P4 > Nyheter

Friday, 19 July, 01:26

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Airbnb endrer prisopplysninger

Airbnb endrer nå på prisopplysninger etter press fra Forbrukertilsynet.
Nå skal de som leier et sted å bo få full oversikt over totalprisen fra første stund, ogbedre oversikt over hvem de kan klage til når det oppstår problemer.
– Det vil gjøre det lettere å se hvilken pris man skal betale når man bruker Airbnb og hvem som faktisk er utleier, sier direktør i Forbrukertilsynet, Elisabeth Lier Haugseth..
Les mer på P4


Les mer om:
Forbrukertilsynet, Airbnb, Lier Haugseth

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Airbnb, endrer, prisopplysninger
Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 18:22

Airbnb endrer prisopplysninger etter press fra Forbrukertilsynet

Nå skal du få full oversikt over totalprisen på utleieobjekter på Airbnb fra første stund, samt bedre oversikt over hvem du kan klage til når problemer oppstår..

NRK - 11 Jul 19 kl. 16:47

Airbnb endrer avtalevilkår

Etter press fra Forbrukertilsynet har det amerikanske selskapet Airbnb besluttet å endre sine avtalevilkår. Spesielt har Forbrukertilsynet ønsket bedre prisopplysninger fra selskapet, så vel som klarhet rundt hvem man skal klage til ved problemer..

E24 - 11 Jul 19 kl. 17:13

Airbnb endrer prisopplysninger etter press fra Forbrukertilsynet

Nå skal du få full oversikt over totalprisen på utleieobjekter på Airbnb fra første stund, samt bedre oversikt over hvem du kan klage til når problemer oppstår..

NRK - 17 Jun 19 kl. 16:02

Airbnb vokser

Antall romdøgn som ble reservert gjennom utleietjenesten Airbnb, steg med 45 prosent i 2018 sammenlignet med året før. I Norge var det nesten 4,5 millioner solgte romdøgn gjennom Airbnb i fjør, ifølge analysebyrået Capia..

NRK - 19 Jun 19 kl. 19:54

Kraftig vekst for Airbnb

Antall romdøgn som ble reservert gjennom utleietjenesten Airbnb, steg med 45 prosent i 2018 sammenlignet med året før. Til sammen var det nesten 4,5 millioner solgte romdøgn gjennom Airbnb i Norge, viser tall analysebyrået Capia..

P4 - 13 Jun 19 kl. 06:27

Airbnb tar over leiemarkedet på Lofoten

Airbnb-utleien på Lofoten har vokst så kraftig at fasboende har store vanskeligheter med å finne en bolig å leie. I Flakstad i Loften utgjør utleietjenesten nå 10 til 11 prosent av boligmarkedet, og Loften er blant destiasjonene i hele Norden som har hatt størst økning i antall Airbnb-gjester, skriver Klassekampen..

Hegnar.no - 29 Jun 19 kl. 07:53

Nå kan du leie slott på Airbnb

Airbnb lanserer luksustjeneste..

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 17:06

Airbnb vokste kraftig i 2018

Antall romdøgn som ble reservert gjennom utleietjenesten Airbnb, steg med 45 prosent i 2018 sammenlignet med året før..

Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 06:23

Airbnb snur – åpner for utleieboliger i israelske Vestbredden-bosetninger

Airbnb snur i planene om å fjerne Airbnb-utleieboliger i israelske bosetninger på Vestbredden fra sine sider..

E24 - 10 Apr 19 kl. 06:12

Airbnb snur – åpner for utleieboliger i israelske Vestbredden-bosetninger

Airbnb snur i planene om å fjerne Airbnb-utleieboliger i israelske bosetninger på Vestbredden fra sine sider..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Varmeste juni noensinne

Årets junimåned var den varmeste målt på kloden noensinne. Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader, som er temperaturrekord, bekrefter NASA og meteorologer i flere land. En hetebølge rammet flere land i Europa i juni.

P4 - 1 time siden

Fortsetter søk i morgen

Søket etter mannen i 40-årene som falt over bord fra en fritidsbåt i Sogn og Fjordane i ettermiddag fortsetter i morgen. Aksjonen er nå gått over til søk etter antatt omkommet. Mannens to barn var også i båten, de ble reddet på land.

P4 - 2 timer siden

- FaceApp bryter norsk lov

Ansiktsappen FaceApp bryter norsk lov. Det mener Forbrukerrådet. Appen som blir utviklet av selskapet Wireless Lab i Russland, lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel.

P4 - 2 timer siden

Hannbjørn skutt i Selbu

En hannbjørn er skutt ved Slindvatnet i Selbu i Trøndelag. Det melder Nea Radio. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uken..

P4 - 2 timer siden

- Forhindret terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et nært forestående terrorangrep. Seks personer er pågrepet som politiet mener er en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet gjennomsøkte flere leiligheter i Köln og i Düren, samt på en byggeplass, i forbindelse med de mulige terrorplanene..

P4 - 3 timer siden

USA har skutt ned iransk drone

Et av USAs krigsfartøy har skutt ned en iransk drone over Hormuzstredet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Dronen skal ha kommet nærmere enn én kilometer fra det amerikanske fartøyet.

P4 - 5 timer siden

Tar dommen til etterretning

- Nå kan familien til Maren Ueland konsentrere seg om sorgprossen. Det sier familiens bistandsadvokat Ragnar Falck Paulsen til P4-nyhetene. Alle de 24 tiltalte i dobbeldtrapssaken ble i dag funnet skyldig.

P4 - 4 timer siden

Mot profitt i velferden

Over halvparten av de spurte i en ny undersøkelse mener private selskaper ikke bør få ta ut profitt fra offentlige velferdstjenester. Undersøkelsen er utført av Sentio for Fagforbundet, skriver FriFagbevegelse. Fagforbundet-leder Mette Nord sier det er en uting at kommersielle selskaper tar ut store fortjenester fra norsk velferd..

P4 - 4 timer siden

Equinor vant stor kontrakt

Equinor har vunnet en stor kontrakt som gjør at de får bygge vindmøller utenfor New York. Kontrakten har en verdi på rundt tre millarder dollar. Selskapet skal nå levere strøm til minst en halv million familier i New York med mellom 60 og 80 vindmøller nesten tre ganger så høye som Frihetsgudinnen.

P4 - 4 timer siden

- Forsøkte å stoppe rop

Donald Trump hevder han forsøkte å stoppe tilhengerne sine fra å rope «send henne tilbake» om demokraten Ilhan Omar på et valgkampmøte i går. Omar, som kom til USA som krigsflyktning fra Somalia, er en av de fire kvinnelige demokratene Trump tidligere denne uken sa burde dra tilbake til landene de kommer fra. Trump sier nå at han er uenig med tilhengernes rop, skriver New York Times.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt