P4 > Nyheter

Monday, 14 October, 00:27

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Airbnb endrer prisopplysninger

Airbnb endrer nå på prisopplysninger etter press fra Forbrukertilsynet.
Nå skal de som leier et sted å bo få full oversikt over totalprisen fra første stund, ogbedre oversikt over hvem de kan klage til når det oppstår problemer.
– Det vil gjøre det lettere å se hvilken pris man skal betale når man bruker Airbnb og hvem som faktisk er utleier, sier direktør i Forbrukertilsynet, Elisabeth Lier Haugseth..
Les mer på P4


Les mer om:
Forbrukertilsynet, Airbnb, Lier Haugseth

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Airbnb, endrer, prisopplysninger
Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 18:22

Airbnb endrer prisopplysninger etter press fra Forbrukertilsynet

Nå skal du få full oversikt over totalprisen på utleieobjekter på Airbnb fra første stund, samt bedre oversikt over hvem du kan klage til når problemer oppstår..

NRK - 11 Jul 19 kl. 16:47

Airbnb endrer avtalevilkår

Etter press fra Forbrukertilsynet har det amerikanske selskapet Airbnb besluttet å endre sine avtalevilkår. Spesielt har Forbrukertilsynet ønsket bedre prisopplysninger fra selskapet, så vel som klarhet rundt hvem man skal klage til ved problemer..

E24 - 11 Jul 19 kl. 17:13

Airbnb endrer prisopplysninger etter press fra Forbrukertilsynet

Nå skal du få full oversikt over totalprisen på utleieobjekter på Airbnb fra første stund, samt bedre oversikt over hvem du kan klage til når problemer oppstår..

NRK - 17 Jun 19 kl. 16:02

Airbnb vokser

Antall romdøgn som ble reservert gjennom utleietjenesten Airbnb, steg med 45 prosent i 2018 sammenlignet med året før. I Norge var det nesten 4,5 millioner solgte romdøgn gjennom Airbnb i fjør, ifølge analysebyrået Capia..

NRK - 19 Jun 19 kl. 19:54

Kraftig vekst for Airbnb

Antall romdøgn som ble reservert gjennom utleietjenesten Airbnb, steg med 45 prosent i 2018 sammenlignet med året før. Til sammen var det nesten 4,5 millioner solgte romdøgn gjennom Airbnb i Norge, viser tall analysebyrået Capia..

P4 - 13 Jun 19 kl. 06:27

Airbnb tar over leiemarkedet på Lofoten

Airbnb-utleien på Lofoten har vokst så kraftig at fasboende har store vanskeligheter med å finne en bolig å leie. I Flakstad i Loften utgjør utleietjenesten nå 10 til 11 prosent av boligmarkedet, og Loften er blant destiasjonene i hele Norden som har hatt størst økning i antall Airbnb-gjester, skriver Klassekampen..

Hegnar.no - 29 Jun 19 kl. 07:53

Nå kan du leie slott på Airbnb

Airbnb lanserer luksustjeneste..

Dagbladet - 29 Jul 19 kl. 21:50

Unngå skandale - slik brukes Airbnb

For Airbnb har skandalene eksplodert de siste åra. Nå advarer Forbrukerrådet nordmenn som bruker tjenesten..

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 17:06

Airbnb vokste kraftig i 2018

Antall romdøgn som ble reservert gjennom utleietjenesten Airbnb, steg med 45 prosent i 2018 sammenlignet med året før..

Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 06:23

Airbnb snur – åpner for utleieboliger i israelske Vestbredden-bosetninger

Airbnb snur i planene om å fjerne Airbnb-utleieboliger i israelske bosetninger på Vestbredden fra sine sider..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Trudeau trosser trusler

Canadas statsminister Justin Trudeau lover å fortsette valgkampen til tross for at det skal ha kommet trusler mot ham. Statsministeren måtte kle på seg skuddsikker vest under et valgkampmøte i går. Flere av hans politiske motstandere har tatt avstand fra trusler mot politiske ledere..

P4 - 45 minutter siden

- Lot verdifulle IS-fanger være igjen

Det amerikanske militæret fikk ikke overført rundt femti IS-fanger, som ble omtalt som verdifulle, ut av Syria. Det skriver New York Times. Planen var å overføre fangene fra fengsler drevet av kurdere før Pentagon bestemte seg for å trekke sine soldater ut av Nord-Syria, men det mislyktes.

P4 - 1 time siden

Rotte stengte restaurant i Tromsø

En pizza--restaurant i Tromsø sentrum ble stengt etter at en rotte kom løpende inn på restauranten i kveld. Ifølge iTromsø ble alle gjestene evakuert ut, hylende og redde. Rotta er fortsatt ikke funnet og restauranten holder stengt inntil videre..

P4 - 1 time siden

Norsk tenåring siktet for terrortrusler

En norsk tenåring er siktet for å kommet med trusler om skoleskyting mot en internasjonal skole i New York. Den norske gutten, som skal være elev ved skolen, ble pågrepet tirsdag og er siktet for terrortrusler, skriver Dagbladet. UD bekrefter at det er snakk om en norsk borger, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere..

P4 - 2 timer siden

AP ut mot statstøtte til Jehovas vitner

Arbeiderpartiet mener Jehovas vitner bryter menneskerettighetene og bør miste statsstøtten. NRK har snakket med flere personer som har brutt med trossamfunnet på bakgrunn av det de mener er «svært problematiske holdninger til blant annet homofili og kvinner». Anette Trettebergstuen i Ap mener mange barn og unge vokser opp i dette trossamfunnet, og i mange andre, og blir lært at de ikke kan være den de er..

P4 - 2 timer siden

Mot valgseier for høyrepopulistiser

Det høyrepopulistiske partiet PiS går nå mot valgseier i Polen. Partiet ser ut til å få 43,6 prosent av stemmene i valget på ny nasjonalforsamling, ifølge en valgdagsmåling fra Ipsos..

P4 - 2 timer siden

Avtale i Syria

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal han inngått en avtale om utplassering av syriske soldater langs den tyrkiske grensen. Partene skal ha møttes på en russisk flybase i Syria, melder Reuters. Flere eksperter har advart mot at en allianse mellom syriske myndigheter og kurdere kan føre til store forandringer i Syrias maktforhold..

P4 - 3 timer siden

Avviser at IS-tilhengere har rømt

Tyrkias president Recep Erdogan avviser opplysningene om at nesten 800 IS-tilhengere har rømt fra en fangeleir i Nord-Syria. Kurdiske myndigheter meldte i dag at rundt 250 kvinner og flere hundre barn med familiebånd til ekstremistgruppen IS, hadde rømt fra en leir i forbindelse med den tyrkiske offensiven. Erdogan kaller det desinformasjon ment for å provosere Vesten, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 3 timer siden

Passord til journalister blottstilt

Over 2700 mediefolk fra de største mediehusene i Norge har fått sine passord lekket ut på nettet. Adresseavisen avslørte tidligere denne uken at passordene til 600.000 nordmenn er blottstilt på nettet som følge av omfattende datalekkasjer.

P4 - 4 timer siden

Masseslagsmål i Oslo

Det brøt ut et masseslagsmål på Kalbakken T-banestasjonen i Oslo i kveld. Det har også blitt observert et skytevåpen, opplyser politiet. Ingen er pågrepet og det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen skal ha blitt skadet i hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt