NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 07:10

NRK - 16 Oct 19 kl. 04:34

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
TV, NHK, Reuters, Japan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 74 omkom, etter, tyfoni , Japan
P4 - 08 Sep 19 kl. 07:35

Tyfon på vei mot Japan

En tyfon er nå på vei mot Japan, og ligger an til å treffe hovedstaden Tokyo i dag. Tyfonen har passert Nord- og Sør-Korea, og det er varslet vindstyrke i Japan på opp mot 60 meter i sekundet..

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:12

Minst tre omkom i tyfon i Japan

Mins tre personer er omkommet etter den kraftige tyfonen Faxai rammet øst for hovedstaden Tokyo i Japan mandag. Mer 160 flyreiser er kansellert, og toglinjer ble stengt. Rundt 36 millioner mennesker ble berørt, melder Kyodo News Agency..

NRK - 22 Sep 19 kl. 08:43

Tyfon på veg nordaust i Japan

Ein tyfon er på veg til Honshu, nordaust i Japan. Tyfonen traff blant anna Okinawa tidlegare i helga, og 18 personar blei lettare skada. Japan sitt meteorologiske institutt seier stormen flyttar seg i 30 kilometer i timen, ifølgje nyheitsbyrået AP..

NRK - 09 Aug 19 kl. 05:29

Kraftig tyfon feide på vei mot Kina

Tyfonen Lekima er på vei mot fastlands-Kina, etter å ha passert Taiwan og Japan. Over 500 flyvninger måtte kanselleres i Taiwan, der en person også omkom. På øya Okinawa i Japan ble fire personer skadd og over to hundre flyavganger kansellert..

P4 - 10 Oct 19 kl. 14:55

Kansellerer fly før tyfon i Japan

I Japan er en rekke flyavganger kansellert før en tyfon treffer landet i helgen. Det er ventet vind opp i 57 meter i sekunder, i tillegg til kraftig regn. I dag er tyfonen fortsatt en kategori fem, men det er ventet at den svekkes til kategori to før den treffer Japan - Tokyo-området sent lørdag..

NRK - 15 Oct 19 kl. 01:33

58 døde etter tyfon i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» herjet i Japan fortsetter å øke. Nå er 58 personer bekreftet omkommet, 15 savnet og 211 skadd. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 07:26

Kraftig tyfon feide over øyer sør i Japan, på vei mot Kina

Tyfonen Lekima er på vei mot Kina, etter å ha passert Taiwan og Japan torsdag og fredag..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 07:26

Japan venter på tyfon – Sør-Korea puster ut etter en annen

Tyfonen Lingling har så vidt blitt ferdig med Nord- og Sør-Korea, før tyfonen Faxai ligger an til å treffe rett på hovedstaden i Japan søndag..

VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon treffer Japan: Kan bli den verste på 60 år

Tyfonen «Hagibis» omtales som «stor og veldig sterk». Allerede før den traff fastlandet i Japan mistet en person livet..

VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon nærmer seg Japan: Kan bli den verste på 60 år

Tyfonen «Hagibis» omtales som «stor og veldig sterk». Allerede før den har truffet fastlandet i Japan har den startet å herje, og en person har mistet livet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Datteren til borgermester pågrepet

Chiara de Blasio, dattera til New York-ordfører Bill de Blasio, var én av flere som ble pågrepet under en demonstrasjon i New York søndag. Hun ble pågrepet nær krysset 12th Street og Broadway sammen med om lag hundre andre..

NRK - 1 time siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 1 time siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 1 time siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 2 timer siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 2 timer siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 2 timer siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..

NRK - 17 timer siden

Krafting økning av smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter å ha ranet 17-åring

I Sandefjord er to menn arrestert etter å ha ranet en 17-åring med kniv. Politiet ble varslet om ranet ved 1.30-tiden i natt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt