NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 09:48

NRK - 28 Jan 20 kl. 08:39

Abdisert konge erkjenner farskap

I Belgia har den tidligere kong Albert II erkjent at han er far til den 51 år gamle skulptøren Delphine Boël. Boël gikk til sak for å få svar på om han var hennes biologiske far, og etter seks år har han nå avlagt en positiv DNA-prøve..
Les mer på NRK


Les mer om:
Belgia, Albert II, Delphine Boël, DNA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Abdisert, konge, erkjenner, farskap
P4 - 28 Jan 20 kl. 05:34

Belgisk eks-konge innrømmer farskap

Belgias tidligere konge, Albert, har innrømmet farskap etter en utenomekteskaplig affære. Kongen hadde vært gift i ti år da han gjorde en annen kvinne gravid på 60-tallet. Og etter at han nylig gikk med på å avgi en DNA-test, innrømmer han at han er far til skulptøren Delphine Boël.

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 09:01

Thailands konge sparker flere embetsmenn

Thailands konge har avsatt seks embetsmenn på grunn av deres «onde handlinger», opplyste kongehuset onsdag..

NRK - 07 Nov 19 kl. 12:44

Far erkjenner straffskyld

Familiefaren, som er siktet for drap på sønnen (15) på Kapp i Oppland, erkjenner straffeskyld. Det bekrefter Innlandet politidistrikt overfor VG..

NRK - 27 Nov 19 kl. 21:42

Mann (30) erkjenner drap

Den 30 år gamle mannen, som er siktet for å ha drept en kvinne i 50-årene på Jeløy i Moss, erkjenner drapet. Det opplyser politiet til NRK..

Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 08:15

Nå er han Rekord-Sander: – Kong Kiril har abdisert

Sander Sagosen ble EM-kongen og tok luven av en åtte år gammel målrekord..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 13:34

Doddo trekker tilbake hedersbetegnelsen

NY PODKAST: Doddo har døpt Lars Arne Nilsen «kong Gud». Nå har han abdisert, mener bloggeren..

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:16

Far erkjenner drapsforsøk på sønn

Faren på Toten erkjenner drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn, sier mannens forsvarer til Dagbladet. Gutten ligger kritisk skadet på sykehus.

NRK - 27 Nov 19 kl. 21:42

Mann (30) erkjenner drap i Moss

Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 50-årene på Jeløy i Moss erkjenner drapet. Det opplyser politiet til NRK..

NRK - 22 Jan 20 kl. 08:05

Erkjenner straffskyld

En drapsiktet 56-åring erkjenner straffskyld etter dobbeltdrapet i Bergen..

NRK - 28 Oct 19 kl. 02:32

Erkjenner nederlag

Presidentkandidat Mauricio Macri erkjenner nederlag i det argentinske valget. Dermed er det venstreside-kandidat Alberto Fernández som antagelig blir ny president i landet. Det melder nyhetsbyrået AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Conte skylder på sykehusfeil

Den italienske statsministeren Giuseppe Conte sier at ledelsen ved et sykehus i Nord-Italia er å klandre for utbruddet av koronavirus. Han sier ifølge AP at smittevernregler ikke ble fulgt, men han navngir ikke sykehuset..

NRK - 15 minutter siden

Jahn Teigen er død

Jahn Teigen døde på Ystad Sykehus i Sverige mandag kveld, 70 år gammel, opplyser manager Trond Lie til NTB. Den folkekjære artisten har de siste årene levd et tilbaketrukket liv. Lie sier at familien er i sorg og ikke ønsker å kommentere dødsfallet..

NRK - 30 minutter siden

Sverige krever at Gui settes fri

Sveriges utenriksminister Ann Linde krever at Kina setter den svenske forleggeren Gui Minhai fri. Gui er dømt til 10 års fengsel for å ha delt informasjon med en fremmed makt. Gui har utgitt kritiske bøker om kinesiske myndigheter..

NRK - 15 minutter siden

18 barn skadd i angrep på karneval

Totalt 52 mennesker ble skadd da en bil kjørte inn bilangrepet i Volkmarsen i Tyskland i går. 18 av de skadde var barn. Ifølge tysk politi er motivet for bilangrepet er ennå uklart.

NRK - 30 minutter siden

I alt 15 koronadøde i Iran

Iranske myndigheter melder om tre nye dødsfall av koronaviruset. Dermed er antall døde i Iran oppe i 15, melder det statlige nyhetbyrået IRNA. Iran er landet som er hardest rammet utenom Kina..

NRK - 30 minutter siden

Ny barnevernssak til Strasbourg

Den europeiske menneskerettsdomstolen tar opp nok en norsk tvangsadopsjonssak. Ifølge Dagbladet har domstolen hatt oppe 36 norske saker siden 2015. Norge felt i fem av sju saker som er avgjort.

NRK - 1 time siden

Kina forbyr salg av ville dyr

Kina besluttet i går å forby salg av ville dyr på markeder. Det skjer på bakgrunn av mistanken om at det nye koronaviruset oppsto nettopp på et slikt marked i Wuhan. Over 80.

NRK - 1 time siden

9 av 10 fornøyd med barnehagen

Ni av ti foreldre er fornøyde med barnehagen til barna sine, viser årets foreldreundersøkelse som Utdanningsdirektoratet legger fram i dag. Den viser også at nesten alle barnehager oppfylte minstekravet til bemanning i fjor..

NRK - 1 time siden

Lånekassen vil gi lån til du er 50

Fra neste studieår kan man søke om lån i Statens lånekasse for utdanning til du er 50 år uten at støttebeløpet reduseres. I dag er aldersgrensen 45 år. I tillegg heves aldersgrensen for når lånet må være tilbakebetalt, fra 65 til 70 år..

NRK - 1 time siden

Verdens eldste mann (112) er død

Den 112 år gamle japaneren Chitetsu Watanabe som var regnet som verdens eldste mann, er død. Han etterlater seg fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn. Også verdens eldste levende person, Kane Tanaka (117) kommer fra Japan..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt