NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 02:15

NRK - 09 Apr 20 kl. 09:05

Advarer mot ny smittebølge

Kinas president Xi Jinping advarer mot risikoen for en ny smittebølge i landet der koronaviruset først brøt ut. Han oppfordrer myndighetene til å følge med på importtilfeller av smitte fra utlandet og å hindre en smittebølge nummer to, melder CNN..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Xi Jinping, CNN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot ny , smittebølge
P4 - 16 May 20 kl. 10:06

Advarer mot smittebølge til høsten

Verdens helseorganisasjon advarer om at det kan komme en farligere smittebølge til høsten. De advarer land som nå vil lette på smitteverntiltakene. WHO sier landene bør bruke tiden på å forberede seg til høsten og styrke helsevesenet..

NRK - 16 May 20 kl. 02:23

WHO advarer mot smitte-høst

Verdens helseorganisasjon WHO advarer om at det kan komme en farligere smittebølge til høsten, og advarer land som vil lette på smitteverntiltakene nå. WHO sier landene bør bruke tiden på å forberede seg til høsten og styrke helsevesenet..

P4 - 21 May 20 kl. 15:22

EU advarer mot ny smittebølge

EU-landene må stålsette seg for en ny smittebølge med koronaviruset. Det er det klare budskapet fra Det europeiske smittevernsenteret. De viser til at mange land har svært lav flokkimmunitet, og frykter at folk glemmer smittevernregler når smittetallet i mange land akkurat nå faller.

P4 - 17 May 20 kl. 15:15

Advarer om ny virusbølge

Den øverste medisinske rådgiveren til Kinas regjering advarer om en mulig ny smittebølge i Kina. Årsaken er at en stor del av befolkningen ikke er immune mot korona. Han sier en vaksine kan være år unna og er bekymret over nye utbrudd flere steder i Kina..

NRK - 13 May 20 kl. 09:41

Frykter for ny smittebølge

Den kinesiske storbyen Jilin har delvis stengt grensene etter at et lokalt utbrudd av koronaviruset har ført til økende frykt for en ny smittebølge. Byen ligger i det nordøstlige Kina og har en befolkning på mer enn fire millioner mennesker..

VG - 20 May 20 kl. 16:42

FHI i ny rapport: Kan komme ny smittebølge til høsten

Folkehelseinstituttet (FHI) skriver i sin nyeste risikorapport at endringer i befolkningens atferd og værforandringer kan føre til en ny smittebølge til høsten..

P4 - 11 Apr 20 kl. 09:50

Frykter ny smittebølge i juli

Om USA letter på koronarestriksjonene før mai kan det føre til en ny smittebølge i juli. Det viser nye analyser, melder CNN. President Donald Trump vurderer å oppheve tiltakene for å få fart i økonomien.

NRK - 12 May 20 kl. 00:35

Lite trolig med ny smittebølge

I Kina er det igjen påvist koronasmitte i millionbyen Wuhan der viruset først ble påvist. Noen frykter at det kan være starten på en ny smittebølge, men assisterende helsedirektør Espen Raastrup Nakstad sier det er lite sannsynlig..

P4 - 20 May 20 kl. 16:39

Ny smittebølge til høsten

Vi må forvente en ny koronasmittebølge i Norge til høsten. Det går fram av Folkehelseinstituttets siste risikorapport. Årsaken er at så få - under én prosent av befolkningen - har blitt smittet under den første bølgen.

P4 - 22 May 20 kl. 17:33

Risikogrupper kan måtte isoleres

Risikogrupper kan måtte isolere seg om det kommer en ny smittebølge til Norge. Det bekrefter Folkhelseinstiuttet til VG. De advarer mot en ny nedstenging av samfunnet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Politiet køyrde skadd MC-førar heim

Ein UP-patrulje som køyrde på ein MC-førar på E18 i Lier for å stanse han, køyrde deretter den skadde mannen heim i staden for å skaffe legehjelp, skriv Drammens Tidende. Spesialeininga for politisaker skal etterforske kollisjonen..

NRK - 1 time siden

30 døde i uvêr i Mellom-Amerika

Ein tropisk storm har ført til at minst 30 dødsfall i Mellom-Amerika, opplyser styresmaktene. I El Salvador har regn, flaum og jordskred tatt livet av 27 menneske. I Mexico er eit menneske død, og i Guatemala minst to..

NRK - 8 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 1 time siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 1 time siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 2 timer siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 2 timer siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..

NRK - 2 timer siden

Israelske fly bomba Syria

Minst ni menneske vart drepne torsdag i eit israelsk luftåtak nær byen Misyaf i Syria, ifølgje den syriske eksilgruppa SOHR. Målet var våpenlager og ein fabrikk som lagar rakettar, ifølgje SOHR. Syria har ikkje stadfesta dødstala..

NRK - 2 timer siden

Portforbod oppheva i USA-byar

Styresmaktene i Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington har oppheva portforbodet som kom etter plyndring og vald i kjølvatnet av dei store protestane mot politivald og rasisme. I New York City er det framleis portforbod..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt