NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:32

NRK - 02 mars 21 kl. 23:48

86.000 mobbes på jobben

86.000 voksne nordmenn mobbes og trakasseres jevnlig på arbeidsplassen, viser en forskningsrapport. – Mobbing bfører til fysiske og psykiske plager, og det er viktig å forebygge at det skjer, sier seksjonsleder i Arbeidstilsynet. Guro Fykse..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arbeidstilsynet, Fykse

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 86.000, mobbes, jobben
Dagbladet - 16 jan. 21 kl. 21:57

Suksessforfatterens tøffe ungdomstid

Når Geir Tangen skriver om sårbare ungdom som mobbes, vet han nøyaktig hvordan han skal beskrive det..

NRK - 28 jan. 21 kl. 07:47

Litt færre elever mobbes

5,8 prosent av elever sier de har blitt mobbet 2-3 ganger i måneden eller oftere i fjor. Det viser Elevundersøkelsen 2020. Det er en nedgang på 0,2 prosentpoeng sammenliknet med 2019.

NRK - 28 jan. 21 kl. 07:47

Litt færre elever mobbes på skolen

5,8 prosent av elever sier de har blitt mobbet 2-3 ganger i måneden eller oftere i fjor. Det viser Elevundersøkelsen 2020. Det er en nedgang på 0,2 prosentpoeng sammenliknet med 2019.

NRK - 25 jan. 21 kl. 10:33

12.000 briter mister jobben

Det britiske varehuset Debenhams stenger alle butikker, og 12.000 personer mister jobben, opplyser en kilde til nyhetsbyrået AFP mandag. Debenhams har lenge slitt med å konkurrere med netthandelsaktører..

NRK - 19 mars 21 kl. 14:35

76.000 AstraZeneca-doser ubrukte

76.000 AstraZeneca-doser står ubrukte i Norge, ifølge Aftenposten. Årsaken er blant annet den midlertidige stansen i vaksineringen.

NRK - 09 jan. 21 kl. 15:30

Flere mistet jobben etter protesten

Flere Trump-tilhengere som inntok den amerikanske Kongressen denne uken har mistet jobben, etter at arbeidsgiverne deres har sett bilder av dem i sosiale medier, melder The Hill. En Florida-mann som bar talerstolen til husets speaker er arrestert..

NRK - 14 jan. 21 kl. 19:07

40 kan miste jobben i Shell Norge

Rundt 40 personer i Shell Norge kan miste jobben når selskapet skal omorganisere, skriver Stavanger Aftenblad. Ifølge avisa er det avdelingen på Risavika i Sola kommune som i sterkest grad vil bli berørt..

Dagbladet - 05 mars 21 kl. 18:28

- Har ikke gjort jobben sin

Sykehusdirektør Øystein Mæland forsvarte i ettermiddag Ahus' intensivkapasitet og hvorfor han mener de ikke har kapasitetsproblemer. Overlege Jon Laake ved Rikshospitalet mener Mæland ikke har gjort jobben sin..

Aftenposten - 13 mars 21 kl. 08:56

Han sluttet i jobben for å følge opp barna på hjemmeskole. Nå er det foreldreopprør i delstaten.

SAN FRANCISCO (E24): Tommy Bettles var glad i jobben sin. Han var ansvarlig for finansiell planlegging og analyse i….

NRK - 14 mars 21 kl. 13:54

En million mistet jobben i Iran

Over en million mennesker mistet jobben i Iran på grunn av koronapandemien det siste året, sier landets innenriksminister. Sanksjonene USA innførte i 2018, hadde allerede rammet landet hardt, og krisen ble forverret av pandemien,.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 2 timer siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..

NRK - 2 timer siden

Kjendisstøtte til Navalnyj

70 kjendiser fra flere land ber i et åpent brev Russlands president Vladimir Putin om å gi legehjelp til den fengslede regimekritikeren Aleksej Navalnyj. Han sultestreiker i fengselet for å få bedre legebehandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt