NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 04:24

NRK - 27 nov. 20 kl. 20:08

90.000 koronapasientar på sjukehusa

Talet på covid-19 pasientar som får behandling på sjukehus i USA har fredag nådd 90.000. Den siste månaden har talet på innlagde i landet dobla seg. Samtidig er svært mange amerikanarar samla denne helga for å feire Thanksgiving med familiane sine..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Thanksgiving

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 90.000, koronapasientar, sjukehusa
NRK - 19 jan. 21 kl. 01:09

Mange får indre skadar av korona

Kvar 3. koronapasient kjem attende til sjukehuset, og ein av 10 døyr, viser ein britisk studie. Mange av dei som blir innlagt på ny har fått skadar på hjarte, nyrer, lever og andre indre organ, skriv CNN.

NRK - 27 nov. 20 kl. 12:25

121 koronapasientar på sjukehus

Fredag er 121 koronasmitta pasientar innlagde på norske sjukehus. Det er ein nedgang på to pasientar frå dagen før. 20 av pasientane får respiratorbehandling..

NRK - 30 nov. 20 kl. 12:06

129 koronapasientar på sjukehus

Måndag var 129 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Dette er ein auke på seks pasientar frå dagen før, syner oversikta til Helsedirektoratet. 19 av pasientane får respiratorbehandling.

NRK - 11 des. 20 kl. 09:53

Skal forske på heimebehandling

Sørlandet sjukehus vert med i eit nordisk forskingsprosjekt for å undersøke moglegheita for å gi koronapasientar behandling i eigen heim. Prosjektet vert støtta med 8,3 millionar frå det interregionale samarbeidet til EU..

NRK - 11 des. 20 kl. 12:45

132 koronapasientar på sjukehus

Fredag var 132 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein nedgang på fire pasientar frå dagen før. 24 av pasientane får respiratorbehandling..

NRK - 13 des. 20 kl. 00:23

364 nye koronatilfelle i Noreg

Det siste døgnet er det registrert 364 nye koronasmitta personar i Noreg. Det er 52 færre enn fredag. 118 koronapasientar er laurdag innlagde på sjukehus.

NRK - 14 des. 20 kl. 00:20

200 nye smittetilfelle søndag

Det siste døgnet er det registrert 200 koronasmitta i Noreg. Det er 164 færre enn dagen før og 50 færre enn same dag i førre veke. 21 koronapasientar var søndag innlagde på sjukehus.

NRK - 19 des. 20 kl. 10:27

Fem koronapasientar på Haukeland

Fem pasientar med covid-19 er no innlagt på Haukeland sjukehus. Ein eldre pasient får intensivbehandling, opplyser Helse Bergen..

NRK - 10 jan. 21 kl. 16:02

Mann frå Klepp døydde av covid-19

Laurdag kveld døydde ein mann frå Klepp av covid-19 ved Stavanger universitetssjukehus, skriv Jærbladet. Mannen er i 50–60 åra. Det førre koronadødsfallet ved sjukehuset skjedde på nyttårsaftan.

NRK - 19 jan. 21 kl. 00:17

383 nye koronasmitta siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 383 nye koronatilfelle i Noreg. Det er 177 fleire enn dagen før, men 46 færre enn same dag i førre veke I alt var det ved midnatt natt til tysdag registrert 59.034 koronasmittede personar her i landet, viser foreløpige tal frå det nasjonale meldesystemet for smittsomme sjukdommar (MSIS).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Selger falske koronavaksiner

Kriminelle tilbyr falske vaksinepass, falske negatuve tester og falsk koronavaksine på nettet, melder Sveriges Radio. Det er ren svindel, sier Cecilia Fant som jobber som i PSI, Pharmaceutical Security Institute..

NRK - 1 time siden

Forskere evakuert fra sydpol-skjelv

Jordskjelvet nær øygruppen Sør-Shetlandsøyene i Antarktis er justert ned til styrke 6,9. 166 ansatte ble evakuert fra ni forskningsbaser i frykt for en tsunamibølge..

NRK - 1 time siden

Angrep på grensepost i Vest-Sahara

Frigjøringsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara melder at de har angrepet en marokkansk grensepost på grensen mellom Marokko og Mauritania, melder AFP. Polisari sier de avfyrte fire raketter i retning av grenseposten..

NRK - 1 time siden

USA ber Kina droppe Taiwan-press

USA advarer Kina og ber landet stanse sitt militære, diplomatiske og økonomiske press mot Taiwan, og i stedet satse på dialog med Taiwans folkevalgte ledelse. Taiwan meldte lørdag at kinesiske jagerfly og bombefly hadde krenket Taiwans luftrom..

NRK - 2 timer siden

Ungdom stoppet ved raset i Gjerdrum

To ungdommer er anmeldt for å ha tatt seg inn i det avsperrede området rundt sleirkredet i Gjerdrum på Romerike. Én av dem var rett ved skredkanten. følge Romerikes Blad ble politiet varslet av vektere..

NRK - 2 timer siden

Kraftig jordskjelv nær sydpolen

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilenske forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 2 timer siden

Kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilensk forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 2 timer siden

Biden lovet Boris samarbeid

Båndene mellom USA og Storbritannia skal styrkes, lovet president Joe Biden da han ringte statsminister Boris Johnson lørdag. Koronavaksiner, menneskeretter, Nato-samarbeid og klima var samtaletemaer, melder Johnson..

NRK - 3 timer siden

Advarer om stor skredfare i fjellet

Varsom.no advarer om betydelig skredfare i fjellet. Under leting etter en jeger som ble funnet død i et snøskred i Trøndelag lørdag, så letemannskapene flere skred.

NRK - 3 timer siden

Store skredfare i fjellet

Politiet i Trøndelag advarer om stor skredfare i fjellet. Under letingen etter en jeger som ble funnet død i et snøskred på Vassfjellet, oppdaget letemannskapre flere skred. – Det er veldig stor skredfare, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt