NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 00:28

NRK - 09 Sep 19 kl. 20:18

AUF klistret over Frp-reklame

AUF-medlemmer i Moss klistret i helga Ap-plakater over betalt Frp-reklame i byen. Plakatene ble blant annet klistret på reklamemontre der partileder Siv Jensen var blant de avbildede, skriver Moss Avis..
Les mer på NRK


Les mer om:
AUF, Moss, Ap, Frp, Siv Jensen, Moss Avis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AUF, klistret, over, Frp-reklame
P4 - 03 Feb 20 kl. 09:44

Støtter forslag om å merke retusjert reklame

Medietilsynet støtter nå forslaget om å merke retusjert reklame. Barne- og familiedepartementet har forseslått å innføre krav i markedsføringsloven om at retusjert reklame skal merkes for å motvirke kroppspress, spesielt mot unge. Til NTB sier Medietilsynt at de er enig, men at kravet bør gjelde generelt og ikke bare reklame som er rettet mot barn..

NRK - 04 Mar 20 kl. 00:47

Har brukt 5,2 milliarder på reklame

Michael Bloomberg er den som har pøst aller mest på med egenbetalt reklame før supertirsdag for å overbevise velgerne at han er den eneste som kan slå Trump. Milliardæren har brukt 560 millioner dollar, nesten 5,2 milliarder kroner, på reklame..

P4 - 04 Mar 20 kl. 06:54

Vil ha forbud mot reklame for flyreiser

Oslo MDG vil forby reklame for flyreiser og fossilbiler. Partiet vil sidestille forurensning med alkohol og tobakk, og dermed forby reklame for selskaper og produkter som skader klimaet, skriver Dagsavisen. Leder i Oslo MDG, Sigrid Heiberg, mener det er et lurt sted å begynne, når vi uansett vet at vi må kutte ned og etterhvert slutte med fossilt brennstoff..

P4 - 10 Oct 19 kl. 17:55

Mindre reklame for spillselskap

Det er nå mindre ulovlig TV-reklame for pengespill på norske TV-kanaler. Etter en kraftig økning fra 2013 til 2017, har det nå blitt mindre reklame fra spillselskap som ikke har lov til å markedsføre seg i Norge, viser en kartlegging Medietilsynet har gjort. Lotterisilsynet mener jobben de gjør for å stanse ulovlig markedsføring har effekt..

Aftenposten - 22 Jun 19 kl. 07:00

Reklame for nybegynnere | Tegnehanne

Influensere, memes og grønnmaling. Slik lager DU den PERFEKTE reklame..

Dagbladet - 18 May 20 kl. 21:10

Misbruker Stortinget til ekstremkristen reklame

Hvordan kan Stortinget akseptere at vår fremste nasjonale bygning brukes til reklame for Visjon Norges virksomhet?.

Dagbladet - 07 May 20 kl. 08:33

Raser mot DNB-reklame: - Lureri

Tidligere TV 2-reporter Jon Øyvind Helgesen spiller nyhetsanker i DNB-reklame. - Uakseptabelt, sier presseekspert. - Litt på jordet, svarer Helgesen om kritikken..

NRK - 15 May 20 kl. 21:59

Konspirasjonsteorier mot reklame

Nordea i Sverige fjernet et bilde fra en reklame etter reaksjoner fra konspirasjonstilhengere. Ei jente som hysjer på faren sin mens hun var utkledd som dinosaur var ifølge nettbrukere bevis for at banken styres av det hemmelige selskapet Illuminati..

NRK - 07 Feb 20 kl. 03:40

Fikk barn til å spre reklame

Norges største kommersielle barne­hagekjede, Læringsverkstedet, er klaget inn til Forbrukertilsynet for å ha brukt barn til å dele ut reklame. Barnehagekjeden har ifølge Klassekampen 237 barnehager i Norge..

NRK - 12 Jul 19 kl. 23:46

Strammer inn Lotto-reklame

Kulturdepartementet vil endre markedsføringen til Norsk Tipping til å bli mer målrettet, og kulturminister Trine Skei Grande vil at også farene ved spill skal komme fram i sendingene, ifølge DN. Samtidig vil hun begrense TV-reklame for nettkasinoer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Obama støtter fredelige protester

Tidligere president Barack Obama fordømmer bruk av vold under protestene mot politivold og rasisme i USA. Obama skriver på Medium.com at de voldelige er en liten minoritet som skader samfunnet.

NRK - 15 minutter siden

Hybelbrann i Kristiansund

Flere leiligheter og hybler måtte evakueres da det brøt ut brann i en kjellerleilighet i Hauggata i Kristiansand sentrum mandag kveld. Det var kraftig røykutvikling. Brannen ble slukket av røykdykkere etter kort tid..

NRK - 2 timer siden

Målestaven viser null snø i Tromsø

Omsider er det målt null centimeter snø ved målestaven hos Værvarslinga for Nord-Norge i Tromsø. Det betyr at snøen til sammen ble liggende her i hele 226 dager denne vinteren, skriver Meteorologisk institutt på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Tre utebranner i Vestfold

Brannvesenet i Vestfold har mandag kveld slukket tre branner. På Nøtterøy brant en gapahuk ned ved Hårkollen, og mellom Tørkopp og Hella var det en mindre skogbrann som ble slukket av ungdommer. Dte brant også i et tre på Ringshaugstranda i Tønsberg..

NRK - 2 timer siden

New York City innfører portforbod

New York City innfører portforbod, opplyser borgarmeister Bill de Blasio måndag kveld, ifølgje AFP. Portforbodet vil vera frå kl. 23 til 05, og kjem som følge av demonstrasjonane mot politivald etter at George Floyd døydde..

NRK - 2 timer siden

Trudeau vil ikkje ha Putin med i G7

Statsminister i Canada, Justin Trudeau, vil ikkje ha med Russland på det kommande G7-møtet i USA, noko USAs Donald Trump har opna for. Russland blei i 2014 blei kasta ut av den dåverande G8-gruppa etter at landet annekterte Krim-halvøya i Ukraina..

NRK - 2 timer siden

FN-sjefen ber USA avgrensa maktbruk

António Guterres, generalsekretær i FN, ber om at USA etterforskar valdsbruken i politiet og ber styresmaktene i landet avgrensa maktbruken mot demonstrantane, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

New York innfører portforbod

New York innfører portforbod. Det seier borgarmeisteren Bill de Blasio måndag kveld, melder AFP. Portforbodet vil vera frå 23.

NRK - 2 timer siden

To til sjukehus etter trafikkulykke

To personer er kjørt til Ringerike sykehus etter en singelulykke på E16 ved Utvika mandag kveld. Bare en bil var involvert i hendelsen, og hendelsesforløpet er uklart, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter. Politiet dirigerer trafikken på stedet..

NRK - 2 timer siden

Undersøker mobiltelefonen

Mobilen til Anne-Elisabeth Hagen ble funnet på et sted hun aldri pleide å legge den. Telefonens bevegelser kan avsløre når gjerningspersonen var i huset..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt