NRK > Nyheter

Fredag, 05 Mars, 04:18

NRK - 24 jan. 21 kl. 00:31

Advarer om stor skredfare i fjellet

Varsom.no advarer om betydelig skredfare i fjellet. Under leting etter en jeger som ble funnet død i et snøskred i Trøndelag lørdag, så letemannskapene flere skred. – Det er veldig stor skredfare, sier politiets operasjonsleder Rune Brandmo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Rune Brandmo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarerom , stor, skredfarei , fjellet
NRK - 24 jan. 21 kl. 00:31

Store skredfare i fjellet

Politiet i Trøndelag advarer om stor skredfare i fjellet. Under letingen etter en jeger som ble funnet død i et snøskred på Vassfjellet, oppdaget letemannskapre flere skred. – Det er veldig stor skredfare, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NRK..

NRK - 22 jan. 21 kl. 14:37

Stor snøskredfare mange steder

Det er stor snøskredfare flere steder, advarer Hovedredningssentralen. Årsaken er mye snø og vind de siste dagene. Det er kommet meldinger om flere selvutløste skred i fjellet, men ingen skal være savnet eller skadet..

NRK - 13 feb. 21 kl. 10:39

Stor snøskredfare i Nord-Trøndelag

Det er stor snøskredfare nord i Trøndelag, og det ventes naturlig utløste skred, melder varsom.no. Også i deler av Nord-Norge og på Vestlandet er det betydelig snøskredfare i dag..

NRK - 27 feb. 21 kl. 16:11

Stor snøskredfare i nord søndag

Snøskredfaren øker til stor i mye av Nord-Norge på søndag, ifølge varsom.no. Det er allerede betydelig snøskredfare i de fleste av disse områdene.

NRK - 09 jan. 21 kl. 09:50

Betydeleg snøskredfare

Det er betydeleg snøskredfare på Sunnmøre. Frå søndag er det også betydeleg snøskredfare i Romsdal. Det melder snøskredvarslinga varsom.

NRK - 07 feb. 21 kl. 17:21

Sitter fast i fjellet i Stryn

Tre personer og to hunder har gått seg skårfast i fjellet over Årholen i Innvik i Stryn. Turfølge har vært på tur over fjellet Remestøylen. Røde kors og politiet bistår med å få personene og hundene ned fra fjellet, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 22 feb. 21 kl. 06:54

Betydelig snøskredfare mange steder

NVE melder om betydelig snøskredfare - faregrad 3 - på kysten og i fjellet i både Nord-Norge og Sør-Norge, samt på Svalbard. Det ventes store, naturlig utløste skred i Vest-Finnmark, Nord-Troms og på Vestlandet i dag, og på Svalbard i morgen..

NRK - 11 feb. 21 kl. 12:57

Stor snøskredfare

NVE melder at det blir stor snøskredfare nord i Trøndelag og til Troms og Finmark. Det skal komme mye nedbør som gjør at de forventer at skred kan utløses av seg selv. Tester viser at det skal lite til for at snøen raser ut..

NRK - 17 feb. 21 kl. 14:47

Stor snøskredfare flere steder

Det er stor snøskredfare flere steder i morgen. I Sør-Norge er faregraden satt til nivå 4 som er det nest høyeste. Faregraden «stor» innebærer blant annet at ferdsel i skredterreng ikke anbefales, og at det er forventet snøskred som løsner av seg selv, ifølge Hovedredningssentralen..

NRK - 26 feb. 21 kl. 16:00

Stor snøskredfare i helgen

På søndag øker skredfaren til stor flere steder i Troms og Vest-Finnmark, ifølge varslingstjenesten varsom.no. Det er allerede betydelig snøskredfare i flere områder i Nord-Norge og på Vestlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

New Zealand avlyser tsunamivarsel

New Zealand har nedgradert tsunamivarselet og trekkjer evakueringsordren som blei send ut etter jordskjelvet i Stillehavet. Varselet blei sendt ut torsdag etter eit svært kraftig skjelv med styrke 8,1 ved Kermadec-øyane nord for New Zealand..

NRK - 1 time siden

Ber soldatar forlate Tigray

FN og USA ber Eritrea fjerne soldatane sine frå Tigray-provinsen i Etiopia etter meldinger om krigsbrotsverk og overgrep. Kina og Russland meiner det er innblanding i dei indre tilhøva i landa. Dermed blei ikkje landa Tryggingsrådet i FN samde..

NRK - 45 minutter siden

Utset krisepakkevedtak i Senatet

I USA er Senatet si behandling av president Joe Biden si krisepakke på 1900 milliardar dollar, forseinka med fleire timer. Republikanarane har kravd at heile lovforslaget på over 500 sider skal lesast opp, skriv Washington Post..

NRK - 45 minutter siden

Vedtok George Floyd-lov i natt

Representanthuset i USA har med 220 mot 210 stemmer vedtatt ei ny lov med namn etter George Floyd, som forbyr politiet å ta halsgrep på arrestantar. Loven setter også nasjonale standardar for korleis politiet skal arbeide..

NRK - 45 minutter siden

Utsetter krisepakkevedtak i Senatet

Republikanere i Senatet i USA har klart å forsinke debatten rundt president Joe Bidens nye krisepakke på 1900 milliarder dollar. De krever opplesning av hele forslaget, noe som vil forsinke krisepakken i mange timer, skriver Washington Post..

NRK - 1 time siden

Ber soldater forlate Tigray

FN og USA ber Eritrea fjerne sine militærstyrker fra Tigray-regionen i Etiopia etter meldinger om krigsforbrytelser og overgrep. Kina og Russland mener dette er innblanding i landenes indre forhold og dermed ble Sikkerhetsrådet ikke enige..

NRK - 2 timer siden

New Zealand trekker tsunamivarsel

New Zealand nedgraderer tsunamivarselet og trekker evakueringsordren som ble utstedt etter det kraftige jordskjelvet torsdag nord for øygruppen. Varselet ble sendt ut etter et svært kraftig skjelv med styrke 8,1 ved.

NRK - 2 timer siden

Nes Zealand trekker tsunamivarsel

New Zealand nedgraderer tsunamivarsel og trekker evakueringsordren som ble utstedt etter det kraftige jordskjelvet torsdag nord for øygruppen..

NRK - 3 timer siden

Flere nye skjelv ved New Zealand

Jordskjelvene ved Kermadec-øyane nord for New Zealand fortsetter med nye kraftige skjelv i natt. Det siste døgnet er det registrert 22 større jordskjelv i området. På New Zealand er det ikke observert store bølger, melder avisa Dominion Post..

NRK - 3 timer siden

Sjekkar om politikarar samarbeidde

Amerikansk politi etterforskar om det var kommunikasjon mellom Trump-tilhengjarane som storma Kongressen og politikarar på innsida. Demokraten Adam Schiff som leiar etterretningskomiteen i Representanthuset seier at moglegheita er djupt urovekkande..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt