E24 > Økonomi

Friday, 22 November, 01:38

E24 - 25 Aug 19 kl. 11:57

68 pågrepet for protester mot G7-toppmøtet i Frankrike

Franske myndigheter har lørdag pågrepet 68 personer i forbindelse med demonstrasjoner i Bayonne i Frankrike, like utenfor der G7-toppmøtet arrangeres..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bayonne, Frankrike, G7

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 68 pågrepet, for, protestermot , G7-toppmøteti , Frankrike
NRK - 25 Aug 19 kl. 01:28

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 22 May 19 kl. 19:25

NATO-toppmøte i desember

Natos varslede toppmøte i London vil bli holdt 3. og 4. desember, ifølge generalsekretær Jens Stoltenberg.

NRK - 04 Aug 19 kl. 04:15

Demonstranter pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong opplyser at de har pågrepet mer enn 20 personer etter nye voldelige protester, melder Reuters. Det har den siste tiden vært demonstrasjoner i Hongkong på grunn av et nytt lovforslag som tillater utlevering til Kina..

NRK - 07 May 19 kl. 12:45

EU lover brexitfritt toppmøte

Alt annet enn brexit står på plakaten når stats- og regjeringssjefene i EU samles til toppmøte i Sibiu. – Jeg vil i prinsippet si at dette er et brexitfritt toppmøte. Og alle er lettet, sier en høytstående EU-tjenestemann spøkefullt før møtet..

NRK - 08 Aug 19 kl. 08:49

Pågrepet minst 300 politikere

Indiske myndigheter har pågrepet minst 300 politikere og separatister i Kashmir for å hindre protester i regionen, skriver Reuters. Siden søndag har det vært demonstrasjonsforbud i regionens største by, og kommunikasjonslinjene har vært nede..

P4 - 12 Oct 19 kl. 23:55

Over 300 klimaaktivister pågrepet

Over 300 aktivister ble i dag pågrepet i Belgia under en Extinction Rebellion-protest i Brussel. Politiet forsøkte å spre demonstrantene med vannkanoner og pepperspray uten hell, melder nyhetsbyrået Reuters. Protestorganisasjonen har den siste tiden gått til aksjon i flere europeiske byer i protester mot klimagassutslipp..

NRK - 15 Nov 19 kl. 15:07

Trump til Nato-toppmøte i London

USAs president kommer til London for å delta på Natos toppmøte i desember, bekrefter Det hvite hus. Toppmøtet er det første for statsminister Boris Johnson, men det kan også bli hans siste. En drøy uke senere er det valg i Storbritannia..

NRK - 08 Aug 19 kl. 14:36

Flere hundre pågrepet i Kashmir

India har pågrepet flere hundre maktpersoner og deres støttespillere i Kashmir, i et forsøk på å begrense protester mot endringen i rettighetene til regionen..

Hegnar.no - 25 Aug 19 kl. 09:01

29 pågrepet etter gatekamper i Hongkong

Politiet i Hongkong har pågrepet 29 personer etter protester lørdag. Demonstranter kastet bensinbomber og murstein mot politiet, som møtte dem med tåregass..

NRK - 31 Oct 19 kl. 10:14

Solberg dropper trolig Chile-tur

Statsminister Erna Solberg avlyser trolig sin planlagte tur til Chile i høst. Både FNs klimakonferanse og APEC-toppmøtet i landet er avlyst. Årsaken til avlysningene er omfattende protester og uro i Chile..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

CNBC: DiCaprio-bank i trøbbel – sliter med finansiering

Kjendistung digital bank skal ha store problemer med å hente penger i USA..

E24 - 3 timer siden

To norske produkter på liste over årets beste oppfinnelser

Time Magazine kårer norske Minimeis og Airthings som to av de hundre beste oppfinnelsene i år. Begge selskaper gjør suksess i USA..

E24 - 3 timer siden

Tine skroter sekstimersdag – ansatte protesterer

Ansatte på Tines fabrikklokaler ved Heimdal i Trøndelag har jobbet sekstimersdager siden 2006, men nå er det slutt, melder NRK..

E24 - 5 timer siden

Konsernsjefen trakk seg fra styret: OBOS snuser på Veidekke Eiendom

Obos-konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj bekrefter at Veidekkes milliard-eiendomsselskap har «en interessant tomteportefølje vi må vurdere». Nå har han trukket seg fra Veidekke-styret..

E24 - 6 timer siden

Ordfører bekymret for Yara-jobber etter CO₂-avgift: – Ser veldig mørkt ut

Porsgrunn-ordfører Robin Kåss er bekymret over at Yara får CO₂-avgift på 25 millioner kroner på ammoniakkanlegget på Herøya, og frykter tap av de 65 jobbene på anlegget..

E24 - 7 timer siden

Komikerpar har kjøpt villa i Oslo – 4,75 millioner over prisantydning

Komiker Espen Eckbo og kona Trine Stubberud har kjøpt en villa i Oslo..

E24 - 8 timer siden

Leverandørene fyrer tilbake mot Rema 1000: – Forventer de at noen skal bryte loven?

Dagligvareleverandørenes forening (DLF) reagerer sterkt på måten Rema fryser forhandlingene etter Konkurransetilsynets fremleggelse i forrige uke..

E24 - 10 timer siden

Nordea havner på bunn i etikk-kåring

Norske banker scorer godt i en årlig undersøkelse som måler hvilke etiske retningslinjer bankene jobber ut fra. Nordea havner nederst i år..

E24 - 10 timer siden

Donald Trump ber Apple om 5G-hjelp

USAs president mener teknologigiganten har alt som skal til for å bli med på 5G-utbygging i landet..

E24 - 13 timer siden

Rema 1000 fryser viktige forhandlinger med leverandører

Rema, Coop og Kolonial krever svar fra leverandørene etter det kom frem at Norgesgruppen får langt bedre priser på varene sine enn konkurrentene. Rema 1000 går så langt som å fryse forhandlingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt