NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 12:43

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:45

70-åring omkom på riksvei 35

Det var en 70 år gammel mann som omkom i trafikkulykken på riksvei 35 i Øvre Eiker i Buskerud onsdag. Alle nødetater og luftambulanse ble sendt til stedet. Det ble utført livreddende førstehjelp på stedet. Veien er åpnet igjen etter ulykken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Eiker, Buskerud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 70-åring, omkom, riksvei35
P4 - 21 May 19 kl. 09:28

Mopedfører omkom

En ung mann på moped mistet livet i en kollisjon med en lastebil på riksvei 4 på Jaren i Gran i Oppland i dag. Årsaken til ulykken er ennå ikke avklart. Riksvei 4 er fortsatt stengt forbi ulykkesstedet..

NRK - 17 May 19 kl. 01:23

Mann omkom i trafikkulykke

En mann i 30-årene er bekreftet død etter en utforkjøring på riksvei 109 i Sarpsborg i Østfold torsdag kveld. Mannen unndro seg politikontroll og kjørte etter kort tid inn i et tre. Spesialenheten for politisaker er varslet..

P4 - 29 Oct 19 kl. 07:30

Omkom i ulykke

En person er bekreftet omkommet etter en møteulykke på på Riksvei fire mellom Mjøsbrua og Gjøvik i Oppland i morgentimene i dag. Det melder politiet nå. To personer blir kjørt til sykehus for sjekk, men ingen av dem er alvorlig skadet.

Aftenposten - 24 Sep 19 kl. 19:09

Motorsyklist omkom i trafikkulykke på Hamar

Føreren av en motorsykkel døde etter at han kjørte inn i en personbil på riksvei 25 i Hamar tirsdag ettermiddag..

NRK - 24 Sep 19 kl. 13:31

16-åring omkom i trafikkulykke

En motorsyklist omkom i en frontkollisjon med en bil på fylkesvei 117 ved Vormsund i Nes i Akershus tirsdag morgen. Den avdøde er en 16 år gammel gutt, opplyser politiet. 16-åringen kjørte en lett motorsykkel..

NRK - 08 Jun 19 kl. 15:43

Ulykke på riksvei 22

To biler skal ha vært involvert i en frontkollisjon på riksvei 22 i Trømborg i Eidsberg. Politiet melder at det er to personer i hver bil, og at nødetatene er på vei..

Aftenposten - 21 May 19 kl. 09:06

Ung mopedfører mistet livet i Oppland

En tenåringsgutt på moped omkom i en kollisjon med en lastebil på riksvei 4 på Jaren i Gran i Oppland tirsdag morgen..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 04:54

Norsk kvinne omkom i utforkjøring i Finland

En kvinne i 20-årene omkom og en kvinne i 50-årene er fraktet til sykehus i Kirkenes etter en utforkjøring i Finland torsdag kveld..

NRK - 04 Dec 19 kl. 22:03

22-åring omkom etter kollisjon

En 22 år gammel mann omkom etter at en personbil og en trailer kolliderte i Korgfjelltunnelen i Nordland. Det melder Rana Blad..

P4 - 24 Sep 19 kl. 17:21

Motorsyklist omkom i ulykke

En person har omkommet etter en kollisjon mellom en motorsykkel og en bil på riksvei 25 ved Vangli i Hamar. Nødetatene er på stedet, og veien er for øyeblikket stengt. Politiet jobber med å varsle de pårørende..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Syriske styrkar tek kontroll på veg

Syriske regjeringsstyrkar seier dei har gjenopna hovudvegen mellom provinsane Aleppo og Hasaka, som inntil nyleg var kontrollert av kurdiske soldatar. Opplysningane blir stadfesta av eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 15 minutter siden

Væpnet aksjon ved skole i Trondheim

Politiet har pågrepet en person i en væpnet aksjon ved en skole i Trondheim i dag. Mannen hadde militært antrekk på seg og også militære effekter..

NRK - 30 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 15 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 45 minutter siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 45 minutter siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 1 time siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 1 time siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt