P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 20:58

P4 - 09 Nov 19 kl. 18:56

Advarer mot nytt system

Fagforeningene som organiserer ansatte på skoler i Akershus mener det er uforsvarlig å rulle ut et nytt datasystem til flere skoler neste år.
De videregående skolene i fylket er de første til å ta i bruk det nye systemet fra Visma. Men det er feil med timeplaner for både lærere og elever, fraværsføring og karakterer, skriver E24.
Planen er at systemet skal rulles ut hos flere videregående skoler i 2020.
Visma beklager problemene, og sier det er avdekket flere feil enn ønskelig..
Les mer på P4


Les mer om:
Akershus, Visma, E24

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , nytt, system
NRK - 16 Sep 19 kl. 12:51

Nytt rakettforsvarssystem

Ifølge AFP har Russland utplassert et nytt rakettforsvarssystem på øygruppa Novaja Semlja. Dette skal øke deres militære nærvær i Arktis. Systemet erstattes med S-400.

NRK - 05 Aug 19 kl. 03:14

LO advarer mot nytt forslag

Nye regler for yrkesdykkere kan gi lengre og farligere arbeidsdager, mener LO. Sjømat Norge mener dykkere får et like godt vern under nytt regelverk, melder NTB..

Hegnar.no - 12 Aug 19 kl. 12:59

Solberg advarer småkommuner som blir stående alene

Kommunekartet er tegnet på nytt før høstens valg, men statsminister Erna Solberg (H) advarer småkommuner mot sammenslåingsvegring..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 00:32

System for å forebygge terror ikke på plass

Et system som skal innhente opplysninger om flypassasjerer for blant annet å oppdage og etterforske terror, er fortsatt ikke på plass to år etter bestillingen..

NRK - 19 Aug 19 kl. 06:27

Advarer mot voldsbruk i Hongkong

USAs president Donald Trump advarer kinesiske myndigheter mot å bruke vold mot demonstrantene i Hongkong. – Hvis det blir et nytt Tiananmen, blir det vanskeligere å inngå en handelsavtale med Kina, sa presidenten til journalister på søndag..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 05:42

Iran advarer USA mot å ta arrest i oljetanker

Iran advarer USA mot å gjøre et nytt forsøk på å ta arrest i oljetankeren Grace 1, som nå er omdøpt til Adrian Darya-1 og seiler under iransk flagg..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 06:17

Trump advarer Kina mot voldsbruk i Hongkong

USAs president Donald Trump advarer mot at dersom det blir et nytt Tiananmen, blir det vanskeligere for ham å inngå en handelsavtale med Kina..

P4 - 19 Aug 19 kl. 11:48

Advarer USA mot å ta arrest i oljetanker

Iran advarer USA mot å gjøre et nytt forsøk på å ta arrest i oljetankeren Grace 1. Den britiske marinen stoppet tankeren 4. juli og anklaget den for å være på vei til Syria med olje, men ble nylig sluppet fri av gibraltiske myndigheter.

NRK - 06 Aug 19 kl. 19:26

Feil i dansk politis IT-system

En feil i dansk politis IT-system gjør at folk som blir tatt for å bruke mobiltelefon mens de kjører, ikke får prikk i førerkortet, skriver DR. 15.373 personer har blitt tatt for dette i år.

P4 - 30 Sep 19 kl. 14:13

Frp ut mot TØIs forslag

- Veiprising er like ille som bompenger. Det mener nestleder i transportkomiteen på Stortinget, Frps Morten Stordalen. Transportøkonomisk institutt, TØI, foreslår å erstatte bompenger og bilavgifter med et nytt system for veiprising, der du betaler for antall kilometer du kjører.

Fler nyheter fra P4

P4 - 13 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 15 minutter siden

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..

P4 - 30 minutter siden

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

P4 - 1 time siden

Nav kjente til straffesaker

Nav var allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Det skriver arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i sine svar til kontrollkomiteen. Først i august skal Hauglie ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Over 800 søkere til 24 stillinger

Det var nesten 35 søkere per stilling da politiet i Oslo lyste ut patruljestillinger. Det skriver Politiforum som har fått innsyn i søkertallene på jobbene i sentrum og på østkanten. Tallene tilsvarer to hele studentkull fra Politihøgskolen..

P4 - 2 timer siden

Henla anmeldelse mot Kopseng

En av de to siste anmeldelsene mot voldtektsdømte Julio Kopseng er henlagt. Det opplyser politiet til Dagbladet. Kopseng soner en forvaringsdom for overgrep mot 19 kvinner, og i forrige uke ble han dømt for å ha voldtatt ytterligere to kvinner.

P4 - 2 timer siden

Sikkerhetsrådgiver: – Upassende

- Telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president var upassende. Det sa Ukraina-ekspert i USAs nasjonale sikkerhetsråd, Alexander Vindman, da han vitnet i riksrettsgranskingen i Representantenes hus i dag. Høringen startet etter telefonsamtalen der Trump ba Ukrainas president etterforske den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden og hans sønn.

P4 - 3 timer siden

Flere biler kjørte i hull

Minst fem biler har kjørt i et eller flere hull på fylkesvei 213 ved Moelv. Det er ikke meldt om store skader foreløpig, mopplyser politiet i Innlandet..

P4 - 3 timer siden

Avviser dom fra 2017

En EU-dom om en trygdesak fra 2017 angår ikke dagens NAV-skandale. Det mener arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Regjeringen var involvert i saken der kvinnen som hadde mistet trygdeytelsene vant fram.

P4 - 3 timer siden

- Sp hadde protestert mot eget budsjett

Senterpartiet hadde protestert mot sitt eget alternative budsjett om det hadde blitt lagt fram av et annet politisk parti. Det mener Høyres finanspolitiske talsperson. Henrik Asheim reagerer spesielt på at Senterpartiet ikke gir en krone til mindre bompenger, selv om de kritiserte bompengebelastningen under valgkampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt