P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 15:09

P4 - 03 Nov 19 kl. 16:19

Advarer om skred i nord

Varsom.no advarer nå folk om snøskredfare i Nord-Norge.
I dag ble en person tatt av et skred ved Trollfjordhytta i Lofoten i Nordland, men ble hentet ut i live.
Det har også gått flere selvutløste skred i Tromsø.
Folk må være på vakt og unngå terreng som er brattere enn 30 grader, sier vakthavende i snøskredvarslinga Solveig Kosberg.
Les mer på P4


Les mer om:
Nord-Norge, Trollfjordhytta, Lofoten, Nordland, Tromsø, Solveig Kosberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarerom , skredi , nord
P4 - 07 Mar 20 kl. 17:13

Advarer mot økt snøskred i Nord-Norge

- Snøskredfaren i Nord-Norge kan øke i morgen på grunn av dårlig vær. Det advarer Ingrid Skrede i Snøskredvarslingen. En person i et utenlandsk turfølge på seks ble i dag skadet etter et snøskred på Kvænangsfjellet i Troms og Finnmark.

NRK - 21 May 20 kl. 16:09

Advarer mot skredfare i Nord-Norge

Hovedredningssentralen advarer mot økt skredfare i Nord-Norge og ber folk som ferdes i skredutsatte områder om å være ekstra forsiktig. Det har gått flere skred i landsdelen og faren øker. Også politiet i Møre og Romsdal advarer mot skredfare..

NRK - 03 Nov 19 kl. 15:56

Minner om skredfare i Nord-Noreg

Hovudredningssentralen i Nord-Noreg minner om at det er fare for skred. Søndag blei ein person send til sjukehus etter eit snøskred i Lofoten. Ifølge snøskredvarslinga er det svake lag i snøen som gjer at det er lett å løyse ut skred..

NRK - 21 May 20 kl. 21:20

Skredfare i Nord-Norge

Folk oppfordres til å være forsikitg i skredutsatte områder i Nord-Norge etter flere snøskred. Torsdag gikk et skred i Vågan kommune i Nordland og et over fylkesvei 87 i Tamokdalen i Troms. Også fire andre skred gikk torsdag i Troms.

NRK - 22 May 20 kl. 17:35

HRS advarer om skredfare

Skredfaren i Nord-Norge er betydelig, og vil være på samme nivå hele helga, melder HRS Nord-Norge. – Vedvarende svake lag, våt snø og store naturlig utløste skred kommer. Sjekk varsom.

NRK - 16 Feb 20 kl. 10:26

Advarer etter snøskred i Oppdal

Politiet har ingen mistanke om at noen er tatt av et snøskred i Oppdal i Trøndelag i dag tidlig, men understreker at det forsatt er skredfare i området. Skredet har gått like ved en skiløype, og politiet advarer folk mot å ta seg inn i området..

P4 - 22 May 20 kl. 17:49

Svært stor skredfare

Det er nå svært stor skredfare i Nord-Norge. Slik vil det være hele helgen advarer nå Hovedredningssentralen i Nord-Norge som ber folk være forsiktig og ikke utsette seg selv eller andre for fare. Våt snø, svake lag og store naturlige utløste snøskred vil komme sier de..

NRK - 22 May 20 kl. 23:22

Fare for snøskred i Nord-Norge

Det er betydelig fare for snøskred i helgen, spesielt i Nord-Norge. Skredekspert ber folk være varsomme og helst unngå skredterreng..

Klartale - 02 Dec 19 kl. 09:51

Fare for snøskred i nord

Mye nedbør og vind gjør faren for snøskred stor. Det gjelder hele Troms..

NRK - 07 Jan 20 kl. 01:35

Betydelig skredfare i vest og nord

Meteorologisk institutt advarer om betydelig snøskredfare i fjellstrøkene på Vestlandet og i Nordland tirsdag og onsdag. Mange steder er det våt nysnø og fokksnø som gjør at snøskred kan utløses..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Amerikanere bidrar til Bidens valgkamp

De voldsomme demonstrasjonene og uroen i USA har fått amerikanerne til å gi penger til Joe Bidens valgkamp i høst. I følge Reuters har den demokratiske presidentkandidaten til og med fått republikanere til å åpne lommeboka. Likevel har USAs president Donald Trump samlet inn langt mer penger enn Biden..

P4 - 30 minutter siden

Høyre vil gi ungdom sommerjobb som sykkelreparatører

Oslo Høyre vil at ungdom skal få sommerjobb som sykkelreparatører, fremfor at kommunen tar regningen for sykkelreparasjoner slik byrådet legger opp til. Gratis sykkelreparasjoner er et av tiltakene som byrådet i Oslo vil sette i gang for å unngå smitte på kollektivtransport. Til Aftenposten sier Oslo HØyre at ungdommen heller kan fikse sykler som ellers blir kastet..

P4 - 1 time siden

Innrømmer drap i Nittedal

Mannen i 40-årene som er siktet for drapet på en trebarnsfar i Nittedal forrige uke, innrømmer å ha tatt livet av avdøde. Det opplyser siktedes forsvarer til Romerikes Blad. Han presiserer at han innrømmer de faktiske forhold, men nekter straffskyld etter siktelsen.

P4 - 45 minutter siden

20 nye koronadødsfall i Sverige

Det siste døgnet er det registret 20 nye dødsfall relatert til koronaviruset i Sverige. I tillegg er det registret over 1000 nye smittetilfeller. I går passerte landet over 40 000 smittede, i alt er 4562 personer døde som følge av pandemien i Sverige..

P4 - 1 time siden

Kvinne dømt for grovt bedrageri

En kvinne i 30-årene er dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet til seg penger fra NAV. I følge Avisen Agder skal kvinnen ha opplyst til NAV at hun hadde jobbet 686 timer, mens hun egentlig hadde jobbet 1750 timer i 2017 og 2018. Kvinnen svindlet til seg 134.

P4 - 1 time siden

Mann tiltalt for overgrep mot 16 barn

En 56 år gammel mann fra Tromsø er tiltalt for overgrep mot 16 barn. Mannen skal ha lurt barna til å sende seksuelle bilder av seg selv, blant annet via Snapchat melder avisa Nordlys. Ved to av tilfellene var barna under 14 år gammel.

P4 - 1 time siden

Vil ha ett år og to måneder fengsel for Kamelen

Aktor har lagt ned påstand om ett år og to måneders fengsel for artisten Marcus Mosele, best kjent som Kamelen. Det ble klart i Bergen tingrett i ettermiddag. Bergensrapperen står blant annet tiltalt for ran og trusler.

P4 - 1 time siden

Planlegges demonstrasjon i Malmö

Til tross for myndighetenes oppfordring om å demonstrere mot rasisme digitalt i Sverige, planlegges det nå en ny demonstrasjon i Malmö. Arrangøren har søkt om å få holde demonstrasjon i forbindelse med Georg Floyds død..

P4 - 1 time siden

Helseministeren: - Nordmenn må bli mer fysisk aktive

- Nordmenn må bli mer fysisk aktive. Det sier helseminister Bent Høie. I formiddag la han frem regjeringens handlingsplan, som skal bidra til at både unge og gamle blir mer aktive enn i dag.

P4 - 1 time siden

Antallet koronainnlagte i Norge stabilt

26 pasienter ligger innlagt på norske sykehus med koronasmitte. Det viser dagens tall fra Helsedirektoratet. Tre pasinter får behandling i respirator.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt