P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:44

P4 - 20 Feb 20 kl. 18:48

76 kinesere søkt om oppholdstillatelse

76 kinesere har søkt om utvidet oppholdstillatelse i Norge på grunn av utbruddet av koronaviruset i hjemlandet.
67 av disse har fått innvilget søknaden, mens de siste 9 fortsatt er til behandling, melder VG.
Utenriksdepartementet opplyser at alle kinesiske statsborgere som ikke får reist hjem på grunn av kansellerte flyavganger og stengte flyplasser kan søke om utvidet opphold..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 76 kinesere, søktom , oppholdstillatelse
Dagbladet - 19 Jan 20 kl. 16:51

Kinesere funnet døde ved flyvrak

To unge kinesere er funnet like ved stedet der det amerikanske flyvraket styrtet på Island i 1973..

Klartale - 17 Jan 20 kl. 15:21

Nå kan kinesere få to barn, men de dropper det

Kina har flest folk i hele verden. Nå føder kinesere færre barn..

NRK - 24 Feb 20 kl. 20:01

Forslag kan gi oppholdstillatelse

Regjeringen vil at utlendinger som har fått avslag på asylsøknad, men har oppholdt seg lengre enn 16 år i Norge, likevel skal kunne få oppholdstillatelse. Forslaget ble sendt ut på høring i dag, og er en engangsløsning for ureturnerbare asylsøkere..

P4 - 31 Jan 20 kl. 17:46

Kinesere får bli inntil videre

Kinesere som ikke kommer seg hjem fra ferie i Norge kan nå få søke forlengelse av sine norske visum. Det opplyser Utlendingsdirektoratet. Årsaken er at flere flyselskap har kansellert avgangene til Kina i en periode, på grunn av coronaviruset..

P4 - 15 Mar 20 kl. 11:26

Bortviser folk uten oppholdstillatelse

Regjeringen har vedtatt å bortvise utlendinger uten oppholdstillatelse i Norge. Vedtaket ble gjort i ekstraordinært statsråd i dag , og gjøres av hensyn til folkehelsen, opplyser regjeringen i en kort pressemelding..

NRK - 15 Mar 20 kl. 15:42

Disse kan bli i Norge

Justisminister Monica Mæland bekreftet at EØS-borgere og utlendinger med oppholdstillatelse får bli i Norge, på pressekonferanse søndag. Regjeringen har vedtatt en forskrift for å utvise utlendinger uten oppholdstillatelse, hvis de truer folkehelsen..

NRK - 24 Jan 20 kl. 07:54

Syke kinesere reiste via Norge

To kinesere med influensasymptomer er kommet til Finland via Norge. Leger skal i dag undersøke prøver av de to for å se om de er smittet av corona-viruset. De to turistene er del av en familie fra Wuhan, og oppsøkte lege i Ivalo i natt, melder YLE..

NRK - 31 Jan 20 kl. 17:41

Kinesere i Norge kan be om å få bli

Kinesere som ikke kommer seg hjem fordi flygningene deres er kansellert, kan søke om forlengelse av visumet i Norge, opplyser Utlendingsdirektoratet (UDI). Det opplyser UDI på sine nettsider..

Klartale - 24 Oct 19 kl. 11:54

– Alle ofrene var kinesere

39 personer ble funnet døde i en lastebil i England. En kanal melder at alle ofrene var kinesere..

P4 - 24 Feb 20 kl. 20:08

Nytt forslag kan gi oppholdstillatelse

Regjeringen vil at utlendinger som har fått avslag på asylsøknaden, men som har oppholdt seg lengre enn 16 år i Norge, skal få oppholdstillatelse. I kveld har justis- og beredskapsdepartementet sendt ut dette forslaget til endring i utlendingsloven ut på høring. Forslaget er en engangsløsning for ureturnerbare asylsøkere..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadd i trafikkulykke på Mysen

En mann i 30-årene er alvorlig skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold i kveld. Mannen er fraktet til sykehus i luftambulanse. Det var to personbiler som kolliderte nord for Eidsberg stasjon.

P4 - 13 timer siden

Stoppet fester i natt

Politiet i Agder måtte i natt stoppe flere privatfester med for mange mennesker. Operasjonsleder Øyvind Hægeland sier til NTB at det har vært en økning i antall hjemmefester fordi folk ønsker å være sosiale. De fleste avsluttet festen da de fikk beskjed av politiet, og ingen ble anmeldt.

P4 - 1 time siden

Løve døde i Dyreparken

En 12 år gammel løve døde i en ulykke i Dyreparken i Kristiansand. Dødsårsaken er ikke endelig fastsatt, men løvinnen Leia har trolig hengt seg fast i tauene som brukes til å aktivisere dyrene. Der har hun fått sirkulasjonsproblemer og problemer med å puste, opplyser Dyreparkens veterinær til Fædrelandsvennen.

P4 - 1 time siden

Norge vurderer oljekutt

Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen - hvis flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru til Bloomberg. Det vil i så fall være første gang siden 2002 at Norge inngår en kuttavtale.

P4 - 1 time siden

Droppet karantene - smittet tre

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha holdt seg hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Nå har både personen selv og minst tre andre fått påvist korona-smitte..

P4 - 2 timer siden

Kraftig økning i dødstallet i New York

I New York har det vært rekordmange dødsfall siste døgn. 630 mennesker har mistet livet, opplyser byens guvernør nå i kveld. Totalt har det da vært 3565 koronadødsfall i New York..

P4 - 3 timer siden

Bekrefter at det neppe blir barnetog

Det kommer neppe som noen overraskelse at det neppe blir noe vanlig barnetog gjennom hovedstadens hovedgate i år. Nå bekrefter også Oslo-ordfører Marianne Borgen overfor VG at et tog med 30 000 barn ikke er realistisk. Men, som også kulturministeren har sagt, 17.

P4 - 3 timer siden

Har laget 150 000 testsett på en uke

På en drøy uke har forskere på NTNU - i samarbeid med St. Olavs hospital - produsert 150.000 testsett for å påvise koronasmitte.

P4 - 4 timer siden

Europol: Flere nettovergrep

Det har vært en økning i deling av overgrepsmateriale på nett etter at det ble iverksatt strenge koronatiltak over hele verden. I en ny rapport skriver Europol at isolerte overgripere som kjeder seg har økende interesse i å utveksle bilder. I tillegg er det flere som forsøker å opprette kontakt med barn på nett, og det er flere innlegg som dreier seg om nettovergrep.

P4 - 4 timer siden

Over 700 nye døde i Storbritannia

I Storbritannia har 708 personer mistet livet av koronaviruset siden i går. Aldri før har så mange mistet livet i landet på en dag, og fjerde dag på rad at det settes en ny, dyster rekord. 4.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt