NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 23:23

NRK - 26 jan. 21 kl. 09:40

Advokat nekter skyld for korrupsjon

Advokat Abdelilah Saeme erklærte seg ikke skyldig da rettsaken mot ham startet i Oslo tingrett. Saeme er tiltalt for grov korrupsjon, fordi han som forsvarer skal ha akseptert et tilbud fra en klient om å motta 20.000 euro for å hindre at han ble tiltalt og dømt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Abdelilah Saeme, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advokat, nekter, skyld, for, korrupsjon
VG - 01 april 21 kl. 10:04

Butikkansatt føler skyld etter George Floyd-dødsfallet

Den 19 år gamle butikkansatte mistenkte George Floyd for å bruke en falsk 20-dollarseddel. Politiet ble kontaktet og pågripelsen endte med Floyds død. Nå sier Christopher Martin at han føler skyld..

NRK - 12 april 21 kl. 15:34

Erkjenner skyld i Osen-saken

Den 37 år gamle polske mannen som vart pågripen på Island, erkjenner skyld i Osen-saka, skriv BT. Han er sikta for grovt ran av Petter Slengesol og Reidar Osen. DNA-funn førte til internasjonal etterlysning.

Aftenposten - 26 jan. 21 kl. 17:07

Vi får ikke høre aktors viktigste bevis i rettssaken mot profilert advokat

Den profilerte forsvarsadvokaten Abdelilah Saeme benekter all skyld..

NRK - 08 jan. 21 kl. 15:49

Trump-advokat vert saksøkt

Selskapet Dominion, som har laga utstyr til fleire vallokale i USA, saksøker Trump-advokat Sidney Powell for ærekrenkingar, skriv The Washington Post. Erstatningskravet deira er på 1,3 milliardar dollar, nær 11 milliardar norske kroner..

NRK - 20 jan. 21 kl. 17:37

Trump benåder svindeldømt advokat

President Donald Trump har benådet advokat Albert Pirro. Pirro har jobbet for Trump og beskrives som en nær venn av presidenten. Pirro ble dømt for skattesvindel i 2000 og satt fengslet i 11 måneder..

Dagbladet - 25 jan. 21 kl. 15:09

Dominion saksøker Trump-advokat

Trumps personlige advokat Rudy Giuliani saksøkes for over 11 millarder norske kroner..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 19:25

Besseberg-advokat trekker seg fra antidoping-verv: – Klok beslutning

Advokat Christian B. Hjort, som forsvarer tidligere IBU-president Anders Besseberg, har valgt å trekke seg som….

VG - 29 jan. 21 kl. 19:25

Besseberg-advokat trekker seg fra antidoping-verv: – Klok beslutning

Advokat Christian B. Hjort, som forsvarer tidligere IBU-president Anders Besseberg, har valgt å trekke seg som styremedlem i Antidoping Norge..

E24 - 10 feb. 21 kl. 11:29

Advokat brukte kattungefilter i digitalt rettsmøte

En amerikansk dommer oppfordrer folk til å skru av videofiltre før de logger seg på digitale møter, etter at en advokat fremsto som en katt i et rettsmøte..

VG - 17 feb. 21 kl. 15:32

Tøyen-familiens advokat vil angripe utkastelsen rettslig

Advokaten til familien som ble kastet ut på Tøyen, tar rettslige skritt hvis ikke bystyret i kveld opphever vedtaket: – Utkastelsen er ulovlig, mener advokat Olav Lægreid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 10 minutter siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 30 minutter siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 30 minutter siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 45 minutter siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 1 time siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

NRK - 1 time siden

Klimaadvarsler fra FN

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, advarer FN. – 2021 må bli handlingens år for å beskytte folk mot de katastrofale effektene av klimaendringene, heter det i en uttalelse før klimatoppmøtet torsdag og fredag..

NRK - 1 time siden

Avtale signert i Georgia

I Georgia har regjeringspartiet og opposisjonen signert en avtale som skal få slutt på flere måneder med politisk krise. Det største opposisjonspartiet sier de vil slutte seg til avtalen når lederen slippes fri fra fengsel, som er en del av avtalen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt