P4 > Nyheter

Monday, 24 June, 22:00

P4 - 24 May 19 kl. 21:38

73-åring dømt for å ha mishandlet kona i 40 år

En 73 år gammel mann er dømt til to års fengsel for å ha utsatt kona for vold og andre former for mishandling gjennom 40 år.
Mannen er dømt i Haugaland tingrett.
73-åringen er dømt for å ha lugget og slått kona og truet henne.
Retten la vekt på at den lange varigheten har fått alvorlige konsekvenser for kona..
Les mer på P4


Les mer om:
Haugaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 73-åring, dømt, forå ha , mishandlet, konai 40 , år
NRK - 28 Feb 19 kl. 01:31

Indisk flyver ble mishandlet

Flyveren i et indisk kampfly som ble skutt ned over den pakistanske delen av Kashmir, overlevde nedskytningen, men videobilder viser at han ble mishandlet etter at han landet i fallskjerm..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 20:55

Tenåringer dømt for å ha mishandlet og drept katten Gullars

Katten ble fanget i en sekk, mishandlet og druknet, ifølge dommen..

NRK - 05 Apr 19 kl. 14:52

Dømt for mishandling av migrant

To svenske tenåringer er dømt for å mishandlet en hjemløs EU-migrant med døden til følge i august 2018. Dette slår svensk lagmannsrett fast fredag. De to erkjenner å ha mishandlet mannen, men nekter for å ha tatt livet av ham, melder SVT..

VG - 24 May 19 kl. 21:19

73-åring dømt for å ha mishandlet kona i 40 år

En 73 år gammel mann er dømt til to års fengsel for å ha utsatt kona for vold og andre former for mishandling gjennom 40 år..

NRK - 28 Feb 19 kl. 01:31

Indisk flyver mishandlet i Kashmir

Flyveren i et indisk kampfly som ble skutt ned over den pakistanske delen av Kashmir, overlevde nedskytningen, men videobilder viser at han ble mishandlet etter at han landet i fallskjerm..

Aftenposten - 12 May 19 kl. 21:37

Operasjon Spiderweb: På sporet av pedofili-ring med over 100 medlemmer

(Stavanger Aftenblad) Disse menneskene deler grove overgrepsbilder og -filmer hvor barn helt ned i spedbarnsalderen blir voldtatt eller seksuelt mishandlet på andre måter..

Dagbladet - 28 Feb 19 kl. 15:09

Skar opp valpens munn som «Jokeren» i Batman

Valpen ble grovt mishandlet og dumpet i Seoul. – Den er heldig som er i live, sier lokal dyrevernsorganisasjon..

Dagbladet - 05 Mar 19 kl. 05:44

Innesperret og mishandlet i over ett døgn - politiet jakter flere gjerningspersoner

- Det skjer nok oftere enn vi liker å tro, sier politiet..

Aftenposten - 22 Mar 19 kl. 11:45

Norsk 14-åring rekruttert av IS, ifølge amerikanske myndigheter

En amerikansk 20-åring er tiltalt for å ha samarbeidet med ekstremistgruppen IS. Ifølge Washington Post rekrutterte hun en norsk 14-åring til å hacke for IS..

VG - 22 Mar 19 kl. 11:41

Norsk 14-åring rekruttert av IS, ifølge amerikanske myndigheter

En amerikansk 20-åring er tiltalt for å ha samarbeidet med ekstremistgruppen IS. Ifølge Washington Post rekrutterte hun en norsk 14-åring til å hacke for IS..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico øker nå vaktholdet ved den amerikanske grensen ytterligere. De har nå plassert ut rundt 15 000 soldater og vakter som stopper migranter som forsøker å krysse grensen ulovlig. De har også pågrepet og splittet opp migrantfamilier, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 45 minutter siden

Vet ikke om smittekilden blir funnet

Det er usikkert om smittekilden som førte til en epidemi i Askøy blir funnet. Det opplyste varaordfører Bård Espelid på et folkemøte på Askøy i kveld. Kommunen har gjort undersøkelser av avføring som er funnet i nærheten av vannbassenget der de mistenker smitten oppsto, men disse har ikke inneholdt spor av campylobakter som førte til at folk ble syke.

P4 - 1 time siden

Partiene bevilger penger til seg selv

Partigruppene på Stortinget bevilger penger til seg selv som de slipper å betale tilbake om de ikke bruker opp alt i løpet av året. Gjennom gruppetilskudd, representanttilskudd og opposisjonstilskudd fikk de ni stortingsgruppene til sammen 188 millioner kroner i fjor, melder VG. Partiene har nå nesten 200 millioner kroner til sammen i oppsparte midler..

P4 - 1 time siden

Italienerne mer positive til OL

Det italienske folket er mer positive til å arrangere OL i hjemlandet enn de svenske. IOC sin evalueringsrapport viser at 83 prosent av italienerne er positive til dette, mot 55 prosent av svenskene. Men det har ikke stoppet søta bror fra å være skuffet over at de i kveld mistet vinter-OL 2026 til Italia.

P4 - 1 time siden

USA videre til kvartfinale

USA tok seg videre til kvartfinalen i fotball-VM da de slo Spania 2-1 i kveld. De amerikanske kvinnene skal møte vertsnasjonen Frankrike i kvartfinalen. Sverige sin åttedelsfinale mot Canada startet nå klokken 21.

P4 - 1 time siden

70 beboere evakuert i forbindelse med brann

70 beboere evakuerte seg selv da det begynte å brenne i en leilighet i en blokk i Sofienberggata i Oslo i kveld. Det er ikke kjent om personen som var i leiligheten der brannen startet ble skadet. Brannvesenet har slukket brannen..

P4 - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Innbyggerne i Askøy må koke drikkevannet i minst fire til fem uker til. Det kom fram på et folkemøte i kommunen i kveld. Kommunen anslår at så mange som 2000 innbyggere har blitt syke med tarminfeksjoner av vannet.

P4 - 2 timer siden

Intercity dyrere enn planlagt

Utbyggingen av jernbanen på Østlandet kommer til å bli dyrere enn planlagt. Bane Nor varsler kostnandssprekk for to intercity-prosjekter. Strekningen ved Eidsvoll som skulle koste 6,7 milliarder kroner kommer til å bli en milliard dyrere, skriver Byggindustrien.

P4 - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte anbudskonkurransen om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Det ble danske Ørsted som vant og får bygge vindpark med en kapasitet på 1100 megawatt i et havområde utenfor delstaten New Jersey, skriver Teknisk ukeblad. Equinor er fortsatt med i konrkurranse om å bygge ut en park utenfor New York..

P4 - 4 timer siden

Forsinkelser etter togstans

Alle passasjerene evakueres etter at et fullt tog fikk tekniske problemer og stanset mellom Alna og Nyland stasjon i ettermiddag. Det ble for varmt for passasjerene å vente i toget, opplyser Vy til VG. Toget sperrer sporet det står på.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt