P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 04:02

P4 - 03 Nov 19 kl. 16:19

Advarer om skred i nord

Varsom.no advarer nå folk om snøskredfare i Nord-Norge.
I dag ble en person tatt av et skred ved Trollfjordhytta i Lofoten i Nordland, men ble hentet ut i live.
Det har også gått flere selvutløste skred i Tromsø.
Folk må være på vakt og unngå terreng som er brattere enn 30 grader, sier vakthavende i snøskredvarslinga Solveig Kosberg.
Les mer på P4


Les mer om:
Nord-Norge, Trollfjordhytta, Lofoten, Nordland, Tromsø, Solveig Kosberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarerom , skredi , nord
NRK - 03 Nov 19 kl. 15:56

Minner om skredfare i Nord-Noreg

Hovudredningssentralen i Nord-Noreg minner om at det er fare for skred. Søndag blei ein person send til sjukehus etter eit snøskred i Lofoten. Ifølge snøskredvarslinga er det svake lag i snøen som gjer at det er lett å løyse ut skred..

NRK - 03 Nov 19 kl. 17:03

Utanfor livsfare etter snøskred

Mannen som blei teken av eit snøskred i Lofoten er ikkje livstrugande skadd, melder universitetssjukehuset i Nord-Noreg. Politiet melde om skredet ved Trollfjordhytta i Austvågøy like etter klokka 12 søndag føremiddag..

P4 - 09 Nov 19 kl. 20:22

To døde i skred

To menn døde i dag etter at de ble tatt av et snøskred i de østerrikske alper. De to kjørte utenfor de markerte løypene i Tirol da de ble tatt. Dette er de første dødsfallene som følge av snøskred i Alpene i sommer, ifølge myndighetene i Østerrike..

NRK - 10 Oct 19 kl. 19:40

USA advarer Tyrkia

USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser. Tyrkia må beskytte sårbare grupper og forhindre at terrorgruppa IS nå styrker seg, sa Kelly Craft, USAs utsendte. FNs sikkerhetsråd holdt møte om Syria i kveld..

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 11:54

Nord-Korea sier amerikansk øvelse i Sør-Korea vil påvirke atomsamtaler

Nord-Korea advarer om at den kommende samarbeidsøvelsen mellom USA og Sør-Korea kan påvirke de planlagte samtalene om atomnedrustning på Koreahalvøya..

NRK - 25 Aug 19 kl. 20:35

Skred frå Veslemannen

Åndalsnes Avis melder søndag ettermiddag at det har gått eit større skred ved Mannen i Rauma. Vakthavande geolog ved NVE, Line Kristensen, seier til avisa at rørslene i fjellet har auka i helga..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 11:15

DNT-leder ble tatt av snøskred

Det var styreleder Trond Løkke i Vesterålen Turlag som ble tatt av skred ved Trollfjordhytta i Lofoten søndag. Det har gått bra med ham, opplyser DNT..

P4 - 27 Oct 19 kl. 07:29

Nord-Korea sier landet har mistet tålmodigheten

Nord-Korea sier landet har mistet tålmodigheten med USA. Koreanerne advarer om at det personlig forholdet mellom lederne Kim Jong-un og Donald Trump alene ikke ville være nok til å forhindre at atomdiplomatiet sporer av. I starten av oktober ble samtalene mellom Nord-Korea og USA i Sverige avbrutt fordi nordkoreanske forhandlere mente at USA ikke hadde tatt med seg noe som helst til forhandlingsbordet..

NRK - 09 Oct 19 kl. 12:48

Den arabiske liga advarer Tyrkia

De arabiske liga advarer Tyrkia mot å sende styrker inn i Nord-Syria og sier at det vil være en åpenbar krenkelse av syrisk suverenitet. Tyrkia står klare til å sende soldater inn Syria for å drive den kurdiske YPG-militsen bort fra grenseområdene..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 18:14

To skiløpere omkom i skred Østerrike

Skisesongen i Alpene har krevd sesongens første liv, opplyser myndighetene sør i Østerrike. To menn ble tatt av skred lørdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Skyting ved Stockholm

Det foregår en aksjon med tungt væpnet politi i Sundbyberg ved Stockholm. En mann skal ha barrikadert seg i en leilighet og har løsnet flere skudd, melder Aftonbladet. Blant annet skal han ha fyrt av skudd mot politiet gjennom ytterdøren til leiligheten..

P4 - 10 timer siden

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag. Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik.

P4 - 10 timer siden

Kennel brukte støt

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 9 timer siden

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

P4 - 9 timer siden

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

P4 - 12 timer siden

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

P4 - 12 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 12 timer siden

Vurderer farevarsel i morgen

Det er ventet så vanskelige kjøreforhold i morgen at meteorologisk institutt vurderer å sende ut farevarsel for Sør-Norge. Statsmeteorolog Per Egil Haga sier til Nettavisen at folk må være forsiktige i trafikken da det kan bli svært glatt. Det skal komme mye våt snø.

P4 - 12 timer siden

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 12 timer siden

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt