NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 17:59

NRK - 13 Mar 18 kl. 04:36

Acer-sjef overrasket over motstand

Albert Pototschnig sier til nyhetsbyrået Europower at han har fått med seg debatten som raser om tilslutningen til EUs tredje energipakke og energibyrået Acer. – Jeg ble både smigret og overrasket, ler Pototschnig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pototschnig, Europower, EUs, Acer

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Acer-sjef, overrasket, over, motstand
P4 - 03 Jul 18 kl. 06:55

Frykter Acer-mostand gir økt EU-motstand

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen tror Acer-motstanden i Arbeiderpartiet har gitt større EU-motstand. Grunnen er motstanden mot EUs fjerde jernbanepakke og diskusjonene om et felles europeisk arbeidsmarkedsbyrå. Til Dagbladet viser han til at Ap-ledelsen møtte motstand hos grasrota og fagbevegelsen i Acer-saken, som vil være vanskelig å stå imot når det fremmes nye krav om reservasjon mot ulike EU-direktiver..

Hegnar.no - 13 Mar 18 kl. 06:21

Acer-sjef overrasket og smigret over motstanden

Sjefen for EUs energibyrå Acer synes Norge bør forbli en del av energimarkedet. Han er både overrasket og smigret over den norske motstanden..

E24 - 13 Mar 18 kl. 06:15

Acer-sjef overrasket og smigret over motstanden

Sjefen for EUs energibyrå Acer synes Norge bør forbli en del av energimarkedet. Han er både overrasket og smigret over den norske motstanden..

P4 - 22 Mar 18 kl. 12:36

Rødt krever folkeavstemning om Acer

Partiet Rødt krever folkeavstemning om Norge skal slutte seg til EUs energibyrå Acer. Stortinget skal behandle Acer-saken i dag. Det har vært stor motstand fra blant annet industriansatte og EU-motstandere, og mange frykter Norge vil få dyrere strøm.

Hegnar.no - 14 Mar 18 kl. 06:23

Acer-sjef: Vi er visst beryktede i Oslo

EUs energibyrå ACER har ikke makt til å tvinge land til å bygge nye kraftkabler til utlandet, forsikrer byråets direktør Alberto Pototschnig. .

Hegnar.no - 11 Jun 18 kl. 14:35

EU-kommisjonen presser på for sterkere Acer-sjef

EU-kommisjonen advarer mot å vanne ut forslaget om nye fullmakter til direktøren i energibyrået Acer..

NRK - 10 Dec 18 kl. 14:45

EU nærmer seg enighet om Acer

Konklusjonen er trolig like om hjørnet i forhandlingene om reform av EUs energibyrå Acer, skriver NTB. Det store spørsmålet har vært hvor omfattende fullmakter Acer skal få. Stortinget sa i mai ja til at Norge skal bli med i Acer..

Aftenposten - 11 Jun 18 kl. 14:39

EU-kommisjonen presser på for sterkere Acer-sjef

EU-kommisjonen advarer mot å vanne ut forslaget om nye fullmakter til direktøren i energibyrået Acer..

NRK - 11 Jun 18 kl. 14:56

Pressar på for sterkare Acer-sjef

Energiministrane er samde om eit kompromissforslag i forhandlingane om kor stor makt Acer skal få. For at kommisjonen skal godta eit kompromiss, må direktøren i byrået få ei sterkare rolle enn det vert lagt opp til, åtvarar klimakommissæren i EU..

Hegnar.no - 15 Mar 18 kl. 19:20

Under ti prosent sier ja til Acer

Bare 8,8 prosent av de spurte er for at Norge skal bli med i EUs energiunion, Acer. På Stortinget er det trolig flertall for Acer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 30 minutter siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 45 minutter siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 3 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 3 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 3 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt