P4 > Nyheter

Mandag, 28 September, 14:09

P4 - 14 aug. 20 kl. 12:15

8 av 10 må være fysisk på jobb

8 av 10 ansatte i handels- og tjenestenæringen må være fysisk på jobb og kan ikke ha hjemmekontor.
Det viser hovedorganisasjonen Virkes ferske medlemsundersøkelse.
De er derfor glade for at Helsedirektoratet i dag kommer med en anbefaling om bruk av munnbind. Virke håper også kollektivtransporten skal få økt kapasitet for å minske smittetrykket der..
Les mer på P4


Les mer om:
Virkes, Helsedirektoratet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 8 av 10 må være, fysisk, jobb
Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

P4 - 23 juni 20 kl. 07:55

Frykter for elevers helse

Nasjonalforeningen for folkehelse mener regjeringen gambler med barn og unges helse når de ikke innfører en times fysisk aktivitet hver dag i skolen. Flere rapporter viser at barn og unge er for inaktive. Generalsekretær Mina Gerhardsen sier til Dagsavisen at skolene er de eneste som kan sørge for at alle får bedre helse ved å være mer fysisk aktive.

P4 - 12 mai 20 kl. 06:36

Vil ha folk tilbake på jobb

Det er på tide at folk vender tilbake på jobb. Det mener direktør for arbeidsliv i NHO, Nina Melsom. NHO mener situasjonen nå tilsier at bedrifter selv kan finne gode løsninger, og etterlyser nasjonale retningslinjer som åpner mer opp for dette.

P4 - 04 juni 20 kl. 13:28

Helseministeren: - Nordmenn må bli mer fysisk aktive

- Nordmenn må bli mer fysisk aktive. Det sier helseminister Bent Høie. I formiddag la han frem regjeringens handlingsplan, som skal bidra til at både unge og gamle blir mer aktive enn i dag.

P4 - 24 juni 20 kl. 06:59

Bytter for å få høyere lønn

Norske ansatte skifter jobb stadig oftere. Det viser en arbeidsmarkedsundersøkelse av Randstad. 25 prosent skiftet jobb i fjor, en økning fra 17 prosent året før.

P4 - 30 april 20 kl. 17:20

Ingen endringer for idretter med fysisk kontakt

Det er fortsatt uklart når det blir tillatt å arrangere idrettskonkurranser hvor det er fysisk kontakt. Kulturminister Abid Raja sa på pressekonferansen i ettermiddag at det bare er å starte opp hvis man klarer å holde en meters avstand på idrettsbanen. Det betyr at det fortsatt vil være umulig å drive lagidretter som fotball og håndball.

VG - 01 mai 20 kl. 16:06

Uhrenholdt Jacobsen om brorens død på «Lindmo»: Brukte tøff fysisk trening mot psykisk smerte

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) brukte hard fysisk trening som en måte å døyve den psykiske smerten etter at broren Sten Anders tok sitt eget liv..

VG - 01 mai 20 kl. 16:06

Uhrenholdt om brorens død på «Lindmo»: Brukte tøff fysisk trening mot psykisk smerte

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) brukte hard fysisk trening som en måte å døyve den psykiske smerten etter at broren Sten Anders tok sitt eget liv..

VG - 11 mai 20 kl. 16:19

Slik er de nye reglene for barne- og breddeidretten – yngre barn kan ha fysisk kontakt

Breddeidretten og toppidretten må fortsatt forholde seg til en avstand på minst én meter. Det er nå tillatt med idrettsarrangementer med inntil 50 personer til stede, og barn opp til 4. klasse kan ha fysisk kontakt..

VG - 11 mai 20 kl. 16:19

Slik er de nye reglene for barne- og breddeidretten – de yngste barna kan ha fysisk kontakt

Breddeidretten og toppidretten må fortsatt forholde seg til en avstand på minst én meter. Det er nå tillatt med idrettsarrangementer med inntil 50 personer til stede, og barn opp til 4. klasse kan ha fysisk kontakt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

20 avhør gjennomført i Hurtigrutesaken

Politiet har gjennomført 20 avhør i forbindelse med etterforskningen av koronasmitten ombord på Hurtigrutens MS Roald Amundsen i sommer. Selskapet har status som mistenkt og saken etterforskes for å avklare om de eller enkeltpersoner kan ha brutt loven for smittevern. Et omfattende datamaterialet med elektronisk kommunikasjon skal gjennomgås.

P4 - 1 time siden

Tekniske problemer hos Telenor løst

Telenor har nå rette feilen som gjorde at mange kunder ikke fikk ringt ut tidligere i dag. Det opplyser selskapet som beklager ulempen dette har medført kundene. Trafikken skal nå gå som normalt, men det kan gjenstå enkeltfeil knyttet til Mobilt bedriftsnett forteller pressekontakt Magnus Line til VG.

P4 - 45 minutter siden

-Har ikke kontroll på brann

Oljebrannen i Mekjarvik i Rogaland har blusset opp igjen. Brannvesenet sier de ikke har kontroll. Det er mye røyk i området som er farlig å puste inn.

P4 - 45 minutter siden

Kongen er skrevet ut av sykehuset

Kongen er nå skrevet ut av Rikshospitalet, han har forlatt sykehuset i følge NTB. Kongen ble innlagt på sykehuset fredag morgen på grunn av tung pust. Han vil være sykmeldt til og med 4.

P4 - 45 minutter siden

Ber om undersøkelse av drapssiktet

Politiet ber om at 19-åringen som er siktet for drapet på en 20 år gammel kvinne i Bergen i helgen undersøkes av psykiatere. Kvinnen ble funnet livløs i leiligheten lørdag kveld. Både siktede og offeret har siden august vært studenter i Bergen.

P4 - 1 time siden

100 i karantene på skole i Øygarden

I dag ble 49 nye elever på fjerde trinn ved Stranda skole i Øygarden satt i karantene etter at en elev fikk påvist koronaviruset. Det opplyser kommunen til NRK. Nå er over 100 pseroner satt i karantene ved denne skolen..

P4 - 1 time siden

Ny smitte ved sykehus

En ansatt ved Stavanger universitetssykehus fikk i helgen påvist koronaviruset. Nå er to medarbeidere og fire pasienter satt i karantene som følge av dette. I tillegg til pårørende.

P4 - 1 time siden

E6 stengt etter ulykke

E6 ved Snåsa i Trøndelag er stengt etter en trafikkulykke. Tre biler var involvert i ulykken..

P4 - 1 time siden

Etterlyst nordmann pågrepet for drap

En nordmann i begynnelsen av 20-årene som har vært etterlyst i forbindelse med et drap i London ble i helgen pågrepet i Oslo. Mannen er en av flere personer som er siktet for drapet som skjedde for noen måneder siden, skriver TV2. Han har vært etterlyst av britiske myndigheter som har begjært ham utlevert.

P4 - 1 time siden

Telenor har tekniske problemer

Telenor har for øyeblikket tekniske problemer som fører til at kunder ikke får ringt. Selskapet har foreløpig ikke oversikt om dette gjelder deler av landet eller hele landet. Det er kun utgående samtaler som er problemet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt