NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:24

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:45

70-åring omkom på riksvei 35

Det var en 70 år gammel mann som omkom i trafikkulykken på riksvei 35 i Øvre Eiker i Buskerud onsdag. Alle nødetater og luftambulanse ble sendt til stedet. Det ble utført livreddende førstehjelp på stedet. Veien er åpnet igjen etter ulykken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Eiker, Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 70-åring, omkom, riksvei35
P4 - 21 May 19 kl. 09:28

Mopedfører omkom

En ung mann på moped mistet livet i en kollisjon med en lastebil på riksvei 4 på Jaren i Gran i Oppland i dag. Årsaken til ulykken er ennå ikke avklart. Riksvei 4 er fortsatt stengt forbi ulykkesstedet..

NRK - 17 May 19 kl. 01:23

Mann omkom i trafikkulykke

En mann i 30-årene er bekreftet død etter en utforkjøring på riksvei 109 i Sarpsborg i Østfold torsdag kveld. Mannen unndro seg politikontroll og kjørte etter kort tid inn i et tre. Spesialenheten for politisaker er varslet..

Aftenposten - 21 May 19 kl. 09:06

Ung mopedfører mistet livet i Oppland

En tenåringsgutt på moped omkom i en kollisjon med en lastebil på riksvei 4 på Jaren i Gran i Oppland tirsdag morgen..

NRK - 08 Jun 19 kl. 15:43

Ulykke på riksvei 22

To biler skal ha vært involvert i en frontkollisjon på riksvei 22 i Trømborg i Eidsberg. Politiet melder at det er to personer i hver bil, og at nødetatene er på vei..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 04:54

Norsk kvinne omkom i utforkjøring i Finland

En kvinne i 20-årene omkom og en kvinne i 50-årene er fraktet til sykehus i Kirkenes etter en utforkjøring i Finland torsdag kveld..

NRK - 05 Jun 19 kl. 04:27

To til sykehus etter utforkjøring

En person er sendt til Haukeland sykehus med luftambulanse, mens en annen er kjørt til Voss sykehus i ambulanse etter en utforkjøring på riksvei 7 i Eidfjord i Hordaland natt til onsdag. Begge to skal ha vært ved bevissthet etter ulykken..

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:21

En omkom i ulykke

En person er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil i Hokksund i Buskerud i ettermiddag. Det opplyser politiet. De pårørende er foreløbig ikke varslet.

Aftenposten - 14 Jun 19 kl. 13:06

18-åring omkom i trafikkulykke i Halden

En 18 år gammel mann fra Halden omkom i en trafikkulykke fredag morgen. Bilen han satt i kolliderte med en lastebil..

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:30

Omkom i kollisjon

Føreren av en personbil døde etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 35 i Hokksund. Ulykken skjedde ved Kolbræk i Hokksund i Øvre Eiker kommune onsdag ettermiddag..

P4 - 29 Jul 19 kl. 17:07

Trafikkulykke på riksvei 7

Fire biler har vært involvert i en trafikkulykke ved riksvei 7 på Torpmoen i Hallingdal. Skadeomfanget på de involverte er ikke kjent, men nødetatene er på stedet. Trafikken står stille i begge retninger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 1 time siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt