NRK > Nyheter

Wednesday, 20 November, 10:21

NRK - 08 Nov 19 kl. 23:58

AA setter 737 Max tilbake i trafikk

American Airlines vil sette Boeing 737 Max 8-flyene tilbake i trafikk i mars neste år, opplyser selskapet selv ifølge NTB. Hundrevis av MAX-fly ble tatt ut av trafikk etter to alvorlige ulykker som krevde 346 liv i Indonesia og Etiopia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Airlines, Boeing, Max, NTB, MAX, Indonesia, Etiopia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AA setter, 737, Max, tilbakei , trafikk
P4 - 26 Sep 19 kl. 17:33

Ny bank setter opp renta

Nok en bank setter nå opp renta på lån og innskudd, etter at Norges bank forrige uke hevet styringsrenta. S-banken opplyser i ettermiddag at de setter opp renta for sine kunder - noe flere andre store banker har gjort denne uken..

NRK - 06 Nov 19 kl. 21:58

Setter inn ekstra ambulansefly

Luftambulanseoperatøren Babcock setter inn et ekstra kortbanefly med eget mannskap for å bedre beredskapen i nord. De møter også pilotene til forhandlinger..

VG - 08 Nov 19 kl. 13:38

Setter opp pornomusikal i Oslo: – Det skal ikke være sex bare fordi det er sex

Studentfestivalen Musikal-i-teten legger opp til et kraftig klimaks når de setter opp «Gullstrupen»..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 10:00

Norges Bank setter opp renten. Skyver neste renteøkning inn i fremtiden.

Sentralbanksjef Øystein Olsen setter opp styringsrenten med 0,25 prosentenheter. Han gjør det motsatte av andre sentralbanker..

NRK - 01 Sep 19 kl. 12:22

Setter alle helikoptrene på bakken

Helikopterselskapet Helitrans setter alle sine helikoptre midlertidig på bakken etter ulykken i Alta lørdag som kostet seks personer livet..

P4 - 31 Oct 19 kl. 06:50

Boeing setter fly på bakken

Flyprodusenten Boeing setter 50 fly på bakken verden over. Årsaken er ifølge nyhetsbyrået AFP at det er sprekker i flyene. Sprekkene skal være oppdaget i en del som kobler flykroppen til vingen på enkelte Boeing 737-fly..

NRK - 20 Sep 19 kl. 17:18

SR-bank setter opp renten

SpareBank 1 SR-Bank setter opp renten for boliglån med inntil 0,25 prosentpoeng som følge av økte innlånskostnader. Laveste veiledende pris på boliglån vil etter endringen være 2,89 prosent for førstehjemslån, melder banken..

P4 - 22 Jul 19 kl. 15:34

Setter ned farenivå for Veslemannen

NVE setter ned farenivået for fjellpartiet Veslemannen i Rauma fra rødt til gult. Det har vært rødt farenivå siden fredag, og de som bor under fjellet har vært evakuert, men NVE mener faren er over for denne gang. Etter økte bevegelser og mange steinsprang som følge av regn i helgen, har bevegelsene nå avtatt..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 16:21

Rentetoppen er trolig nådd i Norge

Norges Bank setter opp renten og setter punktum. Utsiktene for norsk økonomi er gode, og Norges Bank går andre veier enn sentralbankene i utlandet..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 22:41

Dorian setter kursen mot Canada

Orkanen Dorian har forlatt North Carolina etter at den traff land fredag med regn og oversvømmelser. Uværet setter kurs mot Nordøst-USA og Canada..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere vil kjøpe sauekjøtt

Norgesgruppen og Rema merker at flere kunder vil kjøpe sauekjøtt, skriver Nationen. Kommunikasjonssjef Kine Søyland i Norgesgruppa sier at de merker økt etterspørsel etter at Matsjokket ble sendt på NRK, og at de nå henter inn nye produkter av sau..

NRK - 15 minutter siden

Ropstad må svare om miljøkritikk

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad må svare i Stortinget etter at han forrige uke kritiserte miljøbevegelsen for å sidestille mennesker og dyr. Også samferselsminister Jon Georg Dale (FrP) og klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) møter i spørretimen..

NRK - 15 minutter siden

Direkte frå spørretimen:

NRK - 45 minutter siden

Sønn av tidligere president drept

En 57 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha drept Fritz von Weizäcker (59), sønnen til Tysklands tidligere president Richard von Weizäcker. Gjerningsmannen skal ha sittet i publikum mens von Weizäcker foreleste på sykehuset der han jobbet..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert etter journalistdrap

Ein maltesisk forretningsmann blei arrestert på yachten sin, mistenkt for drapet på journalisten Daphne Caruana Galizia. Det melder BBC..

NRK - 1 time siden

Passerte 5,35 millionar innbyggarar

Folketalet i Noreg auka med 11.200 personar i tredje kvartal, og over halvparten av auka skuldast innvandring. Talet på fødslar per 1.

NRK - 2 timer siden

Skrev reiseregning til E-tjenesten

Frode Berg skrev reiseregninger for hver tur han hadde vært i Moskva for E-tjenesten. Berg vil ikke si hvem han leverte de til, men bekrefter til Dagbladet at Norge dekket alle hans reiser etter at han begynte å samarbeide med E-tjenesten i 2014..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Iran

Minst 106 personar er drepne i opptøyar i Iran dei siste dagane, ifølgje Amnesty, som også seier talet kan vere høgare. Demonstrasjonane starta då styresmaktene sette opp bensinprisen med 50 prosent. Styresmaktene i Iran seier tala er oppdikta..

NRK - 2 timer siden

Stakk av frå trafikkulukke

Ein person stakk av frå ei bilulukke i Caspariesgate i Oslo. Bilen skal ha hamna på taket, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

SV føreslår å avvikle BSU

I sitt alternative statsbudsjett, føreslår SV å avvikle ordninga bustadsparing for ungdom. Dei meiner ordninga er urettferdig. Ordninga gjer at alle under 33 år kan spare 25.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt