NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:57

NRK - 08 april 21 kl. 10:26

Agder med synkende smittetrend

16 av kommuner på Agder har ikke hatt en eneste ny korona-smittet de siste to ukene. Fylket fikk ni nye smittede i går og har en synkende trend, ifølge FHI. I løpet av dagen i dag vil 40.000 egder være i gang med vaksinasjonsprogrammet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder, FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Agdermed , synkende, smittetrend
NRK - 03 april 21 kl. 02:12

Synkende smittetrend i Norge

De siste smittetallene viser at koronasmitten er på vei ned i Norge, men Helsedirektoratet tror ikke på noen vesentlig lettelse av tiltakene før ut i mai måned. Ifølge VGs oversikt har ikke Norge hatt en synkende smittetrend siden 11. februar, men nå er tendensen nedadgående.

VG - 19 jan. 21 kl. 00:56

VGs oversikt: Nå har Norge synkende smittetrend

For første gang siden 12. desember er smittetrenden i landet synkende, ifølge VGs beregninger..

VG - 31 mars 21 kl. 00:18

VGs coronaoversikt: Nå har Oslo synkende smittetrend

For første gang siden midten av februar er smittetrenden i hovedstaden synkende, etter å ha vært stigende fra 17. februar til 28. mars..

VG - 03 april 21 kl. 00:14

VGs oversikt: Nå har Norge synkende smittetrend

Den nasjonale smittetrenden er nå synkende, ifølge VGs oversikt. Beskjeden fra Helsedirektoratet er likevel krystallklar: De strenge tiltakene består – i hvert fall til i midten av mai..

NRK - 15 april 21 kl. 14:07

Økende smittetrend i Sverige

Det er registrert 41 nye dødsfall i Sverige det siste døgnet. Så langt under pandemien er det registrert 13 761. Svenske helsemyndigheter opplyser at det er økende smittetrend i landet, og at helsevesenet er presset over hele landet..

VG - 27 jan. 21 kl. 20:47

FHI-ekspert tror det britiske viruset vil bli dominerende i Norge

Norge har fortsatt en synkende smittetrend, det har også Oslo. Men det betyr ikke nødvendigvis at det britiske viruset er på vei ned i Norge..

VG - 31 jan. 21 kl. 09:01

Mutanten Norge frykter

Til tross for synkende smittetrend, har en rekke kommuner innført de strengeste tiltakene siden Norge stengte ned i mars. Hvorfor er frykten så stor for det muterte viruset?.

VG - 09 feb. 21 kl. 00:53

VGs oversikt: Norge har nå en flat smittetrend

VGs beregninger viser at smittetrenden i Norge har flatet ut, etter at den har vært synkende siden 19. januar..

VG - 24 feb. 21 kl. 01:24

VGs oversikt: Nå har Norge stigende smittetrend

Siden 14. januar har smittetrenden i Norge vært flat eller synkende. Tirsdag ble den igjen stigende..

VG - 01 mars 21 kl. 07:33

VGs oversikt: 66 land har stigende smittetrend – nesten halvparten er i Europa

Denne uken gikk den globale smittetrenden fra synkende til flat. Smittetallene stiger nå i 30 europeiske land og regioner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 15 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 15 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 30 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt