NRK > Nyheter

Thursday, 09 April, 09:28

NRK - 19 Feb 20 kl. 20:16

Airbus kuttar 2300 jobbar

Airbus kuttar 2362 jobbar i forsvars- og romfartsdivisjonen over dei neste to åra. Dei fleste jobbane blir kutta i Tyskland, Spania, Frankrike og Storbritannia. Årsaka er det dei sjølv kallar eit «flatt marked og utsette kontraktar»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, Storbritannia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Airbus, kuttar, 2300, jobbar
P4 - 19 Feb 20 kl. 20:31

Airbus kutter 2300 jobber

Selskapet Airbus varsler at de skal kutte 2300 jobber over de neste to årene. Kuttene skjer i forsvars- og romfartsdivisjonen, etter at de fikk et tap på nesten 900 millioner euro i fjor. Det er spesielt ansatte i Tyskland, Spania, Frankrike og Storbritannia som vil bli rammet..

NRK - 27 Mar 20 kl. 11:00

India kuttar renta

Sentralbanken i India kuttar renta til 4,4 prosent og sprøytar 50 milliardar dollar inn i finanssystemet for å handtere konsekvensane av koronapandemien. Dei set i verk tiltaket tre dagar etter at landet stengde ned for å bremse virusspreiinga..

NRK - 27 Feb 20 kl. 09:57

Danske bank kuttar stillingar

Danske Bank kuttar 400 stillingar og seier opp 230. Det skriv banken sjølv i ei pressemelding. Av dei 230 er det om lag 120 i Danmark, 60 i Finland og 44 i Litauen som vert sagt opp.

NRK - 17 Jan 20 kl. 06:29

Kuttar band med Venezuela

Guatemalas nye president Alejandro Giammattei har kunngjort at landet kuttar dei diplomatiske banda med Venezuela. Giammattei tok over som president to dagar sidan. I oktober nekta Venezuelas president Nicolás Maduro Giammattei inngang i Venezuela..

NRK - 15 Feb 20 kl. 01:10

USA øker tollen på fly fra Airbus

USA øker tollsatsen på flyene til den europeiske produsenten Airbus fra 10 til 15 prosent, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 15 Feb 20 kl. 01:10

USA senker tollen på fly fra Airbus

USA reduserer tollsatsen på flyene til den europeiske produsenten Airbus fra 15 til 10 prosent, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 18 Jan 20 kl. 11:56

Jensen om kravliste: – Vi jobbar på

Framstegspartiet jobbar framleis med lista over krav for å bli i regjering, sa ein ordknapp partileiar Siv Jensen på veg inn på partikontoret i laurdag. Jensen skal møte statsminister Erna Solberg på måndag for å diskutere krava..

E24 - 15 Feb 20 kl. 08:13

USA øker tollen på Airbus-fly

Amerikanske myndigheter øker tollen på fly fra den europeiske flyprodusenten Airbus fra 10 til 15 prosent..

NRK - 17 Mar 20 kl. 09:43

Airbus stenger fabrikker

Flyprodusenten Airbus stanser all produksjon på sine fabrikker i Spania og Frankrike i fire dager. Avgjørelsen kommer etter at myndighetene har strammet inn på folks bevegelsesfrihet for å bremse spredningen av koronasmitte..

NRK - 04 Dec 19 kl. 04:22

United Airlines kjøper Airbus-fly

Det amerikanske flyselskapet United Airlines har bestilt 50 fly fra Airbus. Flyene skal erstatte eldre Boeing 757, melder AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Viasat mister mesterligaen

NENT Group får ikke forlenget rettighetene til å sende mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje. Dermed forsvinner mesterligaen i fotball fra Viasat for første gang på nesten 30 år..

NRK - 15 timer siden

SJÅ NO: Bernie Sanders trekk seg

NRK - 15 minutter siden

Flere etablerer bedrifter

Totalt ble det etablert 20.226 nye bedrifter og foretak i Norge i løpet av starten av 2020. Det er en økning på 2592 fra samme periode i fjor.

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot ny smittebølge

Kinas president Xi Jinping advarer mot risikoen for en ny smittebølge i landet der koronaviruset først brøt ut. Han oppfordrer myndighetene til å følge med på importtilfeller av smitte fra utlandet og å hindre en smittebølge nummer to, melder CNN..

NRK - 30 minutter siden

Johnsons tilstand fortsatt stabil

Storbritannias statsminister, Boris Johnson sin helsetilstand er stabil. Det sier landets kulturminister til BBC. «Han er stabil, på bedringens vei, sitter oppreist, og snakker med medisinsk personell», sa han..

NRK - 30 minutter siden

Mann skutt i beinet i Larvik

En mann i 40-årene er pågrepet, siktet for å ha skutt en annen mann i beinet på Svarstad i Larvik natt til torsdag. Den skadde mannen er ikke livstruende skadd, men er sendt til sykehus. Politiet mottok melding om hendelsen tidlig torsdag morgen..

NRK - 45 minutter siden

Viasat mister Champions League

NENT Group får ikke forlenget rettighetene til å sende mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje. Dermed forsvinner mesterligaen i fotball fra Viasat for første gang på nesten 30 år..

NRK - 1 time siden

Tre dager med økning i Tyskland

Koronasmittetallet i Tyskland øker for tredje dag på rad. Antall bekreftede smittetilfeller økte med 4.974 den siste 24-timersperioden, og er nå 108.

NRK - 1 time siden

SUS øker testkapasiteten

Stavanger universitetssjukehus ønsket å få testkapasiteten på koronatester opp på rundt 1000 tester i døgnet innen sommeren. Nå ser det derimot ut til at kapasiteten kan femdobles innen utgangen av april, skriver Aftenbladet..

NRK - 1 time siden

Høy hastighet på E6

I løpet av en periode på to timer i natt gjorde oslopolitiet åtte førerkortbeslag på grunn av høy hastighet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt