P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 13:32

P4 - 15 nov. 19 kl. 06:45

Advarer mot glatte veier

Også i dag advarer Vegtrafikksentralen Vest mot glatte veier i morgentimene, spesielt i Nordhordland og Øygarden.
Bilister oppfordres til å kjøre etter forholdene og være oppmerksom på at det kan være glatte partier flere steder..
Les mer på P4


Les mer om:
Vegtrafikksentralen Vest, Nordhordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , glatte, veier
P4 - 24 feb. 20 kl. 07:14

Advarer om glatte veier

Politiet advarer om glatte veier i Sør-Vest. En bil sklidde av veien og havnet på taket i Sokndal i Rogaland i morges. Det ble da meldt om svært glatte veier.

P4 - 30 nov. 19 kl. 19:25

Glatte veier i vest

Det er glatte veier på sørvestlandet i kveld. Politiet advarer om glatte veier både nord og sør for Boknafjorden. Og det gjelder både hovedveier og sideveier, melder Stavanger Aftenblad .

P4 - 21 nov. 19 kl. 17:24

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

VG - 13 nov. 19 kl. 06:17

Advarer mot glatte veier: - Folk må ta det rolig

Politiet i Innlandet advarer mot glatte veier onsdag morgen. Et vogntog har blant annet snurret på E6 ved Tangen..

NRK - 20 des. 19 kl. 06:44

Advarer mot glatte veier

Statens vegvesen advarer mot underkjølt regn og glatte veier på Østlandet fredag, og råder alle til å ta seg ekstra god tid og kjøre forsiktig..

P4 - 22 feb. 20 kl. 07:54

Advarer om glatte veier

Vegtrafikksentralen på Østlandet advarer mot glatte veier i deler av gamle Oppland fylke. Det er regn som fryser på bakken som fører til problemer. Entrepenører er ute for å salte og gruse..

P4 - 07 des. 19 kl. 22:09

Svært glatte veier

Politiet i Øst Politidistrikt advarer om svært glatte veier. Både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold meldes det om glatte veier. Flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16.

NRK - 02 des. 19 kl. 01:33

Advarer mot glatte veier på Vestlan

Vegtrafikksentralen advarer om at veier blir glatte selv om det saltes når det er regn eller sludd. Nedbøren vasker bort saltet som strøbilene legger ut..

P4 - 13 nov. 19 kl. 05:50

Advarer mot glatte veier

Politiet i Innlandet advarer mot glatte veier nå i morgentimene. På E6 ved Tangen har et vogntog snurret, og sørgående felt i retning Gardermoen er stengt, melder Vegtrafikksentralen. De oppfordrer bilister om å ta det rolig og ta hensyn til kjøreforholdene..

P4 - 24 feb. 20 kl. 09:51

Advarer om glatte veier

Politiet i Trøndelag advarer om glatte veier i fylket. I morges fikk de melding om 11 forskjellige ulykker. Nedbør og dårlig føre har gjort kjøreforholdene svært vanskelig flere steder.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Åpner 93 straffesaker

Riksadvokaten ber påtalemyndigheten gjenåpne 93 straffesaker i trafikken hvor det er mistanke om at de kan være feilaktig dømt. Det er mistanke om at data som Statens vegvesen har hentet fra bilene kan være feiltolket. I tillegg er en person som utarbeidet datarapporterunder etterforskning for å ha manipulert tall..

P4 - 15 minutter siden

Mindreårige anmeldt for politibråk

19 ungdom i alderen 14 til 16 år er anmeldt etter politibråk i Trondheim i juni. Hendelsen skjedde på Hestsjøen, der de mindreårige skal ha truet politiet med vold, sjikane og nektet å etterkomme pålegg. Flere av de mindreårige har erkjent forholdene , mens andre nekter straffskyld, opplyser politiet i en pressemelding.

P4 - 1 time siden

Kaos på Preikestolen

Det er kaos på den populære turistattraksjonen Preikestolen. Parkeringsplassen er overfylt, og køen står nå helt ned til riksveien. Politiet er nå blitt rekvirert for å bistå.

P4 - 1 time siden

Dømt til fengsel for meldinger

En mann er dømt til betinget fengsel i 30 dager å ha sendt seksualiserte meldinger til sin datter. Mannen har erkjent straffskyld, men hevder han ikke husket å sendt meldingene fordi han var ruset på tidspunktet. Dommen vil ikke ankes..

P4 - 1 time siden

Mor ble berget av hotellansatte

To hotellansatte skal ha berget moren til den ett år gamle gutten som omkom i en sideelv til Geirangerelva i går ettermiddag. Kvinnen skal ha blitt ført flere hundre meter nedover elva før de ansatte klarte å få tak i henne like før flere bratte elvefall, melder NRK. Politiet mener gutten falt fra en bro og at moren hoppet etter for å redde ham.

P4 - 2 timer siden

Apple vant sak om skattestrid

EU-kommisjonen har tapt mot Apple og Irland i en betent straffesak. EU-kommisjonen mener elektronikkgiganten i flere år har fått ulovlig statsstøtte fra Irland og påla Apple i 2015 å betale 13 milliarder euro mer i skatt. Apple mener det ville innebære dobbeltbeskatning, og tok saken til retten hvor de nå har vunnet frem i en EU-domstolen.

P4 - 1 time siden

Mange stryker på teoriprøven

Statens vegvesen refser det de mener er uforberedte kandidater til førerprøven. I juni strøk en av tre på teoriprøven, og veldig mange må prøve flere ganger før de består. Koronakrisen har ført til at lang ventetid, men Vegvesenet mener køene ikke hadde oppstått dersom flere hadde bestått på første forsøk.

P4 - 1 time siden

Voldsom økning i redningsoppdrag

Redningsselskapet opplever en voldsom økning i antall redningsoppdrag. I mai og juni rykket de ut det som tilsvarer en økning i renidnsoppdrag med 46 prosent. Mange av oppdragene skyldes at folk ikke har erfaring med båt forteller Hasse Lindmo i Redningsselskapet.

P4 - 1 time siden

Innkaller til pressebrief om knivstikking

Politiet innkaller akkurat nå til en pressekonferanse om knivstikkingen av tre kvinner i Sarpsborg i natt. En 31 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk, etter at en av kvinnene døde og en er kritisk skadd. 31-åringen skal ha en relasjon til to av ofrene, men noe motiv er fortsatt uklart..

P4 - 1 time siden

Kraftig brann i København

Det brenner kraftig ved et hotell i København i nærheten av Kongens Have. Det er uvisst om personer er kommet til skade. Ifølge dansk politi brenner det på taket av hotellet, og bilder fra stedet viser kraftig røyk..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt