NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 23:30

NRK - 16 Oct 19 kl. 04:34

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
TV, NHK, Reuters, Japan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 74 omkom, etter, tyfoni , Japan
P4 - 08 Sep 19 kl. 07:35

Tyfon på vei mot Japan

En tyfon er nå på vei mot Japan, og ligger an til å treffe hovedstaden Tokyo i dag. Tyfonen har passert Nord- og Sør-Korea, og det er varslet vindstyrke i Japan på opp mot 60 meter i sekundet..

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:12

Minst tre omkom i tyfon i Japan

Mins tre personer er omkommet etter den kraftige tyfonen Faxai rammet øst for hovedstaden Tokyo i Japan mandag. Mer 160 flyreiser er kansellert, og toglinjer ble stengt. Rundt 36 millioner mennesker ble berørt, melder Kyodo News Agency..

NRK - 22 Sep 19 kl. 08:43

Tyfon på veg nordaust i Japan

Ein tyfon er på veg til Honshu, nordaust i Japan. Tyfonen traff blant anna Okinawa tidlegare i helga, og 18 personar blei lettare skada. Japan sitt meteorologiske institutt seier stormen flyttar seg i 30 kilometer i timen, ifølgje nyheitsbyrået AP..

NRK - 09 Aug 19 kl. 05:29

Kraftig tyfon feide på vei mot Kina

Tyfonen Lekima er på vei mot fastlands-Kina, etter å ha passert Taiwan og Japan. Over 500 flyvninger måtte kanselleres i Taiwan, der en person også omkom. På øya Okinawa i Japan ble fire personer skadd og over to hundre flyavganger kansellert..

P4 - 10 Oct 19 kl. 14:55

Kansellerer fly før tyfon i Japan

I Japan er en rekke flyavganger kansellert før en tyfon treffer landet i helgen. Det er ventet vind opp i 57 meter i sekunder, i tillegg til kraftig regn. I dag er tyfonen fortsatt en kategori fem, men det er ventet at den svekkes til kategori to før den treffer Japan - Tokyo-området sent lørdag..

NRK - 15 Oct 19 kl. 01:33

58 døde etter tyfon i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» herjet i Japan fortsetter å øke. Nå er 58 personer bekreftet omkommet, 15 savnet og 211 skadd. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 07:26

Kraftig tyfon feide over øyer sør i Japan, på vei mot Kina

Tyfonen Lekima er på vei mot Kina, etter å ha passert Taiwan og Japan torsdag og fredag..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 07:26

Japan venter på tyfon – Sør-Korea puster ut etter en annen

Tyfonen Lingling har så vidt blitt ferdig med Nord- og Sør-Korea, før tyfonen Faxai ligger an til å treffe rett på hovedstaden i Japan søndag..

VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon treffer Japan: Kan bli den verste på 60 år

Tyfonen «Hagibis» omtales som «stor og veldig sterk». Allerede før den traff fastlandet i Japan mistet en person livet..

VG - 12 Oct 19 kl. 06:12

Tyfon nærmer seg Japan: Kan bli den verste på 60 år

Tyfonen «Hagibis» omtales som «stor og veldig sterk». Allerede før den har truffet fastlandet i Japan har den startet å herje, og en person har mistet livet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

NRK - 1 time siden

En person utsatt for vold i Oslo

En person ble i kveld utsatt for vold i Oslo, muligens med et stikkvåpen. Dette skjedde i området Kværnerdalen/Svartdalsparken, og vedkommende er kjørt til legevakta. Politiet opplyser at de søker etter tre unge menn, cirka 15 år og mørke i huden.

NRK - 2 timer siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 2 timer siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 2 timer siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 3 timer siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 3 timer siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 3 timer siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 3 timer siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt