NRK > Nyheter

Tuesday, 26 May, 22:22

NRK - 08 Nov 19 kl. 23:58

AA setter 737 Max tilbake i trafikk

American Airlines vil sette Boeing 737 Max 8-flyene tilbake i trafikk i mars neste år, opplyser selskapet selv ifølge NTB. Hundrevis av MAX-fly ble tatt ut av trafikk etter to alvorlige ulykker som krevde 346 liv i Indonesia og Etiopia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Airlines, Boeing, Max, NTB, MAX, Indonesia, Etiopia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AA setter, 737, Max, tilbakei , trafikk
VG - 12 Dec 19 kl. 21:10

Babcock setter tre fly tilbake i tjeneste

Den tekniske feilen som har gjort at fire av Bacocks ti ambulansefly står på bakken, er nå identifisert. Tre fly settes tilbake i tjeneste torsdag kveld..

VG - 12 Dec 19 kl. 21:10

Babcock har funnet feilen - setter tre fly tilbake i tjeneste

Den tekniske feilen som har gjort at fire av Bacocks ti ambulansefly står på bakken, er nå identifisert. Tre fly settes tilbake i tjeneste torsdag kveld..

P4 - 26 Sep 19 kl. 17:33

Ny bank setter opp renta

Nok en bank setter nå opp renta på lån og innskudd, etter at Norges bank forrige uke hevet styringsrenta. S-banken opplyser i ettermiddag at de setter opp renta for sine kunder - noe flere andre store banker har gjort denne uken..

P4 - 19 May 20 kl. 15:14

Oslo setter av ekstraordinære koronamidler

Byrådet i Oslo setter av 1,9 milliarder kroner til ekstraordinære kostnader i forbindelse med koronautbruddet. Byrådet viser til at pandemien har gjort den økonomiske situasjonen i hovedstaden svært usikker. Og de setter også av midler til aktivitetspakker for å få nedarbeidsledigheten.

NRK - 22 Mar 20 kl. 17:05

DNB setter ned renta

DNB setter ned boliglånsrentarenta med 0,5 prosentpoeng fra 2. mai. Det skjer etter at Norges Bank fredag kuttet styringsrenta med 0,75 prosentpoeng..

P4 - 24 Feb 20 kl. 11:34

Også SAS setter inn ekstra fly

Også SAS setter inn ekstra fly for å hente hente hjem passasjerene som har vært værfaste gjennom helgen på Gran Canaria. Flyet tar med passasjerer fra København til Gran Canaria, og returnerer deretter med 262 passasjerer til Oslo. Tidligere i dag opplyste Norwegian at de setter inn flere fly, og at de satser på å fly ut sandfaste passasjerer fra sent i ettermiddag..

E24 - 06 Feb 20 kl. 14:37

DNB setter ned fastrenten

DNB setter ned renten på 5 og 10 års fastrentelån. Det melder banken på sin egen nyhetsside DNB Nyheter torsdag..

Aftenposten - 02 Apr 20 kl. 19:30

Trenger du virkelig pengene igjen for landstreffbilletten? | Mats Hansen

At du ikke får tilbake et par tusen kroner, setter deg trolig ikke i betydelige vansker..

NRK - 06 Nov 19 kl. 21:58

Setter inn ekstra ambulansefly

Luftambulanseoperatøren Babcock setter inn et ekstra kortbanefly med eget mannskap for å bedre beredskapen i nord. De møter også pilotene til forhandlinger..

P4 - 26 Mar 20 kl. 10:50

Setter inn "avstands-politi"

Østfold kommune setter nå inn frivillige vakter som skal sjekke om innbyggerne holder avstand til hverandre. Å unngå fysisk kontakt er et av de viktigste smittetiltakene nå i koronakrisen. Smaalenenes Avis melder at kommunen setter inn frivillige vakter som skal sjekke om innbyggerne overholder den såkalte «koronaavstanden».

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil starte bygging i juni 2020

Statsbygg vil starte bygging av et minnesmerke allerede til sommeren. – Målet er at minnestedet skal stå ferdig til 10-årsmarkeringen 22. juli neste år.

NRK - 30 minutter siden

President Trump møter pressen

USAs president, Donald Trump, møter pressen om koronaviruset. Ifølge Worldometers oversikt passerte landet i dag 100.000 registrerte koronarelaterte dødsfall..

NRK - 30 minutter siden

Hærverk førte til enorme vannskader

Etter at noen fredag trolig fylte en vask inne med papir og skrudde på kranen, har vannskadene på Solvang skole i Innlandet blitt taksert til over en halv million kroner. Det skriver GD. To av øvingslokalene til Øyer Kulturskole ble hardest rammet..

NRK - 30 minutter siden

Over 230.000 smittet i Italia

Antall bekreftede smittetilfeller i Italia har økt med 397 det siste døgnet til totalt 230.555 personer. Økningen er større enn foregående døgn da den var på 300 registrerte smittetilfeller, men lavere enn dagene forut..

NRK - 45 minutter siden

Dusør for tips om skadd katt

Dyrevernere har samlet inn nærmere 30.000 kroner for å tilby dusør for tips som kan gi svar på hvordan ei katte fikk 31 hagekuler i seg. Det skriver avisa Sør-Trøndelag.

NRK - 45 minutter siden

Mann dømt for voldtektsforsøk

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i to år og seks måneder for å ha forsøkt å voldta en kvinne på danskebåten sommeren 2018. Mannen må i tillegg betale kvinnen 120.000 kroner i oppreisningserstatning.

NRK - 45 minutter siden

Person skal være skutt i beinet

Politiet sier til Romerikes Blad at en person skal være skutt i beinet ved en skole i Lørenskog. – En person skal være skutt i beinet, men politiet vet ikke hvor vedkommende er, sier innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Ryanair ut mot Lufthansa-støtte

Det irske lavprisselskapet Ryanair kritiserer den tyske regjeringens redningspakke for Lufthansa og mener den ødelegger konkurransen i europeisk luftfart. Krisehjelpen vil styrke Lufthansas monopollignende grep rundt tysk luftfart, hevder Ryanair..

NRK - 1 time siden

Sier han var smittet av korona

Den italienske sangeren Andrea Bocelli sier at han ble smittet av koronaviruset, men nå er friskmeldt. Bocelli sang alene i katedralen Duomo i Milano 12. april for å glede et koronastengt land.

NRK - 1 time siden

USA sier Russland har sent kampfly

Russland sendte nylig kampfly til det borgerkrigsherjede Libya for å støtte russiske leiesoldater som kjemper for opprørsgeneralen Khalifa Haftar, ifølge USA. USAs militærkommando for Afrika sier tirsdag at kampflyene først landet i Syria..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt