NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:59

NRK - 15 jan. 20 kl. 07:58

Aker Solutin vant Equinor-kontrakt

Aker Solution har fått kontrakten med Equinor for å forberede plattformene Troll B og C til å ta i mot strøm fra land for å redusere CO2-utslippene. Beslutningen om å elektrifisre Troll B og C er ventet senere i år..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Solution, Equinor, Troll, CO2, Solutin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aker, Solutin, vant, Equinor-kontrakt
E24 - 11 feb. 20 kl. 09:44

Equinor og Aker BP nærmer seg «fredsavtale»

Etter to år med utsettelser og krangling melder Aker BP nå at de nærmer seg en enighet med Equinor om Noaka-området. Går alt på skinner er det duket for en ny stor milliardutbygging på norsk sokkel..

E24 - 11 juni 20 kl. 08:42

Equinor og Aker BP begraver stridsøksen: Inngår avtale om gigantprosjektet Noaka

Etter en årelang konflikt om hvordan Noaka-området i Nordsjøen skal bygges ut og hvordan oljen skal fordeles har Aker BP og Equinor inngått en avtale. De to vil sende inn en utbyggingsplan i 2022 – rett før fristen på den nye oljeskatten går ut..

E24 - 20 sep. 19 kl. 10:46

Kepler Cheuvreux spår markant kurshopp for Røkkes Aker BP

Meglerhuset ser stor oppside i oljeaksjene Aker BP, DNO, Equinor og Lundin..

E24 - 10 juli 20 kl. 13:36

Apply vant kontrakt med Equinor verdt flere hundre millioner

Stavanger-bedriften skal bidra til å forlenge levetiden på Statfjord-feltet..

E24 - 23 okt. 19 kl. 06:29

Aker BP-sjefen åpner for Noaka-løsning før nye boreresultater

Aker BP og Equinor har fortsatt ikke kommet til enighet om hvordan man skal bygge ut Noaka-området i Nordsjøen. Forhandlingene fortsetter, men Aker BP-sjefen åpner for å lande en avtale før han får inn testresultatene fra det nyeste funnet i området..

NRK - 17 juli 20 kl. 08:00

Aker vil kjøpe vindkraftselskap

Aker ønsker å ta over vindkraftselskapet NBT as. Aker har gitt et milliardbud for å kjøpe minst 90 prosent av aksjene. Dette er ifølge Aker for å posisjonere Aker Horizon innen landbasert vindkraft, skriver DN..

E24 - 30 jan. 20 kl. 08:33

Subsea 7 får Equinor-kontrakt verdt minst 6,9 milliarder kroner

Equinor har inngått en milliardkontrakt med Subsea 7 for leveranse av havbunnsutstyr til Bacalhau-feltet (tidligere Carcará) i Brasil, mens Modec skal levere et flytende produksjons- og lagerskip..

E24 - 23 april 20 kl. 09:59

Equinor kutter utbyttet, men dropper grepet fra forrige oljekrise: – Noe overraskende

Sparebank 1 Markets-analytiker Teodor Sveen Nilsen er ikke overrasket over at Equinor barberer utbyttet, og spår at Aker BP følger etter snarlig. Han trodde imidlertid at oljegiganten ville tilby utbytte i form av aksjer..

E24 - 11 juni 20 kl. 23:23

Aker-sjefen kaller Noaka-avtale et gjennombrudd: Håper å få bygge ut havvind samtidig

Sent onsdag kveld ble Equinor og Aker BP endelig enige om planene for Noaka-feltet – en gigantutbygging på 50 til 60 milliarder. Det komplekse prosjektet vil gi oljevekst, nye teknologiske løsninger og etterlengtede kontrakter til norsk leverandørindustri..

E24 - 10 okt. 19 kl. 22:44

Aker Solutions varsler om mulig milliardavtale

Oljeservicekonsernet Aker Solutions varsler torsdag kveld om en mulig kontrakt som selskapet kan være i ferd med å lande..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fire nye koronadødsfall

To koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet ifølge NTB..

NRK - 15 minutter siden

Går av om grunnlovsendringer vedtas

Bulgarias statsminister Boyko Borrisov sier han vil gå av om han får gjennom grunnlovsendringer for å halvere antallet representanter i nasjonalforsamlingen. Det skjer etter protester mot korrupsjon og statsministeren siden begynnelsen av juli..

NRK - 15 minutter siden

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Stavanger har fått påvist covid-19. – Det er tegn som tyder på at personen kan ha hatt smitte tidligere, og det er ikke sikkert at det er en aktuell covid-19-infeksjon nå, sier smittevernoverlege Runar Johannesen..

NRK - 30 minutter siden

Flere mistenkte etter skyting

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo i natt. De har grunn til å tro at det er kjenninger av politiet som er involvert i saken. Skuddene ble avfyrt fra bakgården og gjennom et vindu.

NRK - 30 minutter siden

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..

NRK - 45 minutter siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..

NRK - 45 minutter siden

Tyskland støtter sanksjoner

Tyskland tar til ordet for EU-sanksjoner mot Hviterussland etter presidentvalget og de påfølgende protestene, melder AFP. En talsperson for regjeringen sier Angela Merkel er sjokkert over voldsbruk mot demonstranter, og at sanksjoner må diskuteres..

NRK - 45 minutter siden

Leyen ønsker sanksjoner

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen tar til orde for sanksjoner mot Hviterussland. Hun mener det er behov for sanskjoner mot de som har brutt med demokratiske verdier og begått menneskerettighetsbrudd i forbindelse med presidentvalget..

NRK - 1 time siden

15 tiltalt etter kuppforsøk

15 personer er tiltalt for å ha medvirket i kuppforsøket mot Venezuelas president Nicolás Maduro i mai. Alle de tiltalte har erkjent straffskyld, ifølge landets justisminister. To amerikanere er allerede dømt til 20 års fengsel, skriver NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt