Aftenposten > Utenriks

Friday, 22 November, 04:30

Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 06:15

Aftenposten mener: Forsvaret må gå til krig mot seksuell trakassering

.
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aftenposten, mener, Forsvaret, , , til, krigmot , seksuell, trakassering
P4 - 15 Oct 19 kl. 06:45

Flere refses for seksuelle krenkelser i Forsvaret

Flere mannlige soldater får refs for seksuelle krenkelser av kvinnelige medsoldater i Forsvaret. I fjor ble det rapportert inn tyve saker som omhandlet sextrakassering og kroppskrenkelser, skriver Aftenposten. Antallet innrapporterte saker har også økt markant de siste årene.

P4 - 26 Aug 19 kl. 05:43

Frykter forlikskulturen undergraves

Jonas Gahr Støre mener regjeringen undergraver forlikskulturen på Stortinget. Arbeiderpartilederen viser til nærpolitireformen der han mener regjeringen har gått bort fra Stortingsforliket. Nå frykter han det samme vil skje med langtidsplanen for forsvaret og utviklingen av hæren.

P4 - 04 Nov 19 kl. 15:04

16.000 brudd i Forsvaret

I årets seks første måneder ble det registrert 16.143 brudd på arbeidsmiljøloven i Forsvaret. I all hovedsak dreier det seg om brudd på daglig og ukentlig hviletid.

P4 - 08 Oct 19 kl. 13:42

Forsvaret trenger minst 4000 nye ansatte

Forsvaret trenger minst 4000 nye ansatte. Det mener forsvarssjef Haakon Bruun-Hansen som i dag overleverte sine militære råd til forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. Forsvarssjefen mener det er risiko for at det skal oppstå konflikter da verden har blitt mer ustabil..

P4 - 12 Nov 19 kl. 19:20

Forsvaret risikerer gigantregning

Forsvaret risikerer å få en gigantregning for ubetalte feriepenger. Det melder Fædrelandsvennen. En soldat fra Heimevernet har gått til sak for å få utbetalt feriepenger.

P4 - 10 Nov 19 kl. 07:32

Mener det mangler kontroll på forsvarspistoler

Politiet mener Forsvaret mangler kontroll på 1.600 Colt-pistoler etter at Kongsgårdmoen militørleir ble lagt ned. Flere av pistolene er funnet hos kriminelle eller i ulovlige våpensamlinger, melder VG.

P4 - 05 Oct 19 kl. 10:48

Forsvaret får milliarder til å fullføre langtidsplan

Forsvaret får i neste års statsbudsjett 2,4 milliarder kroner til å fullføre langtidsplanen. Det vil gi en økning av forsvarsbudsjettet på 3,6 prosent, skriver Aftenposten. Vi fullfinansierer langtidsplanen og har startet forberedelsene til en ny, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) til avisen.

VG - 13 Nov 19 kl. 10:30

Forsvaret med ny informasjon om «destruert» maskinpistol

Forsvaret anmeldte tapet av en tysk maskinpistol i oktober. Nå mener de likevel at den styrende delen av våpenet ble destruert i 2015..

P4 - 23 Jul 19 kl. 06:50

– Krenket svensk territorium

Sverige mener et norsk politihelikopter krenket deres territorium da det fløy over Sverigie i rundt ti mil på vei til England. Ifølge Aftenposten fant flygningen sted over Bohuslän 27. mai i år, og både det svenske forsvaret og landets utenriksdepartement reagerte.

NRK - 15 Oct 19 kl. 07:45

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 3 timer siden

Store demonstrasjoner mot regjeringen i Colombia

Over hundre tusen mennesker i Colombia deltok torsdag i demonstrasjoner mot president Ivan Duque og hans økonomiske politikk..

Aftenposten - 3 timer siden

Tallet på døde stiger etter angrep i Mali

Tallet på døde soldater er oppjustert til 43 etter at militante ekstremister angrep soldater i Mali mandag, opplyser militære kilder..

Aftenposten - 4 timer siden

USA kan gi nordmenn trøbbel i norske banker

Før årsskiftet må nordmenn med amerikansk statsborgerskap ordne opp med amerikanske skattemyndigheter. Hvis ikke, kan det bli problemer i banken..

Aftenposten - 5 timer siden

Aurora Mikalsen debuterte for Manchester United i storseier

Aurora Mikalsen debuterte for Manchester United da hun voktet målet i torsdagens ligacupkamp mot Leicester. Det endte med 11-1-seier..

Aftenposten - 5 timer siden

Kort sagt, fredag 22. november

Annonsørinnhold. Trygdeskandalen. Energikostnader.

Aftenposten - 6 timer siden

Fiskerstrand kan ende opp i utlandet: – Det frister

Cecilie Fiskerstrand (23) er på utgående kontrakt i LSK Kvinner. Innen to uker ønsker hun å ha klart hva som skjer videre i karrieren..

Aftenposten - 6 timer siden

Kristoffer (30) fra Ganddal tok VM-bronse: – En fjern drøm ble virkelighet

Torsdag brukte Kristoffer Eikeland kjempekreftene sine til å ta VM-bronse i styrkeløft..

Aftenposten - 6 timer siden

– Skal vi bli kvitt skammen, må vi snakke om vold i nære relasjoner

Prestesønnen, gründeren og kulturlederen Martin Eia-Revheim (46) har båret på en familiehemmelighet om farens alkoholisme og vold i mange år. Nå er det ikke mer å skjule..

Aftenposten - 6 timer siden

Fantasy-tips: Slik tror eksperten Mourinho kan påvirke spillet

Her er rådene som kan hjelpe deg gjennom Gameweek 13..

Aftenposten - 7 timer siden

Politidirektøren ga ordre om å stanse koranbrenning dagen før koranbrenningen i Kristiansand

Politidirektoratet sendte fredag ut en ordre til politiet om å gripe inn mot brenning av religiøse symboler. Dagen etter grep de inn mot SIANs koranbrenning..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt