P4 > Nyheter

Monday, 16 September, 04:53

P4 - 24 May 19 kl. 21:38

73-åring dømt for å ha mishandlet kona i 40 år

En 73 år gammel mann er dømt til to års fengsel for å ha utsatt kona for vold og andre former for mishandling gjennom 40 år.
Mannen er dømt i Haugaland tingrett.
73-åringen er dømt for å ha lugget og slått kona og truet henne.
Retten la vekt på at den lange varigheten har fått alvorlige konsekvenser for kona..
Les mer på P4


Les mer om:
Haugaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 73-åring, dømt, forå ha , mishandlet, konai 40 , år
NRK - 28 Feb 19 kl. 01:31

Indisk flyver ble mishandlet

Flyveren i et indisk kampfly som ble skutt ned over den pakistanske delen av Kashmir, overlevde nedskytningen, men videobilder viser at han ble mishandlet etter at han landet i fallskjerm..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 20:55

Tenåringer dømt for å ha mishandlet og drept katten Gullars

Katten ble fanget i en sekk, mishandlet og druknet, ifølge dommen..

NRK - 05 Apr 19 kl. 14:52

Dømt for mishandling av migrant

To svenske tenåringer er dømt for å mishandlet en hjemløs EU-migrant med døden til følge i august 2018. Dette slår svensk lagmannsrett fast fredag. De to erkjenner å ha mishandlet mannen, men nekter for å ha tatt livet av ham, melder SVT..

VG - 24 May 19 kl. 21:19

73-åring dømt for å ha mishandlet kona i 40 år

En 73 år gammel mann er dømt til to års fengsel for å ha utsatt kona for vold og andre former for mishandling gjennom 40 år..

NRK - 28 Feb 19 kl. 01:31

Indisk flyver mishandlet i Kashmir

Flyveren i et indisk kampfly som ble skutt ned over den pakistanske delen av Kashmir, overlevde nedskytningen, men videobilder viser at han ble mishandlet etter at han landet i fallskjerm..

Aftenposten - 12 May 19 kl. 21:37

Operasjon Spiderweb: På sporet av pedofili-ring med over 100 medlemmer

(Stavanger Aftenblad) Disse menneskene deler grove overgrepsbilder og -filmer hvor barn helt ned i spedbarnsalderen blir voldtatt eller seksuelt mishandlet på andre måter..

Dagbladet - 17 Aug 19 kl. 22:04

Tiltale: Mishandlet familien i 16 år

En familiefar i 70-åra står tiltalt for å ha utøvet psykisk og fysisk vold mot både daværende ektefelle og sine egne barn gjennom 16 år..

Dagbladet - 28 Feb 19 kl. 15:09

Skar opp valpens munn som «Jokeren» i Batman

Valpen ble grovt mishandlet og dumpet i Seoul. – Den er heldig som er i live, sier lokal dyrevernsorganisasjon..

P4 - 10 Aug 19 kl. 08:43

Fem ungdommer til sykehus etter utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim etter en utforkjøring på Byåsen. Det er snakk om en utforkjøring i høy hastighet og politiet utelukker ikke promillekjøring.

Dagbladet - 05 Mar 19 kl. 05:44

Innesperret og mishandlet i over ett døgn - politiet jakter flere gjerningspersoner

- Det skjer nok oftere enn vi liker å tro, sier politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot nye boliglånskrav

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot forslagene til nye boliglånskrav. Finanstilsynet foreslår å senke grensen for hvor mye du totalt kan få i lån, fra 5 til 4,5 ganger inntekten – og foreslår en halvering av bankenes «fleksibilitetskvote» fra 10 til 5 prosent av utlånene. Nordea kaller tilsynets forslag «ganske dramatisk», og DNB advarer om at unge boligkjøpere vil rammes spesielt.

P4 - 6 timer siden

Israel godkjenner ny bosetning to dager før valget

Den israelske regjeringen har godkjent en ny bosetning på den okkuperte Vestbredden, bare to dager før valget til ny nasjonalforsamling. I valgkampinnspurten har Netanyahu jobbet hardt for å mobilisere velgere på høyresiden. Alle israelske bosetninger på den okkuperte Vestbredden er ulovlige etter folkeretten, men Israel skiller selv mellom bosetninger med og uten offentlig godkjenning..

P4 - 7 timer siden

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 8 timer siden

Søviknes ferdig som ordfører

P4 - 8 timer siden

Trump fortsatt åpen for å møte Irans president

USAs president Donald Trump vil ikke utelukke et møte med Irans president Hassan Rouhani. Det melder Det hvite hus i kveld. Det skjer til tross for at USA mener det i realiteten er Iran som står bak helgens droneangrep mot saudiarabiske oljeanlegg.

P4 - 8 timer siden

Toginnstillinger på Sørlandsbanen

Det er trøbbel på Sørlandsbanen og strekningen mellom Nordagutu og Kongsberg er stengt for togtrafikk. Det melder Bane Nor, som sier det skyldes strømproblemer. De jobber nå med å rette feilen..

P4 - 8 timer siden

Flomtoppen er ennå ikke nådd

NVE tror ikke at flomtoppen i Hordaland og Sogn og Fjordane er nådd før ved midnatt. En lang rekke veier på Vestlandet er stengt på grunn av ras og overvann. Det kommer fortsatt mye nedbør inn over Vestlandet, og vannstanden i vassdragene som allerede er høy, vil fortsette å stige i flere timer.

P4 - 8 timer siden

Mot 100 år med Ap-styre i Stange

Det går mot 100 år med Arbeiderpartistyre i Stange i Hedmark. Ap sto i fare for å miste ordføreren i Stange til Sp etter 96 år ved roret, men Nærmiljølista sørget i kveld for at Ap beholder vervet. Senterpartiets ordførerkandidat Aasa Gjestvang tar det imidlertid med fatning at hun heller ikke denne gangen klarte å fravriste Ap ordføreren, melder NTB..

P4 - 9 timer siden

Suzann Pettersen legger opp

Det norske golfesset Suzann Pettersen legger opp. Sjokkmeldingen kom like etter at hun avgjorde for Europa under Solheim Cup i dag. Pettersen ble overfalt av lagvenninnene etter at Europa slo USA for første gang siden 2013.

P4 - 9 timer siden

Mann omkom etter ulykke

Mannen som ble livstruende skadd i en trafikkulykke på E16 i Nannestad på torsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. Den omkomne kom fra Flateby i Enebakk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt