NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:27

NRK - 28 Feb 20 kl. 04:42

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..
Les mer på NRK


Les mer om:
AP, Iowa, Buttigieg, Sanders

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AP erklæreringen , vinneri , Iowa
VG - 04 Feb 20 kl. 10:51

Kaos rundt Iowa-valget: Derfor erklærer de seier

Når Bernie Saunders og Pete Buttiteg utroper seg som vinnere i Iowa lenge før offisielle resultater foreligger, handler det ifølge USA-eksperter om å skaffe seg medieoppmerksomhet midt i valgkaoset..

P4 - 10 Feb 20 kl. 05:30

Sanders vil ha ny gjennomgang i Iowa

Bernie Sanders vil ha en ny gjennomgang av nominasjonsvalget i Iowa. Selv etter at alle stemmene er talt opp, er det tvil om resultatet stemmer. Tallene som er lagt fram viste at Pete Buttigieg vant så vidt over Sanders, men nyhetsbyrået AP har gått gjennom de oppdaterte resultatene og mener det fremdeles er umulig å kåre en vinner..

NRK - 18 Mar 20 kl. 01:37

Biden erklært som vinner i Illinois

Joe Biden er også erklært som vinner i demokratenes primærvalget i Illinois, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 04 Feb 20 kl. 18:43

Dataproblem forsinker Iowa-resultat

Delar av resultata frå nominasjonsprosessen i Iowa er venta å kome rundt klokka 23 tysdag kveld, melder Reuters. Det Demokratiske partiet i Iowa hevdar at resultata er seine grunna eit kodeproblem.

P4 - 03 Feb 20 kl. 14:22

- Biden favoritt til å vinne i Iowa

- Skal Demokratene slå Donald Trump til høsten bør Joe Biden seire i primærvalget i Iowa. Det mener USA-ekspert og postdoktor ved Universitetet i Bergen, Hilmar Mjelde. I kveld norsk tid starter Demokratenes første kandidatvalg i Iowa, og Mjelde mener Biden er partiets sterkeste kort..

P4 - 07 Feb 20 kl. 05:39

Buttigieg vant i Iowa

Pete Buttigieg vant primærvaldet i delstaten Iowa. Det er klart etter at alle stemmene nå er talt opp, tre dager på overtid. Det ble ingen knusende seier, Buttigieg fikk 26,2 prosent av stemmene mens Bernie Sanders fikk 26, 1 prosent av stemmene, i følge CNN.

NRK - 13 Feb 20 kl. 00:12

Demokratenes leder i Iowa går av

Lederen for Det demokratiske i Iowa Troy Price trekker seg etter valgkaoset i delstaten tidligere i februar..

NRK - 06 Feb 20 kl. 01:32

Biden innrømmer at Iowa var et slag

Tidligere visepresident Joe Bilden innrømmer at hans forsøk på å bli demokratenes presidentkandidat gikk dårlig i primærvalget i Iowa. – Jeg vil ikke pynte på det. Vi fikk et slag i magen, sier Biden ifølge Reuters.

NRK - 04 Feb 20 kl. 04:37

Forseinka resultat frå Iowa

Resultata frå nominasjonsprosessen i Iowa kjem seinare enn venta. Det demokratiske partiet ønsker å kvalitetssikre resultata..

NRK - 17 Nov 19 kl. 05:48

Erklærer valgseier på Sri Lanka

Tidligere forsvarsminister Gotabaya Rajapaksa har erklært seg selv som vinner av presidentvalget på Sri Lanka, opplyser hans talsperson. Offisielle tall viser at det går mot seier for 70 år gamle Rajapaksa, som er opposisjonens hovedkandidat..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Spansk hotell tar inn flyktninger

En hotelleier utenfor Madrid har åpnet det stengte anlegget igjen, og gitt husrom til over 60 flyktninger. Hotellet var stengt på grunn av de strenge smittetiltakene, melder Reuters. De ansatte er permittert, men jobber gratis for å hjelpe gjestene..

NRK - 30 minutter siden

Brannskadde koalaer har kommet seg

I Australia har mange brannskadde koalabjørner kommet seg nok til at de er satt ut i sitt naturlige miljø. De voldsomme skogbrannene i landet for noen måneder siden kostet trolig 25.000 koalaer livet, og arten er dermed truet, melder Sveriges Radio..

NRK - 45 minutter siden

Fløyet til sykehus etter ulykke

En person ble hardt skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold, og er fraktet til sykehus i luftambulanse. To personbiler kolliderte nord for Eidsberg stasjon..

NRK - 45 minutter siden

Skatteetaten skal sjekke mottakere

Skatteetaten får ansvar for å ettergå bedrifter som mottar koronastøtte. I den siste krisepakken satte regjeringen av 20 milliarder kroner i måneden for å hjelpe bedrifter. De som gir gal informasjon risikerer straffeskatt, bøter og fengselsstraff..

NRK - 1 time siden

Brøt karantene, ble anmeldt

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha sittet hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Både personen selv og minst tre andre har fått påvist korona-smitte..

NRK - 1 time siden

Løvinne døde i ulykke i Dyreparken

Løvinnen Leia (12) døde i en ulykke i Kristiansand Dyrepark på fredag, skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen skal ha skjedd foran besøkende og Dyreparken vet ikke sikkert hvordan ulykken skjedde. Etter gårsdagens ulykke er det fire løver igjen..

NRK - 1 time siden

Bryant valgt inn i Hall of Fame

Basketballstjernen Kobe Bryant, som mistet livet i en tragisk helikopterulykke i januar, er valgt inn i sportens Hall of Fame. Bryant vant fem NBA-titler med Los Angeles Lakers og var allstar-uttatt 18 ganger..

NRK - 1 time siden

Vurderer kutt i oljeproduksjonen

– Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen dersom flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru i en e-post til Reuters. Oljeprisfallet de siste ukene bunner i en konflikt mellom Russland og OPEC-landene..

NRK - 1 time siden

Viral ski-video fra leiligheten

Phillip Klein Herrero måtte avlyse skiferien sin og holde seg hjemme i Barcelona på grunn av korona-pandemien. Videoen han brukte fridagene til å lage går viralt. - Jeg hadde en kreativ gnist, sier han til AFP..

NRK - 1 time siden

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt