VG > Økonomi

Thursday, 09 April, 09:36

VG - 17 Jan 20 kl. 19:44

Abelvik Rød til VG: – Jeg spiller mot Sverige

MALMÖ (VG) (Norge-Ungarn 36–29) Norge smadret Ungarn og er på full fart mot semifinalen i håndball-EM. Men den dårlige nyheten er at Magnus Abelvik Rød (22) ble skadet tidlig i 2.omgang. Den gode er at han er klar mot Sverige..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
MalmÖ, ungarn, Ungarn, EM, Magnus Abelvik Rød, Sverige, Rød, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Abelvik, Rød, tilVG , Jeg, spillermot , Sverige
VG - 20 Jan 20 kl. 09:30

Siste: Magnus Abelvik Rød er ute av EM

MALMÖ (VG) Magnus Abelvik Rød (22) har pådratt seg et lite brudd i foten og kan ikke spille resten av håndball-EM..

Aftenposten - 28 Dec 19 kl. 21:34

Abelvik Rød rekker likevel håndball-EM

Magnus Abelvik Rød risikerte å gå glipp av håndball-EM som følge av en vond hofte. Etter lørdagens tester meldes 22-åringen klar for deltagelse..

VG - 14 Jan 20 kl. 22:06

Folkebørsen: Abelvik Rød åpnet festen

TRONDHEIM (VG) (Portugal-Norge 28–34) Han har slitt både med en vond hofte og dårlig form. Men Magnus Abelvik Rød grep den siste sjansen på hjemmebane i EM..

VG - 20 Jan 20 kl. 09:30

Abelvik Rød skadet for andre kamp på rad: – Flensburg er nok ikke så happy

MALMÖ (VG) Magnus Abelvik Rød (22) var skadet før EM og har måttet forlate banen i Norges to siste EM-kamper..

VG - 28 Dec 19 kl. 20:31

Strålende fornøyd Abelvik Rød: – Jeg blir med til EM

En skade i hofta gjorde EM-deltakelse usikker for høyreback Magnus Abelvik Rød. Etter test lørdag kunne 22-åringen senke skuldrene..

P4 - 20 Jan 20 kl. 16:15

Abelvik Rød med brudd i foten

Magnus Abelvik Rød mister nå resten av håndball-EM etter at han har pådratt seg et brudd i foten. Landslagslege Thomas Torgalsen sier at smertene for den høyre bakspilleren ble for store til å spille. Norge avslutter hovedrunden i EM mot Island i morgen, og kampen ser du på TV3 fra 17:45..

P4 - 17 Jan 20 kl. 22:17

Abelvik Rød ikke bekymret for hånden

Magnus Abelvik Rød er ikke bekymret for skaden han pådro seg i hånden under kveldens EM-kamp. Norge knuste Ungarn 36-29 i kveld, men tidlig i andre omgang slo han hånda hardt i et støt, ble han sittende på benken. Men det skal ikke hindre videre spilling:.

VG - 09 Jan 20 kl. 20:14

Abelvik Rød trosser Flensburg-trenerens oppfordring om å droppe EM

TRONDHEIM (VG) Flensburg liker ikke at Magnus Abelvik Rød spiller EM for Norge. Trener for Flensburg-Handewitt, Maik Machulla, har oppfordret bakspilleren til å droppe mesterskapet..

VG - 17 Jan 20 kl. 19:44

Norge på god vei mot EM-semifinale - men Abelvik Rød skadet

MALMÖ (VG) (Norge-Ungarn 36–29) Norge smadret Ungarn og er på full fart mot semifinalen i håndball-EM. Men den dårlige nyheten er at Magnus Abelvik Rød (22) ble skadet tidlig i 2.omgang..

P4 - 12 Jan 20 kl. 09:07

- Sagosen kan skyte Norge til EM-gull

I den formen Sander Sagosen er for øyeblikket kan han nærmest på egenhånd skyte Norge til EM-gull. Det mener landslagslagskollega Magnus Abelvik Rød. Sagosen storspilte, og ble Norges toppscorer i åpningskampen mot Bosnia-Hercegovina fredag.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Samarbeid i krisetid

Stortinget vedtar økonomisk krisepakker og regjeringen fremlegger handlingsplaner for hvordan vi skal håndtere en stor trussel mot samfunnet. I møte med coronaviruset må vi handle nasjonalt. Men det er ikke nok.

VG - 5 timer siden

Fransk immunolog: Fedme en vesentlig risikofaktor

Fedme er en vesentlig risikofaktor for coronasmittede, sier fransk epidemiolog og viser til at folk med fedme får flere komplikasjoner og er lenger smittsomme..

VG - 1 time siden

En annerledes 9. april

I dag er det 80 år siden Norge ble angrepet av den tyske krigsmakten. Selv om alle markeringer er avlyst, er det viktigere enn noensinne å holde minnene fra krigen levende..

VG - 5 timer siden

Erna Solberg forsvarer WHO på amerikansk TV

Statsminister Erna Solberg (H) talte USAs president Donald Trump midt imot og forsvarte Verdens helseorganisasjon (WHO) under et intervju med CNN onsdag kveld..

VG - 11 timer siden

Lars Saabye Christensens lille dikttrøst: Kjenner ikke byen igjen

Lars Saabye Christensen (66) har skrevet om Oslo, om byen og byens gater i mange romaner - og nå kjenner han ikke byen sin igjen. Dét har han skrevet dikt om til VGs lesere..

VG - 11 timer siden

Frekk reporter tok feil om norsk trener: Nekter å gjøre opp for seg

Den sveitsiske ishockeyreporteren Klaus Zaugg var bråkjekk i sin omtale av Zugs norske suksesstrener, Dan Remy Tangnes, høsten 2018. Det kan han angre på nå..

VG - 14 timer siden

Espen Nakstad tror svensk brems-strategi er feil

Den assisterende helsedirektøren tror brems-strategien som har blitt brukt i Sverige er feil, men vil ikke anslå hva som er mest riktig på sikt..

VG - 16 timer siden

NFF-presidenten krever krisepakke-endring

Norges fotballforbund (NFF) krever kompensasjon for tapte inntekter av mat og drikke, samt reklame- og sponsorinntekter i forbindelse med avlyste arrangementer i mars og april. Det får de ikke med nåværende retningslinjer..

VG - 16 timer siden

Her er kongeparet helt lovlig på «hytta» i påsken

Det er nesten ingen som får lov å feire påsken på hytta i år. Men kongeparet har en fritidsbolig innenfor Oslo kommunenes grenser. Slik bor de på den 500 kvadratmeter store Kongsseteren.

VG - 17 timer siden

Paul Walkers datter: – Trodde aldri jeg skulle dele dette

Meadow Walker (21) viser frem et privat klipp av sin avdøde pappa, filmstjernen Paul Walker..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt