NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 00:14

NRK - 30 jun 22 kl. 05:21

Abonnementsbasert Snapchat rulles ut

Amerikanske Snap innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter. Tjenesten rulles ut i flere land, men ikke i Norge. Betalingsversjonen får navnet Snapchat+ og skal koste om lag 40 kroner i måneden. Den skal gi tilgang til fordeler som ikke finnes i gratisversjonen, heter det i en uttalelse fra den California-baserte eieren Snap. Blant annet dreier det seg om prioritert teknisk hjelp og tilgang til nye tjenester før de blir tilgjengelig for andre.
Les mer på NRK


Les mer om:
Snap, Snapchat, Norge, California, Australia, Zealand, arabia, USA, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Abonnementsbasert, Snapchat, rullesut
E24 - 30 jun 22 kl. 06:03

Abonnementsbasert Snapchat rulles ut

Amerikanske Snap innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter. Tjenesten rulles ut i flere land, men ikke i Norge..

Aftenposten - 30 jun 22 kl. 06:04

Lanserer abonnementsbasert versjon

Amerikanske Snap innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter..

NRK - 07 jul 22 kl. 09:17

Riksadvokaten henlegger Snapchat-sak mot politiet

Riksadvokaten har avgjort at straffeforfølgningen mot en politimann som la ut et bilde av en mistenkt på Snapchat forblir henlagt. Det var i januar at Utrykningspolitiet i Sør-Norge la ut et bilde på Snapchat av en person mistenkt for ruspåvirket kjøring. Bildet var tatt under blodprøvetaking på legevakten, og vedkommende var avbildet fra brystet og ned.

VG - 21 apr 22 kl. 22:08

I retten for Snapchat-overgrep: Mener tiltalte begikk fysiske overgrep etter løslatelse

Politiet mener mannen i 40-årene som er tiltalt for titalls Snapchat-overgrep også forgrep seg fysisk på to jenter etter at han ble løslatt fra varetekt..

NRK - 23 jul 22 kl. 18:15

Mannen siktet for sexchatting med barn, varetektsfengslet

Den tidligere læreren som er siktet for seksualisert kontakt med barn på Snapchat, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen er også ilagt brev- og besøkskontroll, opplyser politiadvokat Elisabeth Bru til Bergens Tidende. Mannen i 30-årene skal både ha bedt om og sendt seksualiserte bilder til barna han har kontaktet.

NRK - 28 jul 22 kl. 10:16

Russland bøtelegger WhatsApp og Snapchat

Russland bøtela kommunikasjonsplattformen WhatsApp med 18 millioner rubler torsdag, melder Reuters. Det tilsvarer en sum på omtrent 2.9 millioner norske kroner.

VG - 30 mar 22 kl. 01:24

Alexandria Ocasio-Cortez krever høyesterettsdommers avgang

I USA rulles i disse dager opp en oppsiktsvekkende sak som involverer en høyesterettsdommers kone, Donald Trumps stabssjef og 6.-januarkomiteen. Demokratenes progressive yndling Alexandria Ocasio-Cortez krever Clarence Thomas’ avgang..

NRK - 16 apr 22 kl. 08:10

Mann tiltalt for overgrep

En mann i 40-årene er i Oslo er tiltalt for å ha forgrepet seg på jenter, både fysisk og via sosiale medier, i mange år. Det er 43 fornærmede i saken. Flere av dem var 12 år da det skjedde.

VG - 20 apr 22 kl. 07:45

Tiltalt for overgrep mot 41 jenter – nekter straffskyld

Politiet mener mannen i 40-årene har begått overgrep mot flere titalls jenter. De aller fleste kom han i kontakt med via Snapchat..

NRK - 20 apr 22 kl. 08:58

43 fornærma barn i overgrepssak

En mann bosatt i Oslo er tiltalt for en rekke seksuelle overgrep mot barn under 14 og 16 år. Det er totalt 43 fornærmede i saken, som starter i Oslo tingrett i dag. De fleste overgrepene skal ha blitt begått via Snapchat fra 2018 til 2020.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 15 minutter siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 1 time siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Installerer antiluftskyts ved atomkraftverk

Russland installerer antiluftskyts rundt atomkraftverket i Zaporizjzja etter rakettangrepet mot anlegget lørdag. Installeringen ble kunngjort av lederen for den militære administrasjonen i Zaporizjzja, Jevhen Balytskyj, på statlig russisk fjernsyn. Lørdag traff raketter en del av anlegget der 174 beholdere med brukt atombrensel er lagret.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Albuquerque

Politiet i Albuquerque i USA har pågrepet en person de beskriver som hovedmistenkt for drapene på fire muslimer i byen det siste året. Politiet i byen, som ligger i delstaten New Mexico, fant fredag en muslimsk mann i 20-årene fra Sør-Asia som var drept, og de tror drapet kan være forbundet med drapene på tre muslimske menn i fjor. To av de tidligere ofrene var muslimske menn fra Pakistan, en 27-åring som ble funnet i august, og en 41 år gammel mann som ble funnet i juli.

NRK - 2 timer siden

USA godkjente Sverige og Finlands Nato-søknader

USAs president Joe Biden har skrevet under på Sverige og Finlands Nato-søknader. Han kaller landenes innpass i Nato for et vendepunkt for alliansen. – Jeg tror det var og er et vendepunkt for alliansen og for mer sikkerhet og stabilitet, ikke bare for Europa og USA, men for hele verden, sa Biden før han skrev under på protokollen tirsdag.

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland til NRK.

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valsverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket, opplyser Hydro til NRK. Naudetatane er på veg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com