NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 19:49

NRK - 13 Mar 18 kl. 04:36

Acer-sjef overrasket over motstand

Albert Pototschnig sier til nyhetsbyrået Europower at han har fått med seg debatten som raser om tilslutningen til EUs tredje energipakke og energibyrået Acer. – Jeg ble både smigret og overrasket, ler Pototschnig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pototschnig, Europower, EUs, Acer

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Acer-sjef, overrasket, over, motstand
P4 - 03 Jul 18 kl. 06:55

Frykter Acer-mostand gir økt EU-motstand

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen tror Acer-motstanden i Arbeiderpartiet har gitt større EU-motstand. Grunnen er motstanden mot EUs fjerde jernbanepakke og diskusjonene om et felles europeisk arbeidsmarkedsbyrå. Til Dagbladet viser han til at Ap-ledelsen møtte motstand hos grasrota og fagbevegelsen i Acer-saken, som vil være vanskelig å stå imot når det fremmes nye krav om reservasjon mot ulike EU-direktiver..

Hegnar.no - 13 Mar 18 kl. 06:21

Acer-sjef overrasket og smigret over motstanden

Sjefen for EUs energibyrå Acer synes Norge bør forbli en del av energimarkedet. Han er både overrasket og smigret over den norske motstanden..

E24 - 13 Mar 18 kl. 06:15

Acer-sjef overrasket og smigret over motstanden

Sjefen for EUs energibyrå Acer synes Norge bør forbli en del av energimarkedet. Han er både overrasket og smigret over den norske motstanden..

P4 - 22 Mar 18 kl. 12:36

Rødt krever folkeavstemning om Acer

Partiet Rødt krever folkeavstemning om Norge skal slutte seg til EUs energibyrå Acer. Stortinget skal behandle Acer-saken i dag. Det har vært stor motstand fra blant annet industriansatte og EU-motstandere, og mange frykter Norge vil få dyrere strøm.

Hegnar.no - 14 Mar 18 kl. 06:23

Acer-sjef: Vi er visst beryktede i Oslo

EUs energibyrå ACER har ikke makt til å tvinge land til å bygge nye kraftkabler til utlandet, forsikrer byråets direktør Alberto Pototschnig. .

Hegnar.no - 11 Jun 18 kl. 14:35

EU-kommisjonen presser på for sterkere Acer-sjef

EU-kommisjonen advarer mot å vanne ut forslaget om nye fullmakter til direktøren i energibyrået Acer..

NRK - 10 Dec 18 kl. 14:45

EU nærmer seg enighet om Acer

Konklusjonen er trolig like om hjørnet i forhandlingene om reform av EUs energibyrå Acer, skriver NTB. Det store spørsmålet har vært hvor omfattende fullmakter Acer skal få. Stortinget sa i mai ja til at Norge skal bli med i Acer..

Aftenposten - 11 Jun 18 kl. 14:39

EU-kommisjonen presser på for sterkere Acer-sjef

EU-kommisjonen advarer mot å vanne ut forslaget om nye fullmakter til direktøren i energibyrået Acer..

NRK - 11 Jun 18 kl. 14:56

Pressar på for sterkare Acer-sjef

Energiministrane er samde om eit kompromissforslag i forhandlingane om kor stor makt Acer skal få. For at kommisjonen skal godta eit kompromiss, må direktøren i byrået få ei sterkare rolle enn det vert lagt opp til, åtvarar klimakommissæren i EU..

Hegnar.no - 15 Mar 18 kl. 19:20

Under ti prosent sier ja til Acer

Bare 8,8 prosent av de spurte er for at Norge skal bli med i EUs energiunion, Acer. På Stortinget er det trolig flertall for Acer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pressekonferanse i Det kvite hus

NRK - 15 minutter siden

VG: Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har truffet en lysmast på Oslo lufthavn, melder VG. Det skal ikke være personskader, sier Avinors kommunikasjonssjef Kristian Løksa til avisen. Hendelsen skal ha skjedd i avisingsområdet..

NRK - 45 minutter siden

Dom mot Flynn utsett

Dommen i saka mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er utsett, melder Reuters. Det skjedde på oppfordring frå advokatane hans..

NRK - 1 time siden

ESPN: Blir Solskjær om Molde tillèt

Ole Gunnar Solskjær blir ny midlertidleg manager for Manchester United ifølgje den amerikanske sportskanalen ESPN, dersom Molde lèt han gå. Dei refererer til ikkje namngjevne kjelder i klubben..

NRK - 1 time siden

Dansk UD oppdaterer reiseråd

UD i Danmark åtvarar no mot å gå tur i fjellet i Marokko utan lokalkjent guide etter at ei dansk og ei norsk kvinne vart funne drepne. Norske UD har foreløpig ikkje endra reiseråda sine..

NRK - 1 time siden

Blir fraktet til Ullevål

Personen som satt fastklemt etter trafikkulykken ved Bakke brygge i Halden blir fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse..

NRK - 1 time siden

Frp går i regjeringsforhandlinger

Fremskrittspartiets landsstyre har gitt sin godkjennelse til at partiet kan starte regjeringsforhandlinger med Kristelig Folkeparti..

NRK - 1 time siden

Frp om regjeringssamtaler

NRK - 1 time siden

Trump trekk «shutdown»-trussel

Det kvite hus vil ikkje gjennomføre full nedstenging av regjeringsapparatet som Trump truga med førre veke. Pressesjef Sarah Sanders seier dei har funne andre måtar å finne pengar til Mexico-muren..

NRK - 2 timer siden

Luftambulanse på vei til Halden

Riksvei 22 er sperret ved ulykkesstedet ved Bakke brygge i Halden. Ifølge politiet er et Seaking-helikopter og luftambulanse på vei. Én person sitter fortsatt fastklemt i bilen som kolliderte med et tre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt