P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:52

P4 - 15 jan. 20 kl. 10:22

94 arrestert i mafiaaksjon i Italia

94 personer er arrestert i en større aksjon mot mafiaen i Italia.
Personene er mistenkt for å ha svindlet til seg EU-midler for mer enn 10 millioner euro.
En ordfører er blant de pågrepne, og 151 selskaper er innblandet i skandalen.
Flere hundre soldater deltok i operasjonen som fant sted på Sicilia..
Les mer på P4


Les mer om:
Italia, EU, Sicilia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 94 arresterti , mafiaaksjoni , Italia
NRK - 02 mai 20 kl. 01:04

Arrestert under 1.mai-feiring

57 mennesker, inkludert flere journalister, ble arrestert da de var til stede på en 1. mai-demonstrasjon i Chiles hovedstad Santiago. Demonstrantene på Plaza Italia trosset myndighetenes forbud mot ansamlinger på over 50 personer..

NRK - 13 april 20 kl. 18:21

Over 20.000 døde i Italia

Talet på døde i Italia har passert 20.000. Det er no 20.

NRK - 10 aug. 20 kl. 16:29

Aktivist arrestert i Hongkong

Nok ein aktivist er arrestert i Hongkong. Demokratiforkjemparen Agnes Chow er arrestert som del av ei etterforsking som visstnok handlar om nasjonal tryggleik, seier ei kjelde i politiet. Tidlegare i dag vart Jimmy Lai og arrestert..

NRK - 25 feb. 20 kl. 18:42

Stenger ikke grenser til Italia

Italia og nabolandene deres er enige om å ikke stenge grensene mot Italia, etter et møte tirsdag. Den italienske helseministeren sier ifølge AFP at det vil være et upropsjonalt og inneffektivt tiltak i møte med spredningen av koronaviruset i Italia..

P4 - 26 feb. 20 kl. 20:13

Italia ber om internasjonal hjelp

Italia ber om internasjonal hjelp til å stoppe utbruddet av koronaviruset. De har nå 400 smittede personer, noe som er det høyeste antallet utenfor Asia. Siden fredag har 12 personer i Italia mistet livet på grunn av viruset.

NRK - 05 april 20 kl. 19:04

Lavere dødstall i Italia

Tallet på døde i korona-pandemien i Italia gikk ned i dag for første gang på to uker. 525 døde av covid-19 i Italia siste døgn. Det er også en svak nedgang i antall innlagte på italienske sykehus.

NRK - 08 mai 20 kl. 17:51

Over 30.000 dødsfall i Italia

Det er nå over 30.000 personer som har dødd av koronaviruset i Italia, melder Reuters. Italia blir dermed det tredje landet i verden til å passere 30.

P4 - 08 mai 20 kl. 18:36

Over 30.000 døde i Italia

Over 30.000 mennesker i Italia er nå døde etter smittet av koronaviruset. Det opplyser italienske myndigheter.

NRK - 28 mars 20 kl. 18:19

10.000 døde i Italia

Talet på koronarelaterte dødsfall i Italia har no passert 10.000, ifylgje nyheitsbyrået AFP. Italia er det landet i verda som førebels har vorte hardast råka av koronavirusutbrottet..

NRK - 11 april 20 kl. 18:33

619 nye koronadødsfall i Italia

Koronaepidemien har ført til 619 nye dødsfall i Italia det siste døgnet. Det totale dødstalet i Italia er no oppe i 19.468.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Nå kommer nasjonalt ID-kort

De sterkt forsinkede nasjonale ID-kortene og nye passene skal komme i november. Det opplyser Politidirektoratet til Dinside. ID-kortene skulle etter planen være tilgjengelig fra 1.

P4 - 3 minutter siden

Barnehageansatt smittet i Stavanger

En ansatt i en barnehage i Stavanger er smittet av koroanviruset. Kommunen opplyser at den ansatte mest sannsynlig har hatt smitten siden mars. De er usikre på om det er en aktuell covid-infeksjon nå, men siden de ikke kan utelukke muligheten for resmitte er flere personer satt i karantene.

P4 - 15 minutter siden

Nedgang i sykehusinnleggelser

Til tross for at det har vært en økning av smittetilfeller i Norge den siste tiden, går antallet koronainnleggelser ved sykehusene ned. Det er nå åtte innlagte koronapasienter, en halvvering fra mandag, og fire færre enn i går. En pasient får respiratorbehandling..

P4 - 15 minutter siden

Kripos bistår i forsvinningssak

Kripos er nå koblet inn i forsvinningen til en 21 år gammel student i Hamar i sommer. Det melder NRK. Mannen ble sist sett på hybelen sin utenfor Hamar den 24.

P4 - 30 minutter siden

Tollvesenet er skuffet over nordmenn

Tollvesenet er skuffet over nordmenn som reiser til Sverige og handler før det igjen blir karantene for å ha vært i Värmland län. Statsminister Erna Solberg har oppfordret alle til å holde seg i Norge etter at smittesituasjonen har forverret seg. Tollvesenet opplyser til Dagbladet at det har vært en klar trafikkøkning etter nyheten om at Värmland blir rød sone i morgen..

P4 - 30 minutter siden

En av tre planlegger oppsigelser

En av tre bedrifter i olje- og gassektoren planlegger oppsigelser fremover. Det kommer fram i NHOs ferske undersøkelse blant medlemsbedriftene. I tillegg fører koronakrisen til at industribedriftene og bygg- og anleggsbransjen sliter med å fylle ordrebøkene, melder Børsen.

P4 - 30 minutter siden

8 av 10 må være fysisk på jobb

8 av 10 ansatte i handels- og tjenestenæringen må være fysisk på jobb og kan ikke ha hjemmekontor. Det viser hovedorganisasjonen Virkes ferske medlemsundersøkelse. De er derfor glade for at Helsedirektoratet i dag kommer med en anbefaling om bruk av munnbind.

P4 - 30 minutter siden

Oljemesse får krisehjelp

Oljemessen i Stavanger, ONS, får 21 millioner kroner i krisehjelp fra regjeringen. Olje og energiminister Tina Bru sier til Stavanger Aftenblad at de med dette sikrer at messen vil være Norges viktigste møteplass for energispørsmål også i fremtiden. Koronaviruset gjør at messen har måtte avlyse det meste av aktiviteten i år..

P4 - 30 minutter siden

Savner du Spania? Lag Paella!

Christer tar oss med til Spania.

P4 - 1 time siden

Frykter smitteboom i helgen

Helsedirektoratet frykter en smitteboom i helgen siden det er meldt strålende sommervær over store deler av Sør-Norge. Flere steder er temperaturmåleren er ventet å krype opp mot 30 grader. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad er særlig bekymret for fester og uteliv, og ber alle ta ansvar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt