NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 08:20

NRK - 17 Mar 20 kl. 09:43

Airbus stenger fabrikker

Flyprodusenten Airbus stanser all produksjon på sine fabrikker i Spania og Frankrike i fire dager. Avgjørelsen kommer etter at myndighetene har strammet inn på folks bevegelsesfrihet for å bremse spredningen av koronasmitte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Airbus, Spania, Frankrike

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Airbus, stenger, fabrikker
NRK - 17 Mar 20 kl. 09:38

VW stenger fabrikker i Europa

Volkswagen stålsetter seg for et vanskelig år og stenger flesteparten av konsernets fabrikker i Europa i to til tre uker på grunn av koronaviruskrisen. Dermed gjør bilprodusenten som en rekke andre produsenter har gjort..

E24 - 19 Mar 20 kl. 05:51

Bilprodusenter stenger fabrikker i USA

Amerikanske bilprodusenter stenger inntil videre alle sine fabrikker i USA som følge av koronaepidemien..

NRK - 21 Mar 20 kl. 23:59

Italia stenger fabrikker

Italia stenger nå fabrikker og alle selskaper som ikke er livsnødvendige for innbyggere, opplyser statsministeren i Italia Gisuppe Conte lørdag. 4825 personer har dødd som følge av koronaviruset i landet..

NRK - 18 Mar 20 kl. 23:41

Bilprodusenter stenger i USA

Amerikanske bilprodusenter stenger alle sine fabrikker i USA som følge av koronaepidemien. General Motors, Ford og Fiat Chrysler er noen av bilselskapene som stenger midlertidig. For å beskytte arbeiderne sine mot koronamsmitte..

NRK - 26 Apr 20 kl. 23:27

Airbus-sjef advarer om store kutt

135.000 kan miste jobben hvis den europeiske flyprodusenten Airbus går overende. Airbus har allerede kuttet en tredel av produksjonen, ifølge Reuters.

P4 - 12 Feb 20 kl. 22:05

Jotun gjenåpner fabrikker

Jotun gjenåpner sine to fabrikker i Kina som har vært stengt på grunn av koronaviruset. Den norske malingprodusenten har over 1.600 ansatte i Kina, og at fabrikkene har vært stengt har ført til redusert salg de siste ukene, skriver Dagens Næringsliv.

NRK - 18 Mar 20 kl. 10:31

BMW stenger fabrikker

Den tyske bilprodusenten BMW stanser all bilproduksjon i Europa og Sør-Afrika i fire uker, opplyser selskapets sjef Oliver Zipse. Han varsler at selskapets resultat i år kommer til å bli betydelig lavere som følge av viruskrisen..

NRK - 15 Feb 20 kl. 01:10

USA øker tollen på fly fra Airbus

USA øker tollsatsen på flyene til den europeiske produsenten Airbus fra 10 til 15 prosent, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 15 Feb 20 kl. 01:10

USA senker tollen på fly fra Airbus

USA reduserer tollsatsen på flyene til den europeiske produsenten Airbus fra 15 til 10 prosent, melder nyhetsbyrået AFP..

E24 - Igår: 10:44

Salgssvikt for Nissan – stenger fabrikker i Spania og Indonesia

Nissan fikk et underskudd på drøyt 61 milliarder kroner i fjor, viser årsrapporten. Det er første gang siden 2009 at bilprodusenten har gått i minus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nordmenns digitalbruk har gått opp

Flere nordmenn sier at de bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien startet. 92 prosent av de 1.200 spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester i dag, mot 78 prosent før koronautbruddet, skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

19-åring drept i demonstrasjon

Én 19 år gammel mann er drept etter at det ble skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

NRK - 30 minutter siden

Seks millioner smittet i verden

Litt over 6.030.000 mennesker har fått påvist smitte av koronaviruset i verden til nå, viser tall fra Worldometer.

NRK - 30 minutter siden

Flere tidligere klager på betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene gikk ut på, ifølge CNN..

NRK - 45 minutter siden

Ber hæren være klar til å gripe inn

Pentagon ber amerikansk militærpoliti være klar for å stasjonere enheter i Minneapolis i USA, hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

NRK - 45 minutter siden

Militærpoliti til Minneapolis

Pentagon beordrer amerikansk militærpoliti til å stasjonere flere enheter i Minneapolis i USA, hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

NRK - 1 time siden

Vil ha faste hjemmekontor-dager

Oslo Høyre vil videreføre ordningen med hjemmekontor for å få ned rushtrafikken i hovedstaden, melder NTB. Oslo Høyre ønsker og fleksibel kjernetid. De får støtte fra MDGs klima -og samferdselsbyrå Arild Hermstad, som kaller forslaget en god idé..

NRK - 45 minutter siden

Én drept i Detroit-demonstrasjon

Én person er drept etter at det ble skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem offeret er, eller hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

NRK - 1 time siden

Viktig at stemming skjer samme sted

Valgoppslutningen ved kirkevalget 2019 var i snitt fem prosentpoeng høyere der valglokalene var samme sted som kommune- og fylkestingsvalget. 81 prosent av kirkevalgstemmerne mener det er viktig at stemmingen skjer samme sted, viser tall fra KIFO..

NRK - 1 time siden

Unntakstilstand i Georga

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt