NRK > Nyheter

Lørdag, 06 Mars, 05:52

NRK - 27 jan. 21 kl. 14:33

Aafløy beheld verv ein månad ekstra

Trym Aafløy krev at heile bystyret må ta stilling til kva verv han og to andre utmelde politikarar av FNB skal ha i bystyret. Det krev mykje førebuing, og saka blir derfor utsett, og Aafløy får bebalde nestleiarverv og løn ein månad ekstra..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aafløy, FNB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aafløy, beheld, verv, einmånad , ekstra
NRK - 11 jan. 21 kl. 08:24

Bussvelt i Fredrikstad

Ein buss har velta på Fv 107 på Torsnes i Fredrikstad. Naudetatane har også rykka ut til ein kollisjon mellom ein buss og ein bil på same strekning. Det er ikkje meldt om skadde personar.

NRK - 11 jan. 21 kl. 15:07

Bussulykke i Granvin

Ein person er skadd og tre lettare skadd etter ein frontkollisjon mellom ein minibuss og ein bergingsbil på riksveg 13 mellom Voss og Hardanger. Ulukkesstaden er rett ved Granvin kyrkje, vel 22 kilometer sørvest for Voss..

NRK - 25 jan. 21 kl. 18:45

Tilsett hengt ut i falsk sexvideo

Ein tilsett ved ein skule i bergensområdet er hengt ut i ein falsk sexvideo som er spreidd på Snapchat og TikTok. Rektor trur ein elev på ungdomsskulen står bak, og seier at saka kan truleg blir meldt til politiet..

NRK - 10 feb. 21 kl. 04:24

Ein død i skyting ved klinikk i USA

Ein 67 år gammal mann er arrestert etter at han begynte å skyte mot ein helseklinikk i byen Buffalo i Minnesota i USA tysdag. Ein person er død av skotskader. Fire andre er skadde, opplyser sjukehuset.

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 16:55

For 40 år siden ringte en landslagsspiller på døra til Ørjan. Det forandret livet hans.

Ørjan Sandvik Hansen (53) var 13 år da han ble spurt om å bidra. Siden har han hatt omtrent samtlige verv i Tromsø Storm..

Aftenposten - 21 jan. 21 kl. 09:52

Han fikk flere viktige verv i industriens organisasjoner

Nekrolog over Per Fochsen..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 19:25

Besseberg-advokat trekker seg fra antidoping-verv: – Klok beslutning

Advokat Christian B. Hjort, som forsvarer tidligere IBU-president Anders Besseberg, har valgt å trekke seg som….

VG - 29 jan. 21 kl. 19:25

Besseberg-advokat trekker seg fra antidoping-verv: – Klok beslutning

Advokat Christian B. Hjort, som forsvarer tidligere IBU-president Anders Besseberg, har valgt å trekke seg som styremedlem i Antidoping Norge..

NRK - 02 feb. 21 kl. 00:28

Krever at Greene kastes ut

I USA krever Demokratene i Kongressen at den republikanske kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene fratas verv i flere komiteer, melder Politico. Greene er ihuga Trump-tilhenger og har tatt til orde for flere ytterliggående konspirasjonsteorier..

VG - 04 feb. 21 kl. 19:21

Vedtok å fjerne republikansk kongressmedlem fra komiteer

Et flertall i Representantenes hus har i kveld stemt ja til å fjerne den omstridte Marjorie Taylor Greene fra hennes to komitéverv i den amerikanske kongressen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

72.000 døde i Tyskland

Tyskland hadde fredag 300 nye dødsfall som følge av koronapandemien, opplyser landets folkehelseinstitutt. Landet er nå oppe i 72.000 døde.

NRK - 30 minutter siden

50 nye jordskjelv ved New Zealand

Det siste døgnet har det vore over 50 nye jordskjelv i havet nord for New Zealand, men inga av dei har ført til tsunamialarm. Det sterkaste skjelvet hadde ein styrke på 6,3, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 30 minutter siden

227 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 227 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 83 færre enn dagen før, men 42 mer enn gjennomsnittet den siste uka. Grorud bydel har det høyeste smittetrykket.

NRK - 12 timer siden

Ny toppnotering på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg 1,28 prosent gjennom fredagen og endte uken med ny toppnotering på 1.042,08 poeng. Det var særlig oppgang i oljeprisen som trakk børsen opp..

NRK - 45 minutter siden

Anmeldt for fester på Sørlandet

Politiet i Agder avsluttet en fest i Tvedestrand der 12–13 ungdommer i alderen 18–19 år var samlet. De blir anmeldt for brudd på smittevernreglene. Også i Mandal stoppet politiet en fest med for mange deltakere..

NRK - 45 minutter siden

2300 nye jordskjelv på island

Fredag var det 2300 nye små og større jordskjelv på Island, i et område vest for hovedstaden Reykjavik, melder Islands meteorologiske institutt. Det er fortsatt sannsynlig at et større jordskjelv vil komme, advarer de..

NRK - 1 time siden

Fire drept i opptøyer i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet, og FN-sjefen er svært bekymret. Protestene brøt ut da Senegals opposisjonsleder Ousmane Sonko ble arrestert onsdag..

NRK - 1 time siden

Avis må trykke Meghan-notis

Den britiske avisa Mail on Sunday må trykke en notis på forsiden om at Meghan Markle vant sitt søksmål mot avis-konsernet. Avisa er dømt for å ha krenket privatlivet og opphavsretten til hertuginnen da de trykket et brev til hennes far..

NRK - 5 timer siden

23 unge anmeldt etter fest i Bærum

23 ungdommer i alderen 15–16 år er anmeldt for brudd på smittevernreglene etter at politiet i går kveld avbrøt en fest på Bekkestua. I Bærum er det bare lov å være 10 samlet privat. Kommunen hadde siste døgn 19 nye smittetilfeller..

NRK - 1 time siden

11 anmeldt etter studentfest

Elleve studenter er politianmeldt etter at Oslo-politiet i natt avsluttet en fest på Blindern ved 3-tida. Festen foregikk i strid med smittevernreglene, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt