NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 07:33

NRK - 07 Apr 20 kl. 12:06

Advarer mot misbruk av ordningen

Kompensasjonsordningen for bedriftene er en tillitserklæring som de må vise seg verdige til, mener NHO. – Ingen må misbruke ordningen, både av hensyn til fellesskapet og til alle bedrifter som trenger ordningen, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..
Les mer på NRK


Les mer om:
NHO, Ole Erik Almlid

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , misbrukav , ordningen
Dagbladet - 16 Apr 20 kl. 11:45

WHO med alkohol-advarsel

Frykter misbruk i hjemmet og advarer samtidig mot farlig myte om covid-19 og alkohol..

P4 - 13 May 20 kl. 16:41

Åtte stengt for korona-misbruk

Åtte bedrifter har så langt blitt stengt på grunn av misbruk av kompensasjonsordningen under koronakrisen. Og flere bedrifter kan bli stengt fremover, sier justisminister Monica Mæland. Krisepakkene fra regjeringen er i stor grad basert på tillit, og når bedrifter bryter den, så skal de ikke slippe unna, sier Mæland.

P4 - 06 Mar 20 kl. 10:21

Strammer inn au pair-ordningen

Vertsfamilier som utnytter au pairen sin skal aldri få lov til å ha au pair igjen. Det foreslår regjeringen som nå vil slå kraftig ned på misbruk av au pairer. Forslaget gjelder både når vertsfamilien har brutt vilkårene for au pair-tillatelse, og når en person i vertsfamilien har begått straffbare forhold mot au pairen, opplyser Justis- og beredskapsdepartementet til Dagbladet..

P4 - 16 Apr 20 kl. 07:42

Frykter misbruk av koronatiltak

Økokrim frykter misbruk av koronatiltakene. Det går fram av etatens nye trusselvurderinger. Svindel med dagpenger, utnyttelse av nasjonale strakstiltak og konkurskriminalitet er blant koronapunktene i vurderingen..

VG - 25 Feb 20 kl. 21:53

Barnevernsgründer tiltalt for seksuelt misbruk av eget fosterbarn

En mann som er styreleder i et barnevernselskap, er tiltalt for seksuelt misbruk mot sin egen forstersønn..

NRK - 25 Feb 20 kl. 20:18

Tiltalt for seksuelt misbruk

En barnevernsgründer er tiltalt for seksuelt misbruk av sitt eget fosterbarn og for å ha tilbudt ham 100.000 kroner for å endre forklaring. Han har tjent millioner på et selskap som formidler fosterhjem.

Aftenposten - 13 May 20 kl. 16:39

Har stengt åtte bedrifter etter misbruk av statlige støtteordninger

Åtte bedrifter har så langt blitt stengt som følge av misbruk av kompensasjonsordningen. Flere bedrifter kan bli stengt, sier justisminister Monica Mæland..

Aftenposten - 11 May 20 kl. 19:02

Ordningen som skal sikre permitterte full lønn er forsinket

Nav sier de var «for optimistiske», og varsler at ordningen for lønnskompensasjon blir forsinket..

NRK - 19 timer siden

Retten til å studere forlenges

Regjeringen forlenger den midlertidige ordningen som gir permitterte og arbeidsledige rett til å studere eller gå på kurs uten å miste dagpengene ut året. Ordningen ble innført som en midlertidig ordning fram til 1. september..

P4 - 06 Apr 20 kl. 07:53

Krever åpenhet for å hindre misbruk

Opposisjonspartier krever åpenhet for å hindre misbruk av regjeringens krisetiltak. Miljøpartiet de grønne og Arbeiderpartiet ber om at pressen og allmennheten få innsyn i tildelingene. De vil fremme forslag om dette når det hver måned skal betales ut mellom 10 og 20 milliarder kroner til bedrifter og næringer som er rammet av koronakrisen, skriver VG ..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vil ha faste hjemmekontor-dager

Oslo Høyre vil videreføre ordningen med hjemmekontor for å få ned rushtrafikken i hovedstaden, melder NTB. Oslo Høyre ønsker og fleksibel kjernetid. De får støtte fra MDGs klima -og samferdselsbyrå Arild Hermstad, som kaller forslaget en god idé..

NRK - 5 minutter siden

Én drept i Detroit-demonstrasjon

Én person er drept etter at det ble skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem offeret er, eller hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

NRK - 15 minutter siden

Viktig at stemming skjer samme sted

Valgoppslutningen ved kirkevalget 2019 var i snitt fem prosentpoeng høyere der valglokalene var samme sted som kommune- og fylkestingsvalget. 81 prosent av kirkevalgstemmerne mener det er viktig at stemmingen skjer samme sted, viser tall fra KIFO..

NRK - 30 minutter siden

Unntakstilstand i Georga

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Frp vil ha ølsalg i kiosker

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og kiosker. Partiet vil også la matbutikkene selge alkohol gjennom hele åpningstiden. Stortinget skal behandle saken tirsdag, melder Vårt Land..

NRK - 1 time siden

Båtulykke i Tysvær

En mann er fløyet og en annen er kjørt til sykehus etter at en fritidsbåt traff en jernstake i Nedstrand i Rogaland natt til lørdag. Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken av brannvesenet klokken 3.24..

NRK - 1 time siden

Demonstranter angrep CNN

I Atlanta i delstaten Georgia har demonstranter gått til angrep på hovedkvarteret på til TV-kanalen CNN. Det er også gjort hærverk på inngangspartiet. Flere vinduer er knust og deler av bygningen er tagget ned..

NRK - 2 timer siden

Bob Kulick (70) er død

Produsent og tidvis studiogitarist i rockebandet Kiss, Bob Kulick, er død. Broren hans, også tidligere Kiss-gitarist, Bruce Kulick, bekrefter det på Twitter. – Hjertet mitt er knust over å dele nyheten om at min bror er gått bort, skriver han..

NRK - 2 timer siden

14 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 8425 tilfeller av koronasmitte i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 14 tilfeller siste døgn. I alt 30 personer får behandling på sykehus for covid-19-sykdom..

NRK - 3 timer siden

Økte omsetningen – fikk statsstøtte

Også bedrifter som har opplevd økt omsetning under koronakrisen har nytt godt av kontantstøtte fra staten, ifølge Dagens Næringsliv. Staten har til sammen betalt 16,5 milliarder kroner til bedrifter som har økt omsetningen i mars eller april..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt