NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:12

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:53

Advokatkontor-vitne må i retten

Assistenten Anna Nielsen i Andenæs Aaløkken Veum Advokatfirma DA må fredag møte i retten i utpressingssaken mot Røkke. Hun må grunngi hvorfor det er taushetsplikt for spørsmålene. Kontoret var advokater for Røkke, og hun ønsker derfor ikke å vitne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Anna Nielsen, Andenæs Aaløkken Veum Advokatfirma DA, Røkke

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advokatkontor-vitne, i , retten
NRK - 10 Oct 19 kl. 13:52

Strid om vitne fra advokatkontor

Retten trekker seg tilbake for å vurdere striden om Anna Nielsen på advokatkontoret til Holager Andenæs skal vitne eller ikke. Hun sier hun har taushetsplikt fordi hun jobbet for Røkke, men forsvarer Benedict de Vibe vil likevel ha henne som vitne..

NRK - 11 Oct 19 kl. 10:43

Vitne må ikke forklare seg om møter

Advokatkontor-vitnet Anna Nielsen må ikke forklare seg om møter hun skal ha hatt med tiltalte Jan Erik Iversen, når hun selv mener de er underlagt taushetsplikt. Retten avgjorde det holdt at hun erklærte på ære og samvittighet at dette var grunnen..

NRK - 08 Aug 19 kl. 09:00

Går til retten for å skaffe vitne

Demokratene i USA går til retten for å få tidligere juridisk rådgiver i Det hvite hus, Don McGahn, til å vitne mot Donald Trump i Russland-etterforskningen. Han ble stevnet til en høring i Kongressen i mai, men ble nektet å møte på ordre fra Trump..

NRK - 09 Oct 19 kl. 09:20

Vurderer om Røkkes sønn skal vitne

Jan Erik Iversens forsvarer ønsker å frafalle Kristian Monsen Røkke som vitne. Bare minutter etter rettssaken startet, tar retten derfor pause for å vurdere om Kristian Monsen Røkke skal vitne..

P4 - 02 Aug 19 kl. 06:23

Vil stevne Sandberg som vitne

Mulla Krekars advokat, Brynjar Meling, sier alle politikere som har uttrykt at de skal få Krekar ut av landet, blir stevnet som vitne i retten. En av dem er Per Sandberg, som i et intervju med NRK i 2015 hintet om at han kjente til at prosesser rundt Krekar var i gang. Italia begjærte denne uken Krekar, som er dømt til 12 års fengsel i Italia, utlevert.

P4 - 01 Oct 19 kl. 19:12

Pompeo nekter å vitne

USAs utenriksminister Mike Pompeo nekter å vitne i riksretts-etterforskningen mot Donald Trump. Pompeo mener demokratene forsøker å true og mobbe, og sier han ikke kan stille noen av datoene han er innkalt til å vitne..

NRK - 11 Oct 19 kl. 15:01

USAs EU-ambassadør skal vitne

USAs EU-ambassadør Gordon Sondland skal vitne i riksrettsetterforskningen av president Donald Trump den 17. oktober. Det hvite hus forhindret Sondland fra å vitne sist tirsdag ..

NRK - 08 Oct 19 kl. 13:04

Røkke har ankommet retten

Kjell-Inge Røkke har ankommet Oslo tingrett, der han skal vitne i saken mot torpedoen Jan Erik «Jannik» Iversen..

NRK - 01 Oct 19 kl. 18:08

Pompeo nekter å vitne

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier han ikke vil vitne i riksrettsetterforskningen av USAs president Donald Trump. Pompeo sier demokratene forsøker å «true og mobbe» og at han ikke kan stille de datoene han er innkalt til å vitne..

NRK - 26 Aug 19 kl. 12:01

Nye anklager mot Weinstein

Filmmogulen Harvey Weinstein må møte i retten i New York mandag der nye tiltalepunkter mot ham blir lagt fram. De nye tiltalepunktene åpner ifølge mediene trolig for at skuespilleren Annabella Sciorra kan vitne mot ham i saken om seksuelle overgrep..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 15 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 30 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 30 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 30 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 3 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 3 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt