P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 19:08

P4 - 20 Jan 20 kl. 16:15

Abelvik Rød med brudd i foten

Magnus Abelvik Rød mister nå resten av håndball-EM etter at han har pådratt seg et brudd i foten.
Landslagslege Thomas Torgalsen sier at smertene for den høyre bakspilleren ble for store til å spille.
Norge avslutter hovedrunden i EM mot Island i morgen, og kampen ser du på TV3 fra 17:45..
Les mer på P4


Les mer om:
Abelvik Rød, EM, Thomas Torgalsen, Island, TV3, Rød

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Abelvik, Rødmed , bruddi , foten
VG - 20 Jan 20 kl. 09:30

Siste: Magnus Abelvik Rød er ute av EM

MALMÖ (VG) Magnus Abelvik Rød (22) har pådratt seg et lite brudd i foten og kan ikke spille resten av håndball-EM..

Aftenposten - 20 Jan 20 kl. 13:04

Norges stjerne fikk den verst tenkelige beskjeden: EM er over for Rød

Magnus Abelvik Rød fikk et brudd i foten i kampen mot Sverige..

Aftenposten - 28 Dec 19 kl. 21:34

Abelvik Rød rekker likevel håndball-EM

Magnus Abelvik Rød risikerte å gå glipp av håndball-EM som følge av en vond hofte. Etter lørdagens tester meldes 22-åringen klar for deltagelse..

VG - 14 Jan 20 kl. 22:06

Folkebørsen: Abelvik Rød åpnet festen

TRONDHEIM (VG) (Portugal-Norge 28–34) Han har slitt både med en vond hofte og dårlig form. Men Magnus Abelvik Rød grep den siste sjansen på hjemmebane i EM..

VG - 20 Jan 20 kl. 09:30

Abelvik Rød skadet for andre kamp på rad: – Flensburg er nok ikke så happy

MALMÖ (VG) Magnus Abelvik Rød (22) var skadet før EM og har måttet forlate banen i Norges to siste EM-kamper..

VG - 28 Dec 19 kl. 20:31

Strålende fornøyd Abelvik Rød: – Jeg blir med til EM

En skade i hofta gjorde EM-deltakelse usikker for høyreback Magnus Abelvik Rød. Etter test lørdag kunne 22-åringen senke skuldrene..

P4 - 17 Jan 20 kl. 22:17

Abelvik Rød ikke bekymret for hånden

Magnus Abelvik Rød er ikke bekymret for skaden han pådro seg i hånden under kveldens EM-kamp. Norge knuste Ungarn 36-29 i kveld, men tidlig i andre omgang slo han hånda hardt i et støt, ble han sittende på benken. Men det skal ikke hindre videre spilling:.

VG - 09 Jan 20 kl. 20:14

Abelvik Rød trosser Flensburg-trenerens oppfordring om å droppe EM

TRONDHEIM (VG) Flensburg liker ikke at Magnus Abelvik Rød spiller EM for Norge. Trener for Flensburg-Handewitt, Maik Machulla, har oppfordret bakspilleren til å droppe mesterskapet..

VG - 17 Jan 20 kl. 19:44

Norge på god vei mot EM-semifinale - men Abelvik Rød skadet

MALMÖ (VG) (Norge-Ungarn 36–29) Norge smadret Ungarn og er på full fart mot semifinalen i håndball-EM. Men den dårlige nyheten er at Magnus Abelvik Rød (22) ble skadet tidlig i 2.omgang..

VG - 17 Jan 20 kl. 19:44

Abelvik Rød til VG: – Jeg spiller mot Sverige

MALMÖ (VG) (Norge-Ungarn 36–29) Norge smadret Ungarn og er på full fart mot semifinalen i håndball-EM. Men den dårlige nyheten er at Magnus Abelvik Rød (22) ble skadet tidlig i 2.omgang.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Nok en dårlig Venstre-måling

Venstre ender opp med krisetall i en ny meningsmåling. I junimålingen gjort for NRK går partiet tilbake 0,7 til 2,4 prosent oppslutning. Om det var resultatet ved et stortingsvalg ville de kun fått én representant.

P4 - 1 time siden

Over 100 politiangrep på journalister

Det er registrert mer 101 tilfeller av at politiet har brukt tåregass, gummikuler og pepperspray mot journalister som dekker opptøyene i USA den siste uken. Det viser en kartlegging gjort ved universitetet Harvard. Flest tilfeller er det i Minneapolis, der opptøyene begynte, men det har også skjedd i New York, Washington D.

P4 - 1 time siden

Mange skoler har ikke fått dekket kostnader

Mange norske skoler har ikke fått dekket ekstrakostnadene koronakrisen har ført til. 600 av 972 skoleledere sier i en undersøkelse Respons analyse har gjort for Utdanningsforbundet at de ikke har fått dekket de ekstra utgiftene. Det utgjør 62 prosent av skolene.

P4 - 1 time siden

Grønne tall på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg mye i dag. Den endte opp 2,8 prosent. Det var særlig oljeaksjene som trakk børsen opp i dag.

P4 - 1 time siden

Oslo: Fraråder bading

Er du i Oslo, og har tenkt deg ut for et bad i kveld, må du følge med nå. For Oslo kommune fraråder inntil vider bading i Hvervenbukta - helt sør i hovedstaden - på grunn av problemer med toalettanlegget. Det gjør nemlig at mye kloakk har rent nedover stranden..

P4 - 1 time siden

Solberg tar selvkritikk for USA-kommentar

Statsminister Erna Solberg tar selvkritikk for en kommentar hun ga om USA til VG tidligere i dag. Der sa hun blant annet at det er en lang historie i USA for at politiet slår hardere ned på minoritetsbefolkningen rett og slett fordi de også har vært involvert i mer kriminalitet. I en melding på Twitter skriver hun at formuleringen var dårlig, og at hun vet at afroamerikanere straffeforfølges mer systematisk enn andre, og at det er rasistiske holdninger..

P4 - 1 time siden

Portforbudet i New York forlenges

Portforbudet i New York forlenges, og varer ut uken. Det ble innført i går, på grunn av voldelige opptøyer i forbindelse med demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd..

P4 - 1 time siden

Mann siket for å ha delt ut eksplosiver

En mann er siktet for å ha delt ut eksplosiver under de pågående demonstrasjonene i Minneapolis. Mannen skal ha reist 50 mil for å delta i demonstrasjonene i byen. En video mannen selv har lagt ut på nett, viser at han deler ut eksplosiver og oppfordrer folk til å kaste det på politiet.

P4 - 1 time siden

Brann på skole i Kristiansand

Det har begynt å brenne på Holte skole i Randesund i Kristiansand. Det brenner både i vegger og tak, ifølge politiet. Nødetatene er fremme på stedet..

P4 - 2 timer siden

Vedtar utvidet åpningstid for Vimonopolet

Frp vil i dag sikre flertall på Stortinget for å utvide åpningstiden på Vinmonopolet fra klokken 10 til 16 på lørdager. Regjeringen har foreslått endringen og vist til at handlemønsteret i befolkningen har endret seg, og at endringen vil løse hverdagsproblemer. I dag kan Vinmonopolet ha åpent mellom 8.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt