området i Nordsjøen. Forhandlingene fortsetter, men Aker BP-sjefen åpner for å lande en avtale før han får inn testresultatene fra det nyeste funnet i området..

NRK - 10 Dec 19 kl. 08:37

Equinor inn i nytt havvindprosjekt

Equinor har kjøpt en eierandel på 50 prosent i det polske havvindprosjektet Baltyk I fra Polenergia. Kjøpet ble fullført 10. desember.

NRK - 24 Oct 19 kl. 07:11

Dårleg resultat for Equinor

Lågare pris på olje og gass gjer at Equinor sitt driftsresultat går ned med 27 prosent. Resultatet etter skatt er i tredje kvartal eit underskot på 1,1 milliardar dollar, som ifølgje Equinor sjølv er litt dårlegare enn det analytikarane forventa..

E24 - 10 Oct 19 kl. 22:44

Aker Solutions varsler om mulig milliardavtale

Oljeservicekonsernet Aker Solutions varsler torsdag kveld om en mulig kontrakt som selskapet kan være i ferd med å lande..

NRK - 08 Jan 20 kl. 15:44

Equinor inngår forlik

Equinor inngår et milliardforlik med Cosl Offshore Management i forbindelse med ulykkesriggen «Cosl Innovator», melder DN. Equinor vil betale 188 millioner dollar til selskapet, noe som tilsvarer 1,7 milliarder kroner..

NRK - 25 Sep 19 kl. 09:42

Equinor har inngått havvind-avtale

Equinor har inngått en intensjonsavtale med China Power International Holding om å samarbeide om havvind i Kina og Europa. Avtalen åpner også opp for et utvidet samarbeid. – Vi ser frem til samarbeidet, sier konserndirektør Pål Eitrheim i Equinor..

NRK - 03 Oct 19 kl. 08:27

Equinor selger del av havvindpark

Equinor selger 25 prosent av havvindparken Arkona utenfor Tyskland til et investeringsfond tilknyttet den sveitsiske banken Credit Suisse. Før salget eide Equinor 50 prosent av prosjektet. Nå vil oljegiganten eie 25 prosent, melder Dagens Næringsliv..

P4 - 12 Jan 20 kl. 18:48

Ber Listhaug stanse Equinor

SV og MDG ber olje- og energiminister Sylvi Listhaug kreve at Equinor stanser sine planer om oljeboring i Australbukta i Australia. SVs Lars Haltbrekken sier til Dagbladet at skogbrannene som nå herjer landet er kraftig forsterket av menneskeskapte klimaendringer. Og MDGs Une Bastholm kaller det en provokasjon at statlig eide Equinor presser på for oljeboring i disse tider.

P4 - 23 Nov 19 kl. 13:56

Protester mot Equinor

Det pågår nå demonstrasjoner på 50 ulike strender i Australia mot Equinor. Grunnen er at oljeselskapet har planer om å bore dypt etter olje i Australbukta i et område som titusenvis av australiere har demonstrert for at skal vernes. Equinors egne estimater viser at oljesølet kan ødelegge for kyster i landet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Venter med tolløkning

Frankrikes president Emmanuel Macron og USAs president Donald Trump forlenger samtalene om den franske digitalskatten ut året og unngår handelskrig, ifølge en diplomatisk kilde. De to presidentene snakket sammen søndag..

NRK - 2 timer siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 3 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 3 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 4 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 4 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 5 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 5 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..

NRK - 5 timer siden

Varslar flaum

NVE har utvida området for flaumvarsel på grunn av mykje nedbør frå i ettermiddag til tysdag morgon. Farevarselet gjeld for nordlege delar av Møre og Romsdal, delar av Trøndelag og Nordland. Det er venta opp mot 60-70 mm nedbør frå måndag ettermiddag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt