NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:44

NRK - 11 Feb 19 kl. 01:34

7 vogntog fikk kjørestans på E8

Statens vegvesen stanset sju vogntog på Kilpisjärvi tollsted på grnsen mellom Troms og Finland. Lastebilene hadde dekk som var uegnet for norsk vinterføre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kilpisjärvi, Troms, Finland, E8

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 7 vogntog, fikk, kjørestanspå E8
NRK - 04 Feb 19 kl. 23:13

15 vogntog fikk ikke kjøre videre

Av 15 vogntog som ble kontrollert ved Svinesund mandag kveld, fikk samtlige kjøreforbud. Årsak: utslitte dekk, ikke kjetting og dekk ikke egnet for kjøring på snø og islagt vei..

VG - 21 Jan 19 kl. 17:56

Storkontroll i nord: 86 vogntog fikk kjøreforbud

På fire dager har Statens vegvesen kontrollert kjøretøy ved grenseovergangene dag og natt. Det resulterte i at 86 av 597 kontrollerte vogntog fikk kjøreforbud..

NRK - 21 Jan 19 kl. 09:10

84 vogntog fikk kjøreforbud

84 vogntogsjåfører har fått forbud av Statens vegvesen mot å kjøre videre etter at 575 vogntog i løpet av helgen har blitt kontrollert på grensestasjoner i Nord-Norge. Uegnede dekk for snøforhold er blant årsakene, ifølge Statens vegvesen..

Aftenposten - 12 Feb 19 kl. 22:20

Her er traileren sekunder unna kollisjon: – Det var ren flaks

Martin Remy Lodden filmet da et vogntog fikk en enorm sleng midt i en sving. – Kravene til utenlandske vogntog er ikke strenge nok, mener seniorrådgiver i Veivesenet..

NRK - 06 Feb 19 kl. 23:04

NAF vil ha useriøse vogntog vekk

Kommunikasjonssjef i NAF, Camilla Ryste, mener vi nå må stille strengere krav til vogntog og til selskapene bak de farlige vogntogene. Useriøse aktører må bli tatt av veiene, sier hun. Utenlandske vogntog står for 8 av 10 ulykker..

NRK - 02 Feb 19 kl. 09:48

Storkontroller av vogntog

Statens vegvesen har denne uken hatt kontroller av 3000 vogntog på fire steder i Buskerud, Hedmark og Oppland. I Buskerud har kontrollørene stått ved riksvei 7 i Gol. Totalt har 210 vogntog fått kjøreforbud, de fleste på grunn av dårlige dekk..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Seks vogntog sperrer E6 på to ulike steder i Oslo

Tre-fire vogntog står fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. To vogntog står fast i Skulleruddumpa. Begge steder er det kø og trafikkaos..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Fastkjørte vogntog sperrer E6 på to ulike steder i Oslo

Mange vogntog står fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. To vogntog står fast i Skulleruddumpa. Begge steder er det kø og trafikkaos..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Fastkjørte vogntog sperret E6 på to ulike steder i Oslo

Mange vogntog sto fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. Totalt seks vogntog har stått fast i Skulleruddumpa. Begge steder har det vært kø og trafikkaos..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Fastkjørte vogntog sperret E6 i Oslo på to steder fredag kveld

Mange vogntog sto fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. I tillegg kjørte seks vogntog seg fast i Skulleruddumpa. Begge steder har det vært kø og trafikkaos..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 30 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 30 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 3 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt