P4 > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:48

P4 - 23 May 19 kl. 05:55

Advarer mot nye regler for barnehagedrift

Det er barnehagene som vil lide, hvis man ikke får lov til å ta opp lån internt.
Det sier daglig leder Eli Sævareid i Trygge Barnehager til Dagbladet. Hun advarer mot regjeringens forslag til nye regler for private barnehager.
Regjeringen foreslår blant annet at barnehagen ikke kan ta opp lån fra andre selskaper i konsernet.
Sævareid sier en vanlig bank ikke vil gi lå til barnehager uten likviditet..
Les mer på P4


Les mer om:
Eli Sævareid, Trygge Barnehager, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , nye, regler, for, barnehagedrift
Hegnar.no - 13 Feb 19 kl. 22:53

EU klar med nye regler for internett

EU har kommet til enighet i de knallharde forhandlingene om nye regler for opphavsrett på nettet..

Dagbladet - 13 Feb 19 kl. 23:19

EU klar med nye regler for internett

EU har kommet til enighet i de knallharde forhandlingene om nye regler for opphavsrett på nettet..

Klartale - 19 Sep 19 kl. 15:33

Nye regler for slanking og kirurgi

Unge skal slippe å se «bli tynn raskt»-kampanjer. Facebook og Instagram kommer med nye regler..

Aftenposten - 31 Aug 19 kl. 12:59

Etter at det kom nye regler i 2016, er ingen tatt for utelivsdiskriminering. Nå vil Oslo ha strengere regler.

I 2015 mistet to utesteder skjenkebevilling fordi de ikke slapp inn folk med innvandrerbakgrunn. I 2016 kom det nye regler. Siden da er ingen tatt for diskriminering i Oslo..

NRK - 05 Aug 19 kl. 03:14

LO advarer mot nytt forslag

Nye regler for yrkesdykkere kan gi lengre og farligere arbeidsdager, mener LO. Sjømat Norge mener dykkere får et like godt vern under nytt regelverk, melder NTB..

Aftenposten - 13 Feb 19 kl. 21:24

EU klar med nye regler for internett

EU har kommet til enighet i de knallharde forhandlingene om nye regler for opphavsrett på nettet..

Hegnar.no - 01 Jul 19 kl. 17:30

Nye EU-regler: Nå må elbiler lage mer støy

Nye EU-regler krever nå at alle elbiler blir utstyrt med et støysystem for å varsle fotgjengere om at en bil er i nærheten..

Dagbladet - 19 Sep 19 kl. 15:41

Nye regler for slanking og kosmetikk på Instagram

Instagram og Facebook kunngjør nye regler for innlegg om diettprodukter og kosmetisk kirurgi..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 15:39

Nye regler for slanking og kosmetikk på Instagram

Instagram og Facebook kunngjør nye regler for innlegg om diettprodukter og kosmetisk kirurgi..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 14:02

Nye EU-regler: Nå må elbiler lage mer støy

Nye EU-regler krever nå at alle elbiler blir utstyrt med et støysystem for å varsle fotgjengere om at en bil er i nærheten..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Trump bekrefter Tyrkiareise

Donald Trump bekrefter i kveld at USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia i morgen. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

P4 - 4 timer siden

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 5 timer siden

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

P4 - 8 timer siden

Flere vil ha Rotevatn

Stadig flere innad i Venstre går nå ut med ønske om å erstatte Trine Skei Grande med Sveinung Rotevantn som partileder. Unge Venstre var ført ut. Nå følge Venstrekvinnene etter, og også Liberale studenter- som er Venstres studentorganisasjon vil kaste Grande til fordel for Rotevatn, melder VG.

P4 - 7 timer siden

Leger Uten Grenser ut av Syria

Leger Uten Grenser evakuerer alle sine hjelpearbeidere ut av Nord-Syria, det melder de selv på Twitter i kveld. Der skriver de at det er med tungt hjerte de har tatt den vanskelige avgjørelsen om å suspendere aktivitetene og evakuere hjelpearbeiderne. – Det er den svært uforutsigbare og raskt skiftende situasjonen som har gjort det umulig for oss å levere helsetjenester og yte humanitær hjelp til mennesker i nød, skriver Leger Uten Grenser..

P4 - 7 timer siden

- Knapt EØS-flertall

Det ligger an til at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker å utrede handlingsrommet innenfor avtalen. Det opplyser kilder til VG i kveld. Men de presiserer at utfallet av den endelige voteringen, som skal skje i morgen, fortsatt er helt åpent..

P4 - 6 timer siden

Kallmyr vil ha flyktning-telt

Justisminister Jøran Kallmyr vil hindre en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedet for hotell. Uttalelsen kommer få dager etter at Tyrkias president Erdogan truet med å åpne portene til Europa for 3,6 millioner syriske flyktninger. Kallmyr sier til NRK at i 2015 sendte flyktninger bilder til venner og sa at «her er det luksus, hit må dere komme».

P4 - 6 timer siden

Trekker seg fra forhandlinger

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har trukket seg fra forhandlingene med staten om nedskalering av melkeproduksjonen. De er ikke fornøyd med tilbudet staten har gitt, melder Nationen. Nedskaleringen av melkeproduksjonen skjer etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

P4 - 7 timer siden

Tyrkia ignorerer advarsler

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og advarsler fra flere andre land, og fortsetter kampene i Syria. En talsperson for den tyrkiske regjeringen sier ifølge nyhetsbyrået AFP nå i kveld at de vil fortsette sine militære operasjoner med eller uten støtte fra resten av verden. Ifølge AFP skal USAs utenriksminister Mike Pence dra til Tyrkia i løpet av det neste døgnet..

P4 - 8 timer siden

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt