NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 23:55

NRK - 09 Sep 19 kl. 20:18

AUF klistret over Frp-reklame

AUF-medlemmer i Moss klistret i helga Ap-plakater over betalt Frp-reklame i byen. Plakatene ble blant annet klistret på reklamemontre der partileder Siv Jensen var blant de avbildede, skriver Moss Avis..
Les mer på NRK


Les mer om:
AUF, Moss, Ap, Frp, Siv Jensen, Moss Avis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AUF, klistret, over, Frp-reklame
P4 - 10 Oct 19 kl. 17:55

Mindre reklame for spillselskap

Det er nå mindre ulovlig TV-reklame for pengespill på norske TV-kanaler. Etter en kraftig økning fra 2013 til 2017, har det nå blitt mindre reklame fra spillselskap som ikke har lov til å markedsføre seg i Norge, viser en kartlegging Medietilsynet har gjort. Lotterisilsynet mener jobben de gjør for å stanse ulovlig markedsføring har effekt..

Aftenposten - 22 Jun 19 kl. 07:00

Reklame for nybegynnere | Tegnehanne

Influensere, memes og grønnmaling. Slik lager DU den PERFEKTE reklame..

NRK - 12 Jul 19 kl. 23:46

Strammer inn Lotto-reklame

Kulturdepartementet vil endre markedsføringen til Norsk Tipping til å bli mer målrettet, og kulturminister Trine Skei Grande vil at også farene ved spill skal komme fram i sendingene, ifølge DN. Samtidig vil hun begrense TV-reklame for nettkasinoer..

VG - 30 Oct 19 kl. 21:38

Twitter forbyr politisk reklame

Fra slutten av november vil Twitter forby all politisk reklame globalt..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 10:08

Zuckerberg med brennende forsvar for politisk reklame

Facebook-sjef Mark Zuckerberg er dypt uenig med Twitters beslutning om å forby politisk reklame..

E24 - 14 Sep 19 kl. 18:13

Stordalen får refs for reklame på Instagram

Forbrukertilsynet reagerer på at Petter Stordalen poserer med bøker fra egne forlag foran sine 190.000 følgere – uten å merke innleggene som reklame..

P4 - 07 Oct 19 kl. 13:09

Kjempebot til PostNord

PostNord må betale 400 000 kroner i bot for å ha sendt reklame-SMS til 900 000 kunder uten samtykke. Det er det høyeste gebyret for brudd på markedsføringsloven om e-post og SMS-reklame noen gang, opplyser Forbrukertilsynet. PostNord klaget vedtaket inn til Markedsrådet, men fikk ikke medhold..

NRK - 25 Sep 19 kl. 10:53

Varsler sanksjon mot TV Vest

Medietilsynet varsler sanksjon mot den lokale tv-kanalen TV Vest for å ha sendt reklame for to politiske partier under høstens valgkamp. Det opplyser tilsynet i en pressemelding. Politisk reklame på tv er forbudt i Norge..

NRK - 29 Jul 19 kl. 15:27

Vil bruke én milliard på reklame

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil bruke én milliard norske kroner på brexit-reklame, skriver avisen Daily Telegraph. Reklamekampanjen skal sikre at britene støtter Johnsons plan om å forlate EU 31. oktober, selv uten en avtale..

E24 - 31 Oct 19 kl. 05:57

Trumps valgkampsjef: – Dum avgjørelse å forby politisk reklame

Donald Trumps valgkampsjef Brad Parscale reagerer på at Twitter forbyr politisk reklame og kaller det en dum beslutning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Sverige er klare for EM

Nå har Norge kun én mulighet til å kvalifisere seg til EM - Nations Leauge. Sverige er klare for sommerens sluttspill etter 2-0-seier borte mot Romania. Fredag kveld ble det klart at det er Sverige og Spania som går videre fra Norges gruppe..

NRK - 1 time siden

Skaper nye børsrekorder i USA

Håp om at et gjennombrudd i handelsforhandlingene mellom USA og Kina er nært forestående førte til nye rekorder på Wall Street fredag. Både industriindeksen Dow Jones, den brede S&P 500-indeksen og teknologiindeksen Nasdaq satte nye rekorder..

NRK - 1 time siden

Kvinne knivdrept i Florø

En kvinne er knivdrept på en adresse i Florø, opplyser Vest politidistrikt. Hun ble erklært død på stedet. En antatt gjerningsperson er pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Frode Berg: – Det har vært tøft

– Det her var jeg ikke forberedt på. Det har vært tøft, sier Frode Berg i en Facebook-video som er publisert på advokat Brynjulf Risnes’ Facebook-side..

NRK - 1 time siden

VG: Kvinne knivdrept i Florø

Kvinne knivdrept i Florø, melder VG..

NRK - 2 timer siden

Færre søker asyl i Tyskland

Færre søkte asyl i Tyskland i løpet av de ti første månedene i år enn i samme periode i fjor. Det går fram av tall lagt fram av det tyske innenriksdepartementet fredag. Færre flyktninger fra Syria og Irak ser ut til å være hovedårsaken til nedgangen..

NRK - 3 timer siden

Vurderer å se på Trumps tvitring

Demokratene vurderer å føye president Donald Trumps Twitter-angrep mot tidligere ambassadør Maria Yovanovitch til i riksrettssaken..

NRK - 3 timer siden

Etterforsker Giulianis involvering

Påtalemyndigheten i New York etterforsker om Rudy Giuliani ville profittere personlig på et ukrainsk gassprosjekt som ble fremmet av to av hans partnere, melder Wall Street Journal. Giuliani er president Donald Trumps personlige advokat..

NRK - 3 timer siden

Trump ut mot Yovanovitch

President Donald Trump fyrte løs på Twitter idet USAs tidligere ambassadør til Ukraina, Marie Yovanovitch, forklarte seg i etterretningskomiteen i Representantenes hus.– Ting går galt overalt der Marie Yovanovitch ferdes, skrev Trump på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt