P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 15:19

P4 - 23 May 19 kl. 05:55

Advarer mot nye regler for barnehagedrift

Det er barnehagene som vil lide, hvis man ikke får lov til å ta opp lån internt.
Det sier daglig leder Eli Sævareid i Trygge Barnehager til Dagbladet. Hun advarer mot regjeringens forslag til nye regler for private barnehager.
Regjeringen foreslår blant annet at barnehagen ikke kan ta opp lån fra andre selskaper i konsernet.
Sævareid sier en vanlig bank ikke vil gi lå til barnehager uten likviditet..
Les mer på P4


Les mer om:
Eli Sævareid, Trygge Barnehager, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , nye, regler, for, barnehagedrift
Klartale - 08 Apr 20 kl. 13:54

WHO advarer mot å lette på korona-regler

Det er for tidlig å myke opp regler som skal hindre korona-smitte. Det mener Verdens helse-organisasjon i Europa..

VG - 05 Apr 20 kl. 14:59

Storbritannias helseminister advarer de som bryter smittevernregler

Helseminister Matt Hancock sier det er et mindretall som ikke følger folkehelserådene. Om ikke de skjerper seg, advarer han om strengere regler for å begrense smitten..

E24 - 18 Jan 20 kl. 18:31

Javid avviser britisk tilpasning til EU-regler

Storbritannias finansminister Sajid Javid ber britisk næringsliv droppe ønsket om å tilpasse britiske regler til EU-regler i etterkant av brexit..

P4 - 24 Mar 20 kl. 05:38

Fylkesmann vil ikke følge nasjonale karanteneregler

Mens regjeringen advarer om egne karanteneregler i fylker og kommuner, har Fylkesmannen i Møre og Romsdal bedt kommunene innføre lokale regler, som den eneste av de elleve fylkesmennen i landet. 23 av 26 kommuner i fylket har fulgt oppfordringen om å ilegge 14 dagers hjemmekarantene på personer som reiser inn fra Oslo, Vestfold og Telemark, Viken, Innlandet, Agder, Rogaland og Vestland, skriver Aftenposten. Flere kommuner i landet har innført egne regler, men ikke på oppfordring fra Fylkesmannen..

NRK - 29 Nov 19 kl. 08:16

Vil gi klarere regler om tvangsbruk

Et nytt lovforslag skal gi klarere regler om tvangsbruk i skoler og barnehager. En rapport viser at regelverket overfor elever er utydelig, og praksis varierer fra skole til skole. Nå vil regjeringen innføre klarere regler..

Hegnar.no - 13 Feb 19 kl. 22:53

EU klar med nye regler for internett

EU har kommet til enighet i de knallharde forhandlingene om nye regler for opphavsrett på nettet..

Dagbladet - 13 Feb 19 kl. 23:19

EU klar med nye regler for internett

EU har kommet til enighet i de knallharde forhandlingene om nye regler for opphavsrett på nettet..

Klartale - 19 Sep 19 kl. 15:33

Nye regler for slanking og kirurgi

Unge skal slippe å se «bli tynn raskt»-kampanjer. Facebook og Instagram kommer med nye regler..

Dagbladet - 12 Mar 20 kl. 15:10

Nye regler for reisende

Myndighetenes nye regler inkluderer at alle som ankommer Norge fra utlandet, utenom Norden, skal settes i karantene..

Aftenposten - 31 Aug 19 kl. 12:59

Etter at det kom nye regler i 2016, er ingen tatt for utelivsdiskriminering. Nå vil Oslo ha strengere regler.

I 2015 mistet to utesteder skjenkebevilling fordi de ikke slapp inn folk med innvandrerbakgrunn. I 2016 kom det nye regler. Siden da er ingen tatt for diskriminering i Oslo..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Støttekonsert for George Floyd i Norge

Søndag vil det holdes en støttekonsert for rettferdigehet for amerikanske George Floyd som døde etter en pågripelse i USA. Det er Amnesty Norge som står bak den livesendte konserten som strømmes via "Vi er Live" og blant artistene som vil delta er Aurora, Hkeem og Musti. Midlene som kommer inn under konserten skal brukes i kampen mot politivold..

P4 - 15 minutter siden

Arbeidsledighetene synker i USA

Overraskende falt arbeidsledigheten og sysselsettingen økte i mai i USA. Det viser ny statistikk fra det amerikanske arbeidsdepartementet. Økonomiene hadde sett for seg en ny runde med brutale jobbtall.

P4 - 30 minutter siden

Tilakekaller frosne bær

Norgesgruppen tilbakekaller nå fryste Eldorado Bringebær etter funn av glassbiter i produktet. Dette gjelder produkter med holdbarhetsdato 9.mai 2022, og forbrukere bes om å kaste produktet eller returnere det i butikk for refusjon.

P4 - 45 minutter siden

Ønsker sju års fengsel for narkosmugling

Aktor la i dag ned påstand om sju års fengsel for en mann fra Litauen som smuglet 13,6 kilo amfetamin til Norge. Dette var det største beslaget av amfetamin i Innlandet i fjor. Mannen har tilstått smuglingen, han hadde rollen som kurér.

P4 - 1 time siden

-Amerikanske statsborgere må være på vakt

USAs ambassade har sendt e-post til amerikanske statsborgere i Norge der de ber dem holde lav profil i forbindelse med demonstrasjoner i Oslo. Både ved ambassaden og foran Stortinget er det varslet demonstrasjoner mot politivold og rasisme i ettermiddag i forlengelsen av saken om George Floyd som døde under en pågripelse i USA. I epostene står det i følge VG at demonstrasjonene er planlagt fredlige, men at de kan utvikle seg til å bli voldelige.

P4 - 1 time siden

77 nye dødsfall i Sverige

Det siste døgnet er det registrert 77 nye dødsfall som følge av koronaviruset i Sverige. Det bekrefter svenske helsemyndigheter i ettermiddag. Over 1000 personer har fått smitten bekreftet det siste døgnet, likevel ser man en avtagende trend om at det sakte går nedover med smittetall og døde.

P4 - 1 time siden

Mange tatt i fartskontroll

Mange har fått en litt lei inngang til helgen denne ettermiddagen. Over hele landet melder Utrykningspolitiet at de har tatt nordmenn i å kjøre for fort, bruke mobil eller droppet bilbelte. Blant annet mistet en taxisjåfør førerkortet etter å ha blitt målt i 150 kilometer i timen i 100 sonen i Borgen i Øst politidistrikt.

P4 - 1 time siden

Flere ofre for menneskehandel kan få oppholdstillatelse

Regjeringen endrer nå regelverket slik at flere ofre for menneskehandel som har avgitt forklaring for retten eller politiet, kan få opphold i Norge. Endirngen vil gi ofrene en økt trygghet samtidig som man legger til rette for straffeforfølging av bakmenn sier justisminister Monica Mæland..

P4 - 1 time siden

Kollektivselskap tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene har tapt stort på at folk har benyttet seg av hjemmekontor under koronapandemien. Selskapene Skyss og Ruter tapte 592 milioner kroner i denne perioden, melder NRK. I mars anslo Kollektivforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner hver måned..

P4 - 1 time siden

Politiet forbereder demonstrasjoner

Politiet i Oslo forbereder seg på demonstrasjoner mot politivold og rasisme i hovedstaden i ettermiddag. Sørkedalsveien stenges for all trafikk for ikke å lage trafikkaos. I tillegg melder de om åat dagens demonstrasjon kan få følger for kapasiteten på t-banen på linje 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt