NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:14

NRK - 11 Feb 19 kl. 01:34

7 vogntog fikk kjørestans på E8

Statens vegvesen stanset sju vogntog på Kilpisjärvi tollsted på grnsen mellom Troms og Finland. Lastebilene hadde dekk som var uegnet for norsk vinterføre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kilpisjärvi, Troms, Finland, E8

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 7 vogntog, fikk, kjørestanspå E8
NRK - 04 Feb 19 kl. 23:13

15 vogntog fikk ikke kjøre videre

Av 15 vogntog som ble kontrollert ved Svinesund mandag kveld, fikk samtlige kjøreforbud. Årsak: utslitte dekk, ikke kjetting og dekk ikke egnet for kjøring på snø og islagt vei..

VG - 21 Jan 19 kl. 17:56

Storkontroll i nord: 86 vogntog fikk kjøreforbud

På fire dager har Statens vegvesen kontrollert kjøretøy ved grenseovergangene dag og natt. Det resulterte i at 86 av 597 kontrollerte vogntog fikk kjøreforbud..

NRK - 21 Jan 19 kl. 09:10

84 vogntog fikk kjøreforbud

84 vogntogsjåfører har fått forbud av Statens vegvesen mot å kjøre videre etter at 575 vogntog i løpet av helgen har blitt kontrollert på grensestasjoner i Nord-Norge. Uegnede dekk for snøforhold er blant årsakene, ifølge Statens vegvesen..

Aftenposten - 12 Feb 19 kl. 22:20

Her er traileren sekunder unna kollisjon: – Det var ren flaks

Martin Remy Lodden filmet da et vogntog fikk en enorm sleng midt i en sving. – Kravene til utenlandske vogntog er ikke strenge nok, mener seniorrådgiver i Veivesenet..

NRK - 06 Feb 19 kl. 23:04

NAF vil ha useriøse vogntog vekk

Kommunikasjonssjef i NAF, Camilla Ryste, mener vi nå må stille strengere krav til vogntog og til selskapene bak de farlige vogntogene. Useriøse aktører må bli tatt av veiene, sier hun. Utenlandske vogntog står for 8 av 10 ulykker..

NRK - 02 Feb 19 kl. 09:48

Storkontroller av vogntog

Statens vegvesen har denne uken hatt kontroller av 3000 vogntog på fire steder i Buskerud, Hedmark og Oppland. I Buskerud har kontrollørene stått ved riksvei 7 i Gol. Totalt har 210 vogntog fått kjøreforbud, de fleste på grunn av dårlige dekk..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Seks vogntog sperrer E6 på to ulike steder i Oslo

Tre-fire vogntog står fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. To vogntog står fast i Skulleruddumpa. Begge steder er det kø og trafikkaos..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Fastkjørte vogntog sperrer E6 på to ulike steder i Oslo

Mange vogntog står fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. To vogntog står fast i Skulleruddumpa. Begge steder er det kø og trafikkaos..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Fastkjørte vogntog sperret E6 på to ulike steder i Oslo

Mange vogntog sto fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. Totalt seks vogntog har stått fast i Skulleruddumpa. Begge steder har det vært kø og trafikkaos..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Fastkjørte vogntog sperret E6 i Oslo på to steder fredag kveld

Mange vogntog sto fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. I tillegg kjørte seks vogntog seg fast i Skulleruddumpa. Begge steder har det vært kø og trafikkaos..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 45 minutter siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 3 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt