NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 14:10

NRK - 25 nov. 20 kl. 15:51

9 av 10 følger reglene i Oslo

9 av 10 følger smittevernreglene i Oslo ifølge ny undersøkelse som er utført på oppdrag fra Oslo kommune. Andre funn fra undersøkelsen viser at 8 av 10 er uenig i at tiltakene er for strenge. Like mange sier de kjenner reglene godt eller svært godt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 9 av 10 følger, reglenei , Oslo
Klartale - 26 nov. 20 kl. 13:50

Korona-reglene i Oslo forlenges

De strenge reglene i Oslo skal fortsette å gjelde i to uker til. – Det kan se ut som vi må leve med disse tiltakene ut 2020, sier Raymond Johansen..

NRK - 30 nov. 20 kl. 22:15

Skal hjelpe pasienter med senfølger

I Nordjylland i Danmark opprettes det nå to klinikker som skal hjelpe folk med senfølger etter koronasykdom. Det skriver danske DR. Ifølge Aalborg Universitetshospital skal ca.

NRK - 03 des. 20 kl. 21:06

Airbnb strammer inn reglene

Airbnb strammer inn reglene for å hindre større nyttårsfeiringer i boligene som leies ut. Kunder som leier må skrive under på at de ikke skal arrangere fest, melder Reuters. Kunder som har fått dårlige tilbakemeldinger, vil ikke kunne leie boliger..

NRK - 09 des. 20 kl. 13:05

Endrer reglene for karantenehotell

Regjeringen gjør enkelte endringer i reglene for karantenehotell, og åpner for noen flere unntak. Hvis du kan dokumentere at du har et leieforhold i Norge eller et egnet karantenested vil du kunne oppholde deg der i karantenetiden..

Klartale - 14 jan. 21 kl. 16:29

Skal se på om de må endre reglene for hjemmekontor

Mange har jobbet mye fra hjemme som følge av korona. Nå vil regjeringen undersøke om reglene er gode nok..

Klartale - 19 jan. 21 kl. 12:04

Frykter at folk sliter med å forstå regler om korona

Reglene som skal hindre smitte med korona er vanskelige og blir endret ofte. Det kan føre til at folk bryter reglene uten å mene det, advarer helsemyndighetene..

Klartale - 20 jan. 21 kl. 10:45

Nå blir det enda dyrere å bryte korona-reglene

Det skal svi å bryte reglene om smittevern. Nå får du dobbelt så høy bot dersom du lager fest med for mange mennesker..

Klartale - 25 nov. 20 kl. 08:14

Alle må få vite mer om korona

Vi får mer og mer informasjon om korona-viruset. Det kan aldri bli nok. Hvordan sikre at alle forstår og følger reglene?.

NRK - 11 des. 20 kl. 14:48

Norge følger ikke USA

Norge følger ikke USAs president Donald Trump, som anerkjenner Marokkos suverenitet over okkuperte Vest-Sahara. – Norges holdning har vært konsistent over tid og i tråd med vedtak fattet i FNs sikkerhetsråd, sier statssekretær Audun Halvorsen (H)..

Dagbladet - 28 des. 20 kl. 21:53

Mutasjonene FHI følger med på

Den engelske virusvarianten kan ha blitt utviklet i dyr, som ble smittet av mennesker, skriver FHI. Instituttet følger nå også ekstra med på «Turistbussvarianten», «Trondheimsvarianten» og «Sør-afrikansk variant»..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

242 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 242 nye koronadødsfall i Sverige over helgen, opplyser svenske helsemyndigheter. Totalt er 11.247 døde av covid-19 i landet under pandemien.

NRK - 10 minutter siden

18 nye koronasmittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 18 nye koronasmittede i Bergen. 1809 personer testet seg i løpet av mandag. To av de smittede er importsmitte, mens 11 er nærkontakter av tidligere smittede..

NRK - 45 minutter siden

Solberg krever Navalnyj løslatt

Statsminister Erna Solberg deltok tirsdag på en digital demonstrasjon til støtte for den russiske demokratibevegelsen og Aleksej Navalnyj. Demonstrasjonen ble arrangert av Høyres svenske søsterparti Moderaterna. Navalnyj ble pågrepet forrige uke..

NRK - 1 time siden

Flere muterte virustilfeller påvist

Det er påvist fire nye tilfeller av mutert virus i Nordre Follo kommune tirsdag ettermiddag. Det viser prøver FHI har sekvensert tilbake fra 15. desember.

NRK - 1 time siden

Million koronadødsfall i Amerika

Antallet koronarelaterte dødsfall har nå passert én million i i de amerikanske kontinentene, skriver Røde Kors i en pressemelding. Det utgjør halvparten av alle korona-dødsfall i verden. USA står for nesten halvparten av dødsfallene på kontinentene..

NRK - 2 timer siden

Mutert virus i Arendal

Det har vært ett tilfelle av det muterte koronaviruset fra Storbritannia i Arendal, sier ordfører Robert Cornels Nordli til fvn.no. Den smittede ankom Norge fra Storbritannia for en tid tilbake, og skal ha vært i karantene da vedkommende ble testet..

NRK - 1 time siden

Vil ikke spekulere om vaksineeffekt

Steinar Madsen, fagdirektør i Legemiddelverket, sier følgende om ubekreftede opplysninger i tyske medier om at AztraZenecas vaksine gir dårlig beskyttelse for eldre over 65 år. – Dette var spekulasjoner som kom i mediene, ingen vet helt hvor det kommer fra. Vi vil ikke bidra til å spekulere ytterligere.

NRK - 1 time siden

Lavere kornproduksjon i 2020

Norske bønder produserte mindre korn i fjor. Kornavlingen i Norge gikk ned med 4,4 prosent fra 2019 til 2020. Den største nedgangen var i hvete, der det ble produsert 303.

NRK - 1 time siden

VG: Vaksineringen kan bli forsinket

Vaksineringen mot koronavirus kan bli opp mot to måneder forsinket, skriver VG. Etter at det ble klart at Norge får færre vaksiner fra AstraZeneca enn antatt, vil vi kunne havne én til to måneder lenger bak i vaksineringsskjemaet..

NRK - 1 time siden

EU ønsker regler for sosiale medier

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen oppfordrer USA til å samarbeide om et felles, globalt sett med regler for sosiale medieplattformer. i en tale sa hun at internettgiganter må ta ansvar for hvordan de sprer, fremmer og fjerner innhold..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt