NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:46

NRK - 11 Feb 19 kl. 01:34

7 vogntog fikk kjørestans på E8

Statens vegvesen stanset sju vogntog på Kilpisjärvi tollsted på grnsen mellom Troms og Finland. Lastebilene hadde dekk som var uegnet for norsk vinterføre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kilpisjärvi, Troms, Finland, E8

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 7 vogntog, fikk, kjørestanspå E8
NRK - 04 Feb 19 kl. 23:13

15 vogntog fikk ikke kjøre videre

Av 15 vogntog som ble kontrollert ved Svinesund mandag kveld, fikk samtlige kjøreforbud. Årsak: utslitte dekk, ikke kjetting og dekk ikke egnet for kjøring på snø og islagt vei..

VG - 21 Jan 19 kl. 17:56

Storkontroll i nord: 86 vogntog fikk kjøreforbud

På fire dager har Statens vegvesen kontrollert kjøretøy ved grenseovergangene dag og natt. Det resulterte i at 86 av 597 kontrollerte vogntog fikk kjøreforbud..

NRK - 21 Jan 19 kl. 09:10

84 vogntog fikk kjøreforbud

84 vogntogsjåfører har fått forbud av Statens vegvesen mot å kjøre videre etter at 575 vogntog i løpet av helgen har blitt kontrollert på grensestasjoner i Nord-Norge. Uegnede dekk for snøforhold er blant årsakene, ifølge Statens vegvesen..

Aftenposten - 12 Feb 19 kl. 22:20

Her er traileren sekunder unna kollisjon: – Det var ren flaks

Martin Remy Lodden filmet da et vogntog fikk en enorm sleng midt i en sving. – Kravene til utenlandske vogntog er ikke strenge nok, mener seniorrådgiver i Veivesenet..

NRK - 06 Feb 19 kl. 23:04

NAF vil ha useriøse vogntog vekk

Kommunikasjonssjef i NAF, Camilla Ryste, mener vi nå må stille strengere krav til vogntog og til selskapene bak de farlige vogntogene. Useriøse aktører må bli tatt av veiene, sier hun. Utenlandske vogntog står for 8 av 10 ulykker..

NRK - 02 Feb 19 kl. 09:48

Storkontroller av vogntog

Statens vegvesen har denne uken hatt kontroller av 3000 vogntog på fire steder i Buskerud, Hedmark og Oppland. I Buskerud har kontrollørene stått ved riksvei 7 i Gol. Totalt har 210 vogntog fått kjøreforbud, de fleste på grunn av dårlige dekk..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Fastkjørte vogntog sperrer E6 på to ulike steder i Oslo

Mange vogntog står fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. To vogntog står fast i Skulleruddumpa. Begge steder er det kø og trafikkaos..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Seks vogntog sperrer E6 på to ulike steder i Oslo

Tre-fire vogntog står fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. To vogntog står fast i Skulleruddumpa. Begge steder er det kø og trafikkaos..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Fastkjørte vogntog sperret E6 på to ulike steder i Oslo

Mange vogntog sto fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. Totalt seks vogntog har stått fast i Skulleruddumpa. Begge steder har det vært kø og trafikkaos..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 16:58

Fastkjørte vogntog sperret E6 i Oslo på to steder fredag kveld

Mange vogntog sto fast på snøføret mellom Bryn og Ryen. I tillegg kjørte seks vogntog seg fast i Skulleruddumpa. Begge steder har det vært kø og trafikkaos..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt