P4 > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 00:23

P4 - 09 nov. 19 kl. 18:56

Advarer mot nytt system

Fagforeningene som organiserer ansatte på skoler i Akershus mener det er uforsvarlig å rulle ut et nytt datasystem til flere skoler neste år.
De videregående skolene i fylket er de første til å ta i bruk det nye systemet fra Visma. Men det er feil med timeplaner for både lærere og elever, fraværsføring og karakterer, skriver E24.
Planen er at systemet skal rulles ut hos flere videregående skoler i 2020.
Visma beklager problemene, og sier det er avdekket flere feil enn ønskelig..
Les mer på P4


Les mer om:
Akershus, Visma, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , nytt, system
NRK - 16 sep. 19 kl. 12:51

Nytt rakettforsvarssystem

Ifølge AFP har Russland utplassert et nytt rakettforsvarssystem på øygruppa Novaja Semlja. Dette skal øke deres militære nærvær i Arktis. Systemet erstattes med S-400.

NRK - 03 mai 20 kl. 23:51

Nytt britisk korona-sporingsystem

I Storbritannia skal et nytt system for sporing av koronasmitte testes på Isle of Wright. Systemet skal gjøre det enklere å følge viruset, og tas i bruk kommende uke, sier statsråd MIchael Gove. Storbritannia har 28.

P4 - 02 april 20 kl. 07:26

Vil utvikle system for smittesporing

Sel kommune er blant de som er aller hardest rammet av koronaepedemien, der en sjettedel av innbyggerne sitter i karantene. Nå vil de gjerne utvikle et system for smittesporing som kan komme hele Norge til gode. Etter kommunens erfaringer mener de Norge mangler et slikt system skriver Nationen.

P4 - 26 feb. 20 kl. 12:57

Håper på mindre kø med nytt system

Skatteetaten håper den nye skattemeldingen vil sørge for at det blir mindre kø når folk skal sjekke skatteoppgjøret sitt. Om få uker får 4,9 millioner nordmenn skattemeldingen, og i år får rundt halvparten den i en helt ny variant. Nytt i år er også at den vil bli sendt ut puljevis over en periode på to uker fra 18.

Dagbladet - 02 juli 20 kl. 08:12

Ett system - to verdener

Hongkongs forhold til Kina skulle være; ett land - to systemer. I stedet tvinger Kinas diktator Xi Jinping gjennom ordningen; ett system - to verdener, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 10 mai 20 kl. 04:51

Advarer etter barnedødsfall: - Nytt kapittel

Guvernør i New York, Andrew Cuomo, advarer om at flere barn blir alvorlig syke og minst tre har dødd av sykdom som knyttes til covid-19..

NRK - 20 mars 20 kl. 11:23

Trolig nytt FHI-system i dag

Folkehelseinstituttet tar sikte på at en selvrapporteringsløsning om luftveissymptomer vil stå klar i løpet av ettermiddagen. Brukerne skal logge inn med BankID på Helsenorge.no.

P4 - 28 mai 20 kl. 18:55

Innfører nytt sporingssystem

Britiske myndigheter har innført et nytt system for testing og sporing av koronasmitte. Systemet innebærer blant annet at 25.000 personer skal spore opp folk som kan ha blitt smittet av viruset, 20.

NRK - 05 feb. 20 kl. 11:40

Rødt lys for bråkete trafikanter

I den indiske byen Mumbai prøver politiet ut et nytt system for å få bukt trafikkproblemer. Støy får lyset til å bli rødt. Hver gang lyden av bilhorn stiger over 85 desibel, går lyset tilbake til rødt..

NRK - 05 aug. 19 kl. 03:14

LO advarer mot nytt forslag

Nye regler for yrkesdykkere kan gi lengre og farligere arbeidsdager, mener LO. Sjømat Norge mener dykkere får et like godt vern under nytt regelverk, melder NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne døde i dag etter et fall fra en berg-og-dalbane i en fornøyelsespark nord i Frankrike. Parken hadde også en lignende hendelsen i 2009 sier en talsperson for parken til CNN..

P4 - 30 minutter siden

Siktet etter Floyd-drapet - politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er nå løslatt fra fengselet. Det bekrefter fengselet i Hennepin County i følge The Guardian. George Floyd døde 25.

P4 - 45 minutter siden

Israel med motangrep på Hamas

Det israelske luftforsvaret angrep i kveld mål knyttet til Hamas på Gazastripen. Bakgrunnen er at to raketter og ett «prosjektil» ble avfyrt mot Israel tidligere i dag. Luftangrepet var rettet mot Hamas underjordiske terrorinfrastruktur opplyser det israelske forsvaret.

P4 - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud

På grunn av en økning i antallet koronatilfeller i Iran har myndighetene nå innført et påbud om å bruke maske innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Men meningsmeålinger viser at mange iranere ikke tar pandemien på alvor, og det er mange som går rundt uten maske i Teheran melder NTB. I dag ble det registrert 163 nye dødsfall som følge av koronaviruset i landet...

P4 - 1 time siden

Turister måtte hjelpes ned fra fjellet

To turister på fjelltur ved Moskenes i Nordland måtte hjelpes ned av Røde Kors etter at de gikk seg fast i bratt terreng. I følge politiet i Nordland befant turistene seg mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet. Nå er turistene trygt nede igjen, melder politiet..

P4 - 1 time siden

Frankrike vil ikke forby Huawei

Frankrike kommer ikke til å innføre et totalforbud mot å bruke utstyr fra kinesiske Huawei i 5G-nettet. Men mobiloperatørene blir bedt om å unngå Teleteknologiselskapet. Det sier lederen for det franske cybersikkerhetsbyrået ANSSI, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

P4 - 2 timer siden

Mann savnet i Oslo

En 23 år gammel mann er savnet i Oslo. Frivillige leter etter mannen som har vært savnet siden i går formiddag. Det antas at han befinner seg rundt Songsnvann / Ullevålseter.

P4 - 2 timer siden

Stoltenberg: - Åpen og direkte diskusjon med Trump

USAs president sa han var misfornøyd, og det var en åpen og direkte diskusjon. Det sier Nato-sjef Jens Stoltenberg i et intervju med TV2 om hva som skjedde da USAs president Donald Trump truet med å trekke USA ut av NATO. Han sier han har brukt tid på å få et godt arbeidsforhold til Trump, særlig ettersom USA er Natos største bidragsyter..

P4 - 3 timer siden

Ordførerens hus utsatt for steinkasting og tyveri

De siste årene har ordføreren i Sandefjord blitt utsatt for steinkasting, tyveri og andre ting forteller han til Dagbladet. Han legger til at de tidligere hendelsene ikke har vært av samme karakter som det han opplevde i natt da huset ble tent på. Politiet etterforsker hendelsen som mordbrann.

P4 - 3 timer siden

Prioriterer homofile flyktninger

Regjeringen vil nå for første gang prioritere lesbiske, homofile, bifile og transpersoner både som gruppe og som individ ved uttak av såkalte kvoteflyktninger eller overføringsflyktninger. I nærmere 70 land er homofili kriminelt og de som bryter med normer for kjønn og seksualitet kan bli utsatt for forfølgelse og diskriminering i hjemlandet sitt. Det kan gi rett til beskyttelse i Norge skriver regjeringen i en pressemeldling..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt