NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 10:20

NRK - 09 des. 19 kl. 12:30

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten har beslaglagt et større parti av blå MDMA/ecstasy-piller. Pillene kan være de samme som to britiske ungdommer døde av i sommer. Pillene er blå og trekantet, med en hodeskalle-logo fra filmen «The Punisher», opplyser Tolletaten..
Les mer på NRK


Les mer om:
MDMA, Punisher, Tolletaten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Advarermot , ecstasypiller
P4 - 09 des. 19 kl. 12:20

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten advarer nå mot ecstasypiller som kan være dødelige. Pillene er blå og trekantet og har en hodeskallelogo på seg. I følge Tolletaten er det sammensetningen i pillene som er farlige.

NRK - 26 april 20 kl. 05:59

Canada advarer mot malariamedisin

Kanadiske helsemyndigheter advarer mot å bruke malariamedisinen hydroksyklorokin og klorokin i behandlingen av koronaviruset. Det advarer mot at de to midlene kan ha alvorlige bivirkninger. Canada føyer seg dermed inn i rkeken av land som advarer..

Dagbladet - 09 jan. 20 kl. 01:00

FBI advarer om ny Iran-trussel

Ekspert advarer om at Iran kan komme til å utføre cyberangrep mot USA. Dette advarer også FBI om i et dokument som er blitt sendt ut til landets politistyrker onsdag, ifølge CNN..

P4 - 29 nov. 19 kl. 05:34

Forbrukerrådet advarer mot gentest

Forbrukerrådet advarer folk mot å ta gentest. Mange kan la seg friste til å finne ut de har risiko for sykdom, om de har slekt de ikke vet om, eller om de kanskje har et talent. Men om resultatet av disse testene stemmer, det er høyst usikkert, advarer Forbrukerrådets direktør Inger Lise Blyverket i et innlegg i Aftenposten i dag.

P4 - 23 april 20 kl. 17:14

Advarer mot bruken av malariamedisin

EU advarer mot bruk av malariamedisiner mot koronaviruset. Årsaken mulige bivirkninger i medisinen. Bruken av klorokin og hydroksyklorokin kan føre til hjerteproblemer, særlig dersom de tar sammen med andre medisiner advarer EU i en pressemelding..

NRK - 16 mai 20 kl. 02:23

WHO advarer mot smitte-høst

Verdens helseorganisasjon WHO advarer om at det kan komme en farligere smittebølge til høsten, og advarer land som vil lette på smitteverntiltakene nå. WHO sier landene bør bruke tiden på å forberede seg til høsten og styrke helsevesenet..

P4 - 11 juli 20 kl. 16:22

USA advarer amerikanere i Kina

USA advarer nå amerikanere som oppholder seg i Kina. Regjeringen advarer mot at de nå står overfor en høyere fare for å bli arrestert eller få utreiseforbud. Faren øker dersom amerikanerne kritiserer myndighetene på sosiale medier, ifølge advarselen..

P4 - 27 juli 20 kl. 18:44

Advarer mot endringer

Verdens helseorganisasjon advarer land mot stadig å gjøre endringer i regler og begrensninger som skal hindre koronasmitte. WHO mener det da, for eksempel, kan bli vanskelig for skolene å vite hva som gjelder, og at det er utfordrende for næringslivet. Og om reglene endres for ofte, kan folk gå lei og slutte å følge dem, advarer orgasnisasjonen..

P4 - 16 mai 20 kl. 10:06

Advarer mot smittebølge til høsten

Verdens helseorganisasjon advarer om at det kan komme en farligere smittebølge til høsten. De advarer land som nå vil lette på smitteverntiltakene. WHO sier landene bør bruke tiden på å forberede seg til høsten og styrke helsevesenet..

P4 - 24 jan. 20 kl. 07:40

Advarer mot ny svindelmetode på Finn.no

DNB advarer mot en ny svindelmetode der falske jobbannonser legges ut på Finn.no Svindlerne får så ofrene til å trykke på lenker som i realiteten er et phishingangrep hvor man skal oppgi BankID og fødselsnummer. Det må du ikke gjøre, advarer leder for bedrageribekjempelse i DNB, Terje Aleksander Fjeldvær.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 45 minutter siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 1 time siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..

NRK - 1 time siden

35 festdeltakere i Oslo smittet

Til sammen 35 festdeltakere er bekreftet smittet etter de fire festene i Oslo vest, sier bydelsdirektør i Vestre Aker, Elisabeth Vennevold til VG. Samtidig sier hun at de har avdekket flere fester i Oslo og på Nesodden hvor folk kan ha blitt smittet..

NRK - 1 time siden

Flere enn 60 savnet i Beirut

Minst 60 personer er fortsatt savnet etter den store eksplosjonen i den libanesiske hovedstaden Beirut tirsdag, opplyser landets myndigheter ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

Elsparkesykler i veien for politiet

Elsparkesykler har flere ganger blokkert veier og gangfelt for politiet og ambulansene i Oslo. Det viser en e-post fra politiet til Oslo kommune, som Dagsavisen har fått innsyn i. Politiet har også mottatt mange klager på problemet fra befolkningen..

NRK - 1 time siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

I Storbritannia er munnbind nå påbudt innendørs i blant annet kirker, gallerier, kinoer, konsertlokaler og i fellesområdene på hoteller. Hittil har det bare vært påbudt i butikker. Årsaken til innstramningene er at smittetallene igjen stiger..

NRK - 2 timer siden

President visste om eksplosiver

Libanons president Michel Aoun visste om de store mengdene eksplosive materialer som var lagret i Beiruts havn, melder Sky News. Senest 20. juli skal han ha blitt fortalt om de 2750 tonnene med ammoniumnitrat..

NRK - 2 timer siden

Trump vil innføre skattefritak

– Vanlige lønnsmottakere i USA skal slippe å betale skatt ut året, sier Donald Trump etter at forhandlingene om en ny krisepakke brøt sammen i natt. Begge partier har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt