NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:46

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:53

Advokatkontor-vitne må i retten

Assistenten Anna Nielsen i Andenæs Aaløkken Veum Advokatfirma DA må fredag møte i retten i utpressingssaken mot Røkke. Hun må grunngi hvorfor det er taushetsplikt for spørsmålene. Kontoret var advokater for Røkke, og hun ønsker derfor ikke å vitne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anna Nielsen, Andenæs Aaløkken Veum Advokatfirma DA, Røkke

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advokatkontor-vitne, i , retten
NRK - 10 Oct 19 kl. 13:52

Strid om vitne fra advokatkontor

Retten trekker seg tilbake for å vurdere striden om Anna Nielsen på advokatkontoret til Holager Andenæs skal vitne eller ikke. Hun sier hun har taushetsplikt fordi hun jobbet for Røkke, men forsvarer Benedict de Vibe vil likevel ha henne som vitne..

NRK - 11 Oct 19 kl. 10:43

Vitne må ikke forklare seg om møter

Advokatkontor-vitnet Anna Nielsen må ikke forklare seg om møter hun skal ha hatt med tiltalte Jan Erik Iversen, når hun selv mener de er underlagt taushetsplikt. Retten avgjorde det holdt at hun erklærte på ære og samvittighet at dette var grunnen..

NRK - 08 Aug 19 kl. 09:00

Går til retten for å skaffe vitne

Demokratene i USA går til retten for å få tidligere juridisk rådgiver i Det hvite hus, Don McGahn, til å vitne mot Donald Trump i Russland-etterforskningen. Han ble stevnet til en høring i Kongressen i mai, men ble nektet å møte på ordre fra Trump..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 06:38

Epsteins ofre vil tvinge prins Andrew til å vitne i retten

Advokaten til fem kvinner som anklager Jeffrey Epstein for å ha misbrukt dem, vil stevne prins Andrew til å vitne i retten..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 05:47

Vil ha Cappelens forsvarer som vitne i retten

Eirik Jensens forsvarere har stevnet Benedict de Vibe som vitne i rettssaken, som starter onsdag..

NRK - 09 Oct 19 kl. 09:20

Vurderer om Røkkes sønn skal vitne

Jan Erik Iversens forsvarer ønsker å frafalle Kristian Monsen Røkke som vitne. Bare minutter etter rettssaken startet, tar retten derfor pause for å vurdere om Kristian Monsen Røkke skal vitne..

VG - 29 Oct 19 kl. 09:27

Frp-statssekretær ville feire Krekar-utlevering - stevnet som vitne i retten

Mulla Krekar risikerer utlevering til Italia og tolv års fengsel for terrorforbund, men avviser blankt at det er hold i anklagene. Nå må en tidligere Frp-statssekretær vitne i retten..

Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 03:28

Washington-domstol: Presidenter er ikke konger. Trump-advokat må vitne.

NEW YORK (Aftenposten): Det hvite hus led mandag nederlag i en føderal domstol. En avgått Det hvite hus-advokat må vitne for en kongresskomité, fastslo retten..

VG - 29 Oct 19 kl. 09:27

Frp-statssekretær ville feire Krekar-utlevering - stevnet som vitne

Mulla Krekar mener saken mot ham er et politisk spill. Hans forsvarer har stevnet en tidligere Frp-statssekretær som vitne i retten..

VG - 29 Oct 19 kl. 11:49

Per Sandberg dukket opp i retten - fikk ikke vitne

OSLO TINGRETT (VG) Per Sandberg skriver på Facebook at han er stevnet som vitne i den pågående rettssaken mot Mulla Krekar i Oslo tingrett tirsdag. Der fikk han likevel ikke innta vitneboksen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 2 timer siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt