P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:11

P4 - 17 Sep 19 kl. 08:23

Advarer mot velgermanipulering

En ny rapport advarer mot velgermanipulering.
De norske partiene gjennomføret minst 5.300 målrettede kampanjer på Facebook i valgkampen.
Blant annet sporet Høyre opp folk som liker Mercedes, SV siktet seg inn mot velgere som liker musikkfestivaler, mens Venstre blant annet ville nå ut til samboere.
En rapport laget for Valglovutvalget peker på at bruk av digitale analyser og plattformer gjør det vanskeligere for velgeren å skjønne hvordan dette skjer.
Les mer på P4


Les mer om:
Facebook, Høyre, Mercedes, Venstre, Valglovutvalget, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , velgermanipulering
P4 - 04 Jun 19 kl. 10:20

Kina advarer borgere mot amerikanere

Kinesiske myndigheter advarer nå sine borgere som jobber med amerikanske kunder. De mener at selskapene om borgerne kan bli utsatt for trakassering av amerikanske sikkerhetsmyndigheter. Også Turistdepartementet advarer kinesiske turister som besøker USA mot ran og vold..

Klartale - 27 Sep 19 kl. 09:52

Advarer mot mye regn

Regner det der du bor? Nå kan det komme mye mer. Meterologene advarer folk på Østlandet..

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 20:52

Er det meg dere advarer mot?

Ledere i offentlige etater advarer mot egen justisminister, Stortinget og regjeringen. Det må vi ta på alvor..

Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 13:38

Nord-Korea advarer USA

Advarer om at «tiden renner ut»..

Dagbladet - 07 Oct 19 kl. 04:48

NHO advarer:- Ikke rør «lottogevinsten»!

NHOs sjeføkonom Øystein Dørum advarer regjeringen mot å bruke mer oljepenger selv om oljefondet har vokst kraftig i løpet av året..

P4 - 02 Oct 19 kl. 16:05

Advarer mot svindel

Flere banker advarer nå kundene mot svindelforsøk. Dette skjer ved at kunden blir oppringt av noen som utgir seg for å være fra en bank, og sier at de skal utbetale et lån. Svindlerne sier så at de skal sette kunden over til sikkerhetsavdelingen i banken, og at oppfordrer til å oppgi passord og engangskode.

P4 - 08 Sep 19 kl. 08:15

Advarer mot ryktespredning

Både Veterinærforeningen og Mattilsynet advarer mot rykespredning om sykdommen som har rammet mange hunder i Norge i det siste. Minst 23 hunder er døde etter å ha hatt blodig diaré, og årsaken er ennå ikke ukjent. Nå advarer veterinærene mot å tro på teorier og råd som spres på sosiale medier.

Dagbladet - 17 Jul 19 kl. 06:50

Advarer Erna mot USA-støtte

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik advarer regjeringen mot å støtte en USA-ledet operasjon i Persiabukta, og trekker paralleller til invasjonen av Irak i 2003..

Dagbladet - 18 Jul 19 kl. 08:56

Advarer mot privatskolers kontrakter

Privatskoler kan ha urimelige vilkår i kontrakten de tilbyr studenter, advarer Forbrukertilsynet. De ber studenter sette seg nøye inn i kontraktene..

Hegnar.no - 14 Jul 19 kl. 09:02

Advarer mot ulovlige sparkesykler

- Det hjelper ikke å handle «i god tro». Som fører er du ansvarlig, sier Elbilforeningen. De advarer folk mot å kjøpe elektriske sparkesykler som går for fort..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 1 time siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 21 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.

P4 - 2 timer siden

Politiadvokat hadde ulovlige våpen

En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG.

P4 - 2 timer siden

Rekordmye bjørn i Norge

Det blir stadig flere bjørner her i landet. I fjor ble det registrert 138 ulike bjørner, ifølge Norsk institutt for bioøkonomi. Det er 13 flere enn året før.

P4 - 3 timer siden

Advarer om tilstanden til Sivilforsvaret

I en ny rapport advares det om tilstanden til Sivilforsvaret. Sivilforsvaret har som hovedoppgave å verne sivilbefolkningen i krig, og stiller også med forsterkninger i kriser, som ved skogbrann, flom og ras. Men gammelt utstyr, gamle biler og lite øving gjør at Sivilforsvaret har store utfordringer, ifølge rapporten VG har fått innsyn i.

P4 - 3 timer siden

Død etter masseslagsmål

En mann er død etter et masseslagsmål i Göteborg i natt. Det var rundt halv fire at politiet fikk melding om at et titall personer hadde barket sammen ved sentralstasjonen, og de fant mannen på bakken. En person er pågrepet etter hendelsen..

P4 - 3 timer siden

Elleve døde i Russland

Minst elleve personer har mistet livet og 15 er savnet etter at en demning har brutt sammen i Krasnojarsk i Sibir. Det opplyser russiske myndigheter. Demningen var bygget ved en gullgruve, og store mengder vann fosset inn i brakkebyen der mange av de rundt 270 gruvearbeiderne lå og sov..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt