NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 20:23

NRK - 21 mai 20 kl. 03:17

99-åring i Trondheim friskmeldt

99 år gamle Egil Andersen i Trondheim er friskmeldt etter at han ble smittet av koronaviruset i starten av måneden. Andersen ble smittet på Havsteinekra helse- og velferdssenter og har siden 2. mai kjempet mot viruset, skriver Adresseavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Egil Andersen, Trondheim, Havsteinekra, Adresseavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 99-åringi , Trondheim, friskmeldt
Aftenposten - 17 feb. 20 kl. 14:22

Verdens dyreste spiller friskmeldt til Haaland-møte

Den brasilianske fotballstjernen Neymar er friskmeldt og med i PSG-troppen som tirsdag møter Erling Braut Haalands Borussia Dortmund i mesterligaen..

VG - 19 feb. 20 kl. 18:27

Lyspunkt om coronavirus: Flere friskmeldt enn nye syke

Dødstallet har passert 2000, men onsdag var den første dagen flere ble friskmeldt enn nye smittetilfeller av covid-19-viruset registrert i Hubei-provinsen..

NRK - 15 mars 20 kl. 16:54

Norsk koronapasient friskmeldt

En norsk student i Firenze i Italia, som ble smittet av koronaviruset, skal nå være friskmeldt, opplyser den italienske avisen La Nazione. Studenten var den første nordmannen som ble bekreftet smittet av koronaviruset..

P4 - 15 mars 20 kl. 16:54

Nordmann friskmeldt

Den første nordmannen som ble bekreftet smittet av koronaviruset er friskmeldt. Mannen ble smittet i slutten av februar, og lå på sykehus i Italia, der han studerer. Nå melder italienske medier at han ikke lenger er i karantene, etter at en ny test viser at han er frisk..

Aftenposten - 24 mars 20 kl. 08:28

Italias første koronaviruspasient er friskmeldt

Den 38 år gamle mannen som ble kjent som pasient nummer én i Italia, er friskmeldt én måned etter at han ble lagt inn på sykehus i kritisk tilstand..

Dagbladet - 24 mars 20 kl. 09:15

Italias «pasient én» friskmeldt

38-år gamle Mattia er friskmeldt etter en måned på sykehus..

NRK - 29 mars 20 kl. 05:56

Friskmeldt etter koronasykdom

To drøye uker etter at hun testet positivt for koronavirus er Sophie Gregorie Trudeau, kona til Canadas statsminister Justin Trudeau, blitt friskmeldt. Candas statsminister gikk selv i selvpålagt isolasjon da kona hans den 13. mars testet positivt..

NRK - 01 april 20 kl. 14:24

Prins Charles friskmeldt

Storbritannias prins Charles nå friskmeldt etter å ha vært smittet av koronaviruset. Det opplyser 71-åringen og roser samtidig det britiske helsevesenet. Mandag ble det kjent at han var ute av isolasjon og i god form..

NRK - 27 april 20 kl. 19:33

900.000 friskmeldt

900.000 personer med bekreftet koronasmitte har blitt friskmeldt, ifølge tall fra nettstedet Worldometer. Litt over 3.

P4 - 27 april 20 kl. 20:42

900 000 friskmeldt

Over 915 000 personer i verden har blitt friskmeldt fra koronaviruset. Det viser oversikten til Worldometer. 3 millioner er nå registrert smittet, og tallet på døde er over 210 000..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Koronasmitte på sykehjem i Lier

24 pasienter og 18 ansatte på en avdeling er satt i karantene ved Liertun sykehjem. Årsaken er at to ansatte der har testet positivt for covid-19. Den ene smittede er bosatt i Lier, den andre i Drammen.

NRK - 45 minutter siden

Lærer suspendert i Belgia

En lærer i Brussel-forstaden Molenbeek er suspendert etter å ha vist en karikaturtegning av profeten Muhammed til klassen, skriver NTB. Læreren viste fram tegningen da han diskuterte drapet på den franske læreren Samuel Paty med elevene..

NRK - 45 minutter siden

Begrenser eksport av vaksine

Storbritannia begrenser eksporten av influensavaksine. Dosene skal brukes til egne innbyggere i stedet, ifølge den britiske helseministeren Matt Hancock. Etterspørselen av influensavaksine har økt som følge av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Viruset sprer seg raskt i England

Koronaviruset sprer seg betydelig raskere i England enn regjeringens verst tenkelige scenario, viser dokumenter. Regjeringens vitenskapelige rådgivere (Sage) sier at fire ganger flere personer koronasmittes enn det som var ventet, skriver BBC fredag..

NRK - 1 time siden

Sender kondolanse til Macron

Kronprins Haakon har sendt en kondolansebrev til den franske presidenten, Emmanuel Macron etter knivdrapet i Nice. – På vegne av meg selv, min familie og det norske folk, sender jeg Dem hr. President min dypeste kondolanse, skriver kronprinsen..

NRK - 1 time siden

Kontroll på gjerningsperson

Politiet har kontroll på gjerningspersonen som de mener knivstakk en kvinne i Elverum tidligere i dag. Personen ble funnet skadet, forenlig med fallskader, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Munnbindpåbud på offentlige steder

Lørenskog gikk strengere til verks enn Oslo da koronatiltakene ble strammet til fredag. Nå er det munnbindpåbud på offentlige steder innendørs uavhengig av om meteren holdes. Det skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Sykehjemsansatt koronasmittet

En ansatt ved Lyngbakken bo- og behandlingssenter i Skien har testet positivt for covid-19. Alle nærkontaktene til denne personen skal testes. Siden utbruddet i mars har 81 personer testet positivt i Skien kommune..

NRK - 2 timer siden

12 nye smitta i Bardu

Fredag har 12 personer fått påvist corona-smitte i Bardu. Det melder smittevernoverlege Vidar Bjørnås. Smitten er fortsatt knyttet til Setermoen leir, der to ansatte fikk påvist koronasmitte onsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

Suspenderes i fire kamper

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati får fire kampers karantene, melder Norges Fotballforbund. Det har stormet rundt Kristiansund-spilleren etter at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for en «jævla soper» under kampen søndag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt