P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 16:49

P4 - 17 Sep 19 kl. 08:23

Advarer mot velgermanipulering

En ny rapport advarer mot velgermanipulering.
De norske partiene gjennomføret minst 5.300 målrettede kampanjer på Facebook i valgkampen.
Blant annet sporet Høyre opp folk som liker Mercedes, SV siktet seg inn mot velgere som liker musikkfestivaler, mens Venstre blant annet ville nå ut til samboere.
En rapport laget for Valglovutvalget peker på at bruk av digitale analyser og plattformer gjør det vanskeligere for velgeren å skjønne hvordan dette skjer.
Les mer på P4


Les mer om:
Facebook, Høyre, Mercedes, Venstre, Valglovutvalget, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , velgermanipulering
NRK - 26 Apr 20 kl. 05:59

Canada advarer mot malariamedisin

Kanadiske helsemyndigheter advarer mot å bruke malariamedisinen hydroksyklorokin og klorokin i behandlingen av koronaviruset. Det advarer mot at de to midlene kan ha alvorlige bivirkninger. Canada føyer seg dermed inn i rkeken av land som advarer..

Dagbladet - 09 Jan 20 kl. 01:00

FBI advarer om ny Iran-trussel

Ekspert advarer om at Iran kan komme til å utføre cyberangrep mot USA. Dette advarer også FBI om i et dokument som er blitt sendt ut til landets politistyrker onsdag, ifølge CNN..

P4 - 29 Nov 19 kl. 05:34

Forbrukerrådet advarer mot gentest

Forbrukerrådet advarer folk mot å ta gentest. Mange kan la seg friste til å finne ut de har risiko for sykdom, om de har slekt de ikke vet om, eller om de kanskje har et talent. Men om resultatet av disse testene stemmer, det er høyst usikkert, advarer Forbrukerrådets direktør Inger Lise Blyverket i et innlegg i Aftenposten i dag.

P4 - 23 Apr 20 kl. 17:14

Advarer mot bruken av malariamedisin

EU advarer mot bruk av malariamedisiner mot koronaviruset. Årsaken mulige bivirkninger i medisinen. Bruken av klorokin og hydroksyklorokin kan føre til hjerteproblemer, særlig dersom de tar sammen med andre medisiner advarer EU i en pressemelding..

NRK - 16 May 20 kl. 02:23

WHO advarer mot smitte-høst

Verdens helseorganisasjon WHO advarer om at det kan komme en farligere smittebølge til høsten, og advarer land som vil lette på smitteverntiltakene nå. WHO sier landene bør bruke tiden på å forberede seg til høsten og styrke helsevesenet..

P4 - 16 May 20 kl. 10:06

Advarer mot smittebølge til høsten

Verdens helseorganisasjon advarer om at det kan komme en farligere smittebølge til høsten. De advarer land som nå vil lette på smitteverntiltakene. WHO sier landene bør bruke tiden på å forberede seg til høsten og styrke helsevesenet..

P4 - 24 Jan 20 kl. 07:40

Advarer mot ny svindelmetode på Finn.no

DNB advarer mot en ny svindelmetode der falske jobbannonser legges ut på Finn.no Svindlerne får så ofrene til å trykke på lenker som i realiteten er et phishingangrep hvor man skal oppgi BankID og fødselsnummer. Det må du ikke gjøre, advarer leder for bedrageribekjempelse i DNB, Terje Aleksander Fjeldvær.

P4 - 10 Apr 20 kl. 20:52

WHO advarer mot å lette på tiltakene

Verdens helseorganisasjon advarer mot å lette på koronatiltakene for tidlig. På en pressekonferanse i kveld sier WHO-sjef Tedros Ghebreyesus at man nå ser en dalende kurve av viruset i flere land. Han advarer derfor stekrt mot å begynne å åpne samfunnet igjen, da han mener dette kan føre til en dødelig oppblomstring av smittetilfeller..

P4 - 04 Jun 19 kl. 10:20

Kina advarer borgere mot amerikanere

Kinesiske myndigheter advarer nå sine borgere som jobber med amerikanske kunder. De mener at selskapene om borgerne kan bli utsatt for trakassering av amerikanske sikkerhetsmyndigheter. Også Turistdepartementet advarer kinesiske turister som besøker USA mot ran og vold..

NRK - 21 May 20 kl. 16:09

Advarer mot skredfare i Nord-Norge

Hovedredningssentralen advarer mot økt skredfare i Nord-Norge og ber folk som ferdes i skredutsatte områder om å være ekstra forsiktig. Det har gått flere skred i landsdelen og faren øker. Også politiet i Møre og Romsdal advarer mot skredfare..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.

P4 - 1 time siden

Politiet ut mot Hagens forsvarere

Politiet går ut mot Tom Hagens forsvarere etter at 70-åringen i dag avbrøt et møte med Kripos på grunn av helsetilstanden hans. Hagens advokater sa til flere medier at både de og ansatte i Kripos hadde reagert på hvordan Hagen framsto. Men politiet sier de ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen, og omtaler kun milliardæren som litt pjusk..

P4 - 1 time siden

Hus og hytter tatt av skred i Alta

Flere hus og hytter skal være tatt av et stort jordskred i Alta. Skredet har gått i Kråkeneset. Politiet sier en hytte, et hus og en hund er skylt på sjøen.

P4 - 1 time siden

Bil kjørte på to personer i London

Politiet i London melder at en bilist har kjørt på eller kollidert med to personer i Sloane Square. Gjerningsmannen skal ha løpt fra åstedet etter hendelsen, men er nå pågrepet av politiet. Skadeomfanget og flere opplysninger rundt hendelsen er foreløpig ukjent..

P4 - 1 time siden

Y-blokka skal rives

Kampen om Y-blokka er over. Stortinget stemte i dag ned SVs forslag om å utsette rivning av bygningen inntil saken var blitt prøvd for retten. Støtteaksjonen for Y-blokka trekker dermed søksmålet, og dermed er betongbygningen i Regjeringskvartalet i Oslo snart historie.

P4 - 1 time siden

– Nordmenn må lage flere barn

– Nordmenn må lage flere barn. Det sier barne- og familieminister Ida Lindtveit Røse. Nye befolkningsprognoser fra SSB viser at koronapandemien kommer til å redusere den allerede historisk lave fruktbarheten i Norge.

P4 - 1 time siden

Avviser Hagens anke om ransakelse

Politiet får fortsatt ransake boligen til drapssiktede Tom Hagen. Det har lagmannsretten fastslått, som dermed forkaster Hagens anke. Høyesterett konkluderte i mai at 70-åringen ikke kan mistenkes for drap eller medvirkning på drap på sin kone, og dermed ble Hagen løslatt.

P4 - 2 timer siden

Tegnell forsvarer fortsatt strategi

Til tross for svært høye dødstall forsvarer fortsatt Sveriges statsepidemiolog, Anders Tegnell, strategien de har gått for. I et intervju med Sveriges Radio tidligere i dag, uttalte Tegnell at Sverige burde ha innført flere tiltak tidligere. Mange oppfattet uttalelsen som en erkjennelse over at svenske helsemyndigheter har feilet.

P4 - 2 timer siden

Krever svar om forskningsjuks

Bellona, MDG og SV reagerer kraftig på opplysningene om forskningsjuks ved atomreaktoren i Halden. I fjor varslet en ansatt om at det var manipulert med forskningsresultater ved atomreaktoren. Ifølge en rapport skal dette ha skjedd fire ganger fra 1990 til 2005.

P4 - 2 timer siden

74 nye koronadødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 74 nye koronadødsfall det siste døgnet. Det er en økning på ni dødsfall fra i går, opplyser svenske helsemyndigheter. Det er nå registrert til sammen 4542 dødsfall i Sverige, og 40 803 smittetilfeller.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt