NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 03:15

NRK - 09 Apr 20 kl. 06:54

Advarer om mulig fattigdomskrise

Hjelpeorganisasjonen Oxfam mener en halv milliard mennesker kan ende i fattigdom dersom ikke verdens ledere enes om en redningspakke. De advarer om at den økonomiske krisen forårsaket av koronapandemien kan sette kampen mot fattigdom tilbake i tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oxfam

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarerom , mulig, fattigdomskrise
P4 - 09 Apr 20 kl. 11:46

Advarer om fattigdomskrise

- En halv milliard mennesker verden over kan ende i fattigdom dersom ikke verdens ledere blir enige om en redningspakke. Den advarer den internasjonale hjelpeorganisasjonen Oxfam. Organisasjonen tror at den økonomiske krisen etter pandemien kan sette kampen mot fattigdom ti år tilbake..

Dagbladet - 17 May 20 kl. 16:06

Advarer mot mulig ny bølge

Den kinesiske regjeringens øverste medisinske rådgiver advarer om sannsynligheten for en ny virusbølge i landet..

NRK - 17 May 20 kl. 15:08

Advarer om mulig ny virusbølge

Regjeringens øverste medisinske rådgiver i Kina advarer om sannsynligheten for en ny virusbølge i landet. Årsaken er at en stor del av befolkningen mangler immunitet, opplyser Zhong Nanshan til CNN..

Aftenposten - 17 May 20 kl. 15:45

Kinesisk ekspert advarer om mulig ny virusbølge

Den kinesiske regjeringens øverste medisinske rådgiver advarer om sannsynligheten for en ny virusbølge i landet..

P4 - 17 May 20 kl. 15:15

Advarer om ny virusbølge

Den øverste medisinske rådgiveren til Kinas regjering advarer om en mulig ny smittebølge i Kina. Årsaken er at en stor del av befolkningen ikke er immune mot korona. Han sier en vaksine kan være år unna og er bekymret over nye utbrudd flere steder i Kina..

NRK - 19 Mar 20 kl. 20:52

USA advarer mot utenlandsreiser

USA advarer torsdag alle sine statsborgere mot å reise utenlands, og ber alle om å komme hjem om mulig melder AFP. Det er myndighetenes strengeste reiseråd, og amerikanere som ikke returnerer nå må belage seg på å bli utenlands på ubestemt tid..

NRK - 26 Apr 20 kl. 05:59

Canada advarer mot malariamedisin

Kanadiske helsemyndigheter advarer mot å bruke malariamedisinen hydroksyklorokin og klorokin i behandlingen av koronaviruset. Det advarer mot at de to midlene kan ha alvorlige bivirkninger. Canada føyer seg dermed inn i rkeken av land som advarer..

P4 - 02 Mar 20 kl. 10:56

Advarer mot korona-svindel

Oslo kommune advarer nå om mulig korona-svindel. I en melding på Facebook skriver de at de er blitt gjort oppmerksomme på at personer som oppgir å være helsepersonell fra kommunen og som har bedt om å komme inn for å teste innbyggere for smitte. De er ikke fra kommunen og bør ikke slippes inn, heter det i meldingen.

Dagbladet - 07 Jan 20 kl. 21:20

Krever fortgang for Nav-ombud

NAV-skandalen viser viktigheten av å få på plass et NAV-ombud så fort som mulig, mener Frp. Regjeringspartner Høyre advarer mot forhastede løsninger..

Dagbladet - 09 Jan 20 kl. 01:00

FBI advarer om ny Iran-trussel

Ekspert advarer om at Iran kan komme til å utføre cyberangrep mot USA. Dette advarer også FBI om i et dokument som er blitt sendt ut til landets politistyrker onsdag, ifølge CNN..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Märtha Louise om rasisme

På Instagram forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan forholdet til Durek Verrett har gitt henne et krasjkurs i rasisme. Etter at hun innledet et forhold til den omstridte sjamanen, har hun fått mange reaksjoner og lært mye, skriver hun..

NRK - 30 minutter siden

Enebolig totalskadd på Fall

En enebolig på Fall ved Randsfjorden er totalskadd etter at det brøt ut brann torsdag kveld. Det var ikke folk i huset, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 1 time siden

Slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Politiet køyrde skadd MC-førar heim

Ein UP-patrulje som køyrde på ein MC-førar på E18 i Lier for å stanse han, køyrde deretter den skadde mannen heim i staden for å skaffe legehjelp, skriv Drammens Tidende. Spesialeininga for politisaker skal etterforske kollisjonen..

NRK - 2 timer siden

30 døde i uvêr i Mellom-Amerika

Ein tropisk storm har ført til at minst 30 dødsfall i Mellom-Amerika, opplyser styresmaktene. I El Salvador har regn, flaum og jordskred tatt livet av 27 menneske. I Mexico er eit menneske død, og i Guatemala minst to..

NRK - 9 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 2 timer siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 2 timer siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 3 timer siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 3 timer siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt