NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 08:36

NRK - 19 feb. 20 kl. 20:16

Airbus kuttar 2300 jobbar

Airbus kuttar 2362 jobbar i forsvars- og romfartsdivisjonen over dei neste to åra. Dei fleste jobbane blir kutta i Tyskland, Spania, Frankrike og Storbritannia. Årsaka er det dei sjølv kallar eit «flatt marked og utsette kontraktar»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, Storbritannia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Airbus, kuttar, 2300, jobbar
P4 - 19 feb. 20 kl. 20:31

Airbus kutter 2300 jobber

Selskapet Airbus varsler at de skal kutte 2300 jobber over de neste to årene. Kuttene skjer i forsvars- og romfartsdivisjonen, etter at de fikk et tap på nesten 900 millioner euro i fjor. Det er spesielt ansatte i Tyskland, Spania, Frankrike og Storbritannia som vil bli rammet..

NRK - 11 april 20 kl. 07:27

Boeing-leverandør permitterer 2300

Selskapet Triumph, som produserer flydelar til Boeing, kuttar produksjonen og permitterer 2300 tilsette i USA og Europa i to til fire veker, melder Reuters. Permitteringane til Triumph er knytt til stansen i passasjerflyprogram til Boeing..

NRK - 29 april 20 kl. 22:36

Kuttar norsk oljeproduksjon

Noreg kuttar oljeproduksjonen med 250.000 fat dagleg i juni og med 134.000 fat dagleg i andre halvår, skriv Oljedepartementet i ei pressemelding.

NRK - 29 juni 20 kl. 18:28

Kutt i Airbus-produksjonen

Flyprodusenten Airbus må kutte kostnader og forventer 40 prosent lavere produksjon enn planlagt de neste to årene. Det bekrefter Airbus-sjef Guillaume Faury overfor den tyske avisen Die Welt..

NRK - 27 mars 20 kl. 11:00

India kuttar renta

Sentralbanken i India kuttar renta til 4,4 prosent og sprøytar 50 milliardar dollar inn i finanssystemet for å handtere konsekvensane av koronapandemien. Dei set i verk tiltaket tre dagar etter at landet stengde ned for å bremse virusspreiinga..

NRK - 26 april 20 kl. 23:27

Airbus-sjef advarer om store kutt

135.000 kan miste jobben hvis den europeiske flyprodusenten Airbus går overende. Airbus har allerede kuttet en tredel av produksjonen, ifølge Reuters.

NRK - 28 juni 20 kl. 13:44

Holdt konsert for 2300 planter

Barcelonas opera, Liceu, åpnet dørene for første gang på tre måneder for å holde konsert. Publikum var av den stille sorten - nemlig 2300 husplanter, melder Reuters..

NRK - 27 feb. 20 kl. 09:57

Danske bank kuttar stillingar

Danske Bank kuttar 400 stillingar og seier opp 230. Det skriv banken sjølv i ei pressemelding. Av dei 230 er det om lag 120 i Danmark, 60 i Finland og 44 i Litauen som vert sagt opp.

NRK - 17 jan. 20 kl. 06:29

Kuttar band med Venezuela

Guatemalas nye president Alejandro Giammattei har kunngjort at landet kuttar dei diplomatiske banda med Venezuela. Giammattei tok over som president to dagar sidan. I oktober nekta Venezuelas president Nicolás Maduro Giammattei inngang i Venezuela..

NRK - 15 feb. 20 kl. 01:10

USA øker tollen på fly fra Airbus

USA øker tollsatsen på flyene til den europeiske produsenten Airbus fra 10 til 15 prosent, melder nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Høye flypriser i juni

Nordmenn kan igjen begynne å reise til utlandet, og det sender flyprisene i været, ifølge SSB. Prisene på passasjertransport med fly steg 18,7 prosent, og det var de estimerte prisene på utenlandsreiser som stod bak økningen..

NRK - 30 minutter siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 30 minutter siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 45 minutter siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 1 time siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

NRK - 1 time siden

Smitterekord i Mexico

Mexico registrerte torsdag 7.280 nye tilfeller av koronasmitte, det høyeste antall på én dag hittil. Dessuten døde 730 mennesker.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt